Şimdi Ara

Llumar Garanti kartı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cam filmi çektirdiğimde bu karttan verildi. Bu kartın bir internet sistemi var mıdır ? Yani hangi ürünün kullanıldığını , garanti süresinin ne zaman biteceğini gösteren bir uygulama var mı ? Bir de tam olarak ne işe yarıyor bu kart ? Bu kart sayesinde ücretsiz değişimden vs yararlanabiliyor muyuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen duyan yok mu ahali

• Aracımda da llumar cam filmi var ve bana da garanti kartını verdiler. Sonuçta o kart ile yaptırdıgınız yere gittiğinizde herhangi bir problemde illaki yardımcı olacaklardır. 7 yıl garantiden bahsediliyor.
  • firat1337 F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu garantiye tam olarak neler kapsıyor bilginiz vAr mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 5 Mart 2017; 22:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kartı alırken sorsaydınız, bu ne işe yarar diye..
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam kartın ne işe yaradığını biliyorum zaten. Benim tek anlayamadığım nokta değişim vs hakkında. Yani ben filmi çektireli 5-6 gün oldu , gidip bu cam filminin biraz daha koyulaştırılmasını istesem ek ücret verir miyim ? Bu konu hakkında soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: temelreiss

Hocam kartın ne işe yaradığını biliyorum zaten. Benim tek anlayamadığım nokta değişim vs hakkında. Yani ben filmi çektireli 5-6 gün oldu , gidip bu cam filminin biraz daha koyulaştırılmasını istesem ek ücret verir miyim ? Bu konu hakkında soruyorum.

Hata veya sorun var ise garanti işler, Kart bu gibi işlemleri tüm yetkili bayilerde çözmek için.

Onun haricinde farklı ton istemek keyfi işe girer -ki bunun sonucunda; sökmek ve tekrar işlem yaptırmak için elbette ücret vermek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.