Şimdi Ara

Cepkask ve garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG3 Telefonum yağmurda kullanım sonrası bozuldu dokunmatik ekranı gitti ben bu telefonu cepkaska verdim ilk sıvı teması vardır diye ama onlar yok diyo öyle birşey bu bizim kapsamamıza girmiyor diye yanıt geldi ben şimdi bunu garantiye versem bu açılmış felan derler diye cepkaskın verdiği kağıdı koysam olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 17 Ocak 2015; 12:08:07 >

• Cepkaskın öyle yada böyle o telefonu yapmak gibi bir zorunluluğu var. Sonuçta kasko firması bu. Sizi yıldırmalarına izin vermeyin. Hiç olmadı 3 defa aynı sorundan telefonu gönderin yine yapmazlarsa tüketici haklarına verirsiniz. Bende de G2 var anakartı çatladı yapmıyorlar tüketici haklarına verdim. Yalnız burada da şöyle bir sorun ortaya çıkıyor, mahkeme sonucu 1 seneyi bulabiliyor. Geçmiş olsun.
  • Cepkask'ın peşini bencede bırakmayın. Hayatımda o firma kadar sahtekar bir yer görmedim. Satışlarını yaparken herşey iyi hoş güzel ama iş telefon yapmaya geldiğinde utanmasalar yalvarmamızı isteyecekler
  • ben de malesef cepkask magduru oldum

arkak kapak kırılmıştı değişim için gönderdim 1 ayı geçti sonunda telefon geldi

kapak değişmiş ok ama orjinal renk değil, orjinal kapak değil, oturmamış kapak ayrık duruyo resmen, bir de üzerine utanmadan Turkiyede kayıtlı olmayan ve başka model bir telefonunun IMEI'si yazıyor kapakta.
    Poliçede orjinal parça kullanılır yazıyor halbuki. Resmen çakma parça kullanmış.
    Samsung kapak değiştirince kapağın üzerine telefonun orjinal IMEI'sini laserliyor.

bir de şöyle birşey telefonu gönderdi mi allaha emanet, ne gün gelir diye bekliyorsun öyle, telefonla müşteri hizmetleri aramak dakikası 3TL!
  • Hizmet kalitesi iyi degil. 6 haftada telefonum geldi. Hic gerek yok gidin paranızla yaptırın garanti kapsamından cıkarsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Llumar Garanti kartı hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.