Şimdi Ara

Cep telefonundan wireless ağ ile internette erişim sağlayabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cep telefonumdan wireless ağa girip internete erişim sağlamak istiyorum bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler!

• telefonun markası ne? benim bildiğim kadarıyla cep tellerinde sadece n80 de var.
  • samsung d 820
  • zor ozaman biraz bu öle program yükliim olcak gibi bişey deil telefonunun desteklemesi lazım ama belli olmaz yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: gambler777

zor ozaman biraz bu öle program yükliim olcak gibi bişey deil telefonunun desteklemesi lazım ama belli olmaz yine

Ne yüklüyorsan banada söyle hepimiz wi-fi'lı telefon sahibi olalım tüm forum olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: gambler777

zor ozaman biraz bu öle program yükliim olcak gibi bişey deil telefonunun desteklemesi lazım ama belli olmaz yine

Ne yüklüyorsan banada söyle hepimiz wi-fi'lı telefon sahibi olalım tüm forum olarak

yanlış okudun galiba kardeş

• bununla ilgili programı nereden bulabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbiyerden yok çünkü öle bi program senin telefonun kamerası yoksa fotoğraf çekebilir misin? bu da onun gibi bişey onu anlatmaya çalıştık ama
  • Telefon ile doğrudan modeme bağlanmak için telefonda w-lan özelliğinin olması gerekir.
    Bunun dışında bilgisayardaki internete telefonun bluetooth' u ile bağlanmak mümkün olabilir mi bilmiyorum. Böyle bir şey mümkün olsa bile gereksiz gibi görünüyor.
  • yorumlar için herkese teşekkürler
  • Kablosuz ağa bağlanabilmek için telefonun WI-FI desteği sunması gerekir. Telefonlara WI-FI özelliğini ekleyemeyiz.

WI-FI kartlar bulunuyor. Ancak bu kartlar da windows mobile işletim sistemini kullanan cep bilgisayarları için tasarlanmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Kablosuz ağa bağlanabilmek için telefonun WI-FI desteği sunması gerekir. Telefonlara WI-FI özelliğini ekleyemeyiz.

WI-FI kartlar bulunuyor. Ancak bu kartlar da windows mobile işletim sistemini kullanan cep bilgisayarları için tasarlanmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.