Şimdi Ara

Cep Telefonumu Yoksa PC mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar millet cep telefonu deyince çok rahatlıkla 500ytl ile 1000ytl arası parayı bastırıyor ve telefonu alıyor ama pc almaya gelince adamların cimriliği tutuyor ben bunu anlamış değilim ne iş bu yaaa ?

• pc dukkanın varda bu aralar ısler kesat dıyemı yazdın yoksa cıdden merakmı.bende sabahtan berı dusunuorum ama bızım ısler kesat o yuzden
  • pc kulanacak kadar zeka yok napsınlar
    ole avutuyolar kendılerını
  • mekanikzombi kardeşim doru diyor...
  • yaw dükkan yok ama bitane pc var p4 2.4 865 anakart 160gb hdd 17'' monitör felan fıstık veriyorum ama adamlar orta halli bitane cep telefonu parası vermiyolar bu pc ye ona uyuz oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratKılıç -- 25 Haziran 2005, 1:28:53 >
  • hala 5210 kullanıyorum.pc ye para harcamaktan tel değiştiremedim.gerci değiştirmeyide dusunmuyorum hala işimi goruyor
  • bizim için en büyük teknoloji cep telefonu yoksa dışarıda bilgisayarınla kime hava atacak , bak resim çekiyor video çekiyor valla şu ana kadar ilk aldığım telefonu kullanıyorum 3 senden beri daha bana 3-4 sene rahat gider (8310)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc
  • walla ben ikisine de pek para harcamıyorum
    masaüstü pc mi babam fen lisesi sınavından sonra(benim büyük çaba ve uğraşlarım sonucunda) almıştı
    şu an kullandığım dizüstü için de okulum saolsun

ilk aldığım teli spot almıştım 2 ay sonra zapıtınca yeni tel aldım
    şimdi ki telefonum ilk aldığım tel den daha bozuk hatta ölü halde ama hala kullanıyorum

yaa ben neye para harcıyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.