Şimdi Ara

Cep telefonun ekranını ucuza almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben elektronik mühendisliği öğrencisiyim.Elimde ekranı değişmesi gereken s8 plus ve galaxy a7 2017 var.Bunların ekranını ben değiştireceğim ama en ucuz ekranı nerden alabilirim.İnternette çok fahiş fiyatlar var.İstanbul içi olur ankara olur internet sitesi olur bildiğiniz bir yer var mı ?
    Aliexpress'ten bakıyorum ama ekranlar sıkıntılı ve pahalı

• aliexpresten samsun note 4 için ikinci ekran alışım 3.haftada geldi. Tr.de 450den aşağı yok, 200e aldım.
  • Tr.deki s8pluslar 1300den başlıyor revize ekranlar, alide yarı fiyatına alırsınız.
  • Aliexpress bence de iş görür hiç alışveriş yapmadım ama tanıdıklarım alışveriş yaptı ve memnunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buradan alacaklarının da hepsi Çin malı olacağı için biraz bekleyerek daha ucuza Çin'den almak daha mantıklı

• aynı sorun bende de var, huawei p10 ekranını gecen ay degısırdım ama bır ıkı kere yere dusme ıle tuz buz oldu neredeyse, kalıtelı ekrannereden alınabılır ??
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    merhaba, şu an memnun musunuz, bir sıkıntı yaşadınız mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Carlsén kullanıcısına yanıt
    Memnunum ciddi bir sıkıntı yok, kılcal çataklar oluştu takarken, hassas bir yapısı var, orijinal değil bence, hiçbiri değil gerçi ama önceki aldığım daha kaliteliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.