Şimdi Ara

Cepbilek sitesi güvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitenin havale indirimi ile birlikte baya uygun fiyatlara düşüyor birçok ürün ama pek bir bilgi sahibi olamadım var mı deneyimleyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [_FUSI_] -- 20 Şubat 2023; 12:49:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• +

• 24 Şubat'ta havale ile telefon satın aldım, ürün daha gönderilmedi, alışverişin sonucunu ürünü teslim alınca yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 28 Şubat 2023; 0:14:28 >
  • toptan yerinde internette satilan urunleri dortte bir fiyatina aldigimdan milletin 4 kat yuksek fiyatli urunleri almak icin heyecanla kosusmasi cok komik geliyor

eminim size bunlari kilitleyenlerde cok mutludur

siritin cekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallıyo işte. tv nin tel in toptancısı mı olur arkadaş, bulgur mu bu? kiloyla mı satıyolarmış ıphone'u.

bi de ucuza da değil 4 te 1 fiyatına alıyomuş. madem ole al 4 te 1 fiyatına sat yarı fiyatına, %100 kar. 2 aya zengin olursun TOPPRAĞIM.

cepbilek sitesine gelecek olursak da sorun yaşayan insanlar nasıl tehditkar konuştuklarını görünce iğne dahi almam. gerçi sene olmuş 2023 hala havale nevale isteyen yerden alışveriş zaten sıkıntı.

sonuç olarak ben almam. pc, telefon, tv tarzı pahalı ürünler alırken en bilindik yerlerden alırım ki sıkıntı yaşarsam muhattap bulabileyim. size de tavsiyem bu yönde olur.

• Evet bu sitenin artısepetim sitesinin devamı olduğunu öğrendim sakın alışveriş yapmayın muhattap bulamazsınız. Ben paramı iade aldım şanslı olduğumu düşünüyorum ama uygun bir zamanlamayla vurgun yapılacağını düşünüyorum şu anda göze batmak istemiyorlar. Detaylı bilgi almak için benimle özelden iletişime geçin. Şikayetvar puanlarına etbise kayıtlı olmasına aldanmayın level kasıyor bunun gibi bazı siteler. Bir süre sonra ortadan kaybolacaklardır.

• 3 gundur iletişim kanalları kapalı.

Site aktif siparis aliyor, hicbir muhattap yok. Havale ile siparis verenler daha skintili. Ben kredi karti ile sipariş vermistim, bankaya direk kurumsal kayitli musteri. 3d ye kadar aktif sitede. 10 is günü dolunca, charge back basvurusunda bulunacagim. Yarın ise, savciliga basvuracagim. Pembemutfak.com sitesi de direk ayni sirket uzerine. Bir dolandiricilik vakası olusmak uzere. Yd kacis falan olmadan onlem almakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.