Şimdi Ara

cep telefonunda KDV indirimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonlarda böyle bişey varmış, bu cep telefonlarını kapsıyor mu?

• bende dün gece ereyon.com dan n79 sipariş ettim...alıcı ödemeli... bugün kargoya verilmiş. bugün internete baktım,telefonlarda vergi %18 den %8 e düşmüş... bu kadar mı şans olur.
    sizce ne yapayım,iade edeyim mi...
    iade etsem nasıl yapacam onu
  • bence durumu siteye yaz ve kdv farkını iste, eğer olmazsa iade et
  • kapıda ödeme seçeneği ile aldım,acaba hiç gidip kargoyu almasam iade olmuş olmaz mı :D
    nasıl yapayım sizce arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcdef_23

kapıda ödeme seçeneği ile aldım,acaba hiç gidip kargoyu almasam iade olmuş olmaz mı :D
    nasıl yapayım sizce arkadaşlar

Kapıda ödeme dediysen ödeme yapmazsan iade alırlar zaten. Kutu hiç açılmadan 7 gün içinde iade hakkın var der müşteri hakları yasası.
  • Cep telefonunada Kdv indirimi gelmiş.%10 luk bir indirim söz konusu
  • vergi %18 den %10 a mı düşmüş yoksa %10 dan %8 e mi... bunu tam olarak bilen var mı. telefon vergisi ne kadardı, yüzde kaç?
  • %18 den %8 e
  • fiyatlara ne zaman yansır acaba..
  • bendeki şans bu kadar olur... dün gece n79 aldım,bugün vergi indirimi olmuş
    neyse ki kapıda ödeme seçeneği ile almıştım,hiç almayacam,aynen geri gitsin.
  • quote:

bendeki şans bu kadar olur... dün gece n79 aldım,bugün vergi indirimi olmuş

kardeş o kadar üzülme, N79'un fiyatı şu an çok uygun indirimden sonra bu fiyata kalmayabilir, onu da düşün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

kardeş o kadar üzülme, N79'un fiyatı şu an çok uygun indirimden sonra bu fiyata kalmayabilir, onu da düşün.

Şu an N79 indirimde değilki normal fiyatı

• quote:

Orjinalden alıntı: rainyday

quote:

fiyatı 55 ytl civarı düşecek,sence az mı... hem belki n85 alırım bunun yerine :) 650 ytl civarına gelir belki...
  • Teknosa, Teknosa kart ile alışverişlerde Nokia modellerine %10 indirim uyguluyor. Sanırım tüm modellere uygulaması gerekecek yada bizi uyutacaklar.
  • Bu iş iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlıyor. Kimi siteler cepte KDV indirimi var diyor kimisi yok diyor. Bu sabah HB'ya baktım. Yeni ürünler eklenmiş KDV oranı düşenlerin içine. Ama cep telefonları yok. Muhtemelen indirim cep telefonlarını kapsamıyor. Bence siparişinizi bozmadan önce iyi düşünün.

Saygılarımla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.