cep telefonuna bedava melodi ve logo nasıl indirebilirim teşekkürler
oncelikle wap ayarlarını yapılandırman gerek .wap ayarlarını yapılandırman icin "eger telefonun nokia ise" wap nokia yazıp 2222 'ye yolluyosun ve sonra sana wap ayarların geliyo.sonra yapman gereken tek şey beleş bir wap adresi bulman ben bir kac tane biliyorum ama bazılarında indirme ucreti alanıyo artık aralarından secersn...
vallahi san söyle söliyim bedeva melodi felan yok neette bende cok armıstım zamanında bosona yorulma arkadasım inan yok
quote:
Orjinalden alıntı: prensessss
vallahi san söyle söliyim bedeva melodi felan yok neette bende cok armıstım zamanında bosona yorulma arkadasım inan yok
Eğer data kablon falan varsa istemediğin kadar bedava melodi-walpaper bulursun,önce bilgisayara kaydetcen ordan da tele,örnek miwww.maxicep.comwww.cebim.orgwww.mobango.com vs...
arkadaşım geçen hafta yapmıştık reklamımızı! butun donanimhaber e yayınlamıştık okumamısınız galiba... cep telefonundan artık korkmadan site site dolaşmadan girip her türlü arşiv indirebileceğiniz tamamen ücretsiz wap sitesi...
cepden guduwap.com a girin... hem ucretli hemde ucretsizicerikler var.... guduwap extra bolumune girin... dunyanın en buyuk arşivi!!!!
wapvole.com da aradığınız herşeyi bulabilirsiniz... sitemiz hergün güncellenmektedir...
wap ın starı: wapvole.com
telefonunda bluethooth varsawww.maxicep.com da binlerce plofonik melodi mevcut.
teşekkür ederim çok saolun
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
+1
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
Nasıl tamammen ücretsiz yaa GPRS ücretidemi beleş. Yani diyelimki hat kontörlü olsa 0 köntörmü gidecek saatlerce bağlı kalsak
quote:
Orjinalden alıntı: tulumcu
arkadaşım geçen hafta yapmıştık reklamımızı! butun donanimhaber e yayınlamıştık okumamısınız galiba... cep telefonundan artık korkmadan site site dolaşmadan girip her türlü arşiv indirebileceğiniz tamamen ücretsiz wap sitesi...
Gerçekten de arkadaşlar internete telefonla girersek ne kadar kontör gider? veya dakikası kaç lira...
quote:
Orjinalden alıntı: CafeIN
Nasıl tamammen ücretsiz yaa GPRS ücretidemi beleş. Yani diyelimki hat kontörlü olsa 0 köntörmü gidecek saatlerce bağlı kalsak
quote:
Orjinalden alıntı: tulumcu