Şimdi Ara

CEPMAX ile ayda 7200 TL kazanma cok kolay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
14.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cepmax izledikce kazandıran tamamen ücretsiz bir program daha.

Sponsor Numarası : 78261271368

Cepmax uygulaması ile ayda en az 72 TL kazanın.
    Evde 4 telefon varsa 4x72: 288 TL kazanıyorsunuz.

ℹÜye olurken SPONSOR No kısımına : 78261271368
    yazıyorsunuz hepsi bu kadar.

Süper bi uygulama sadece 24 adet gorev var.
    Bu gorevlerin icinde 3 'er adet reklam var.
    Her teklam 5-15 saniye araliginda.
    Bunlari izledikten sonra goreviniz tamamlaniyor ve ayda 72 TL sizin oluyor.

📣Tüm para kazanmak isteyenlere duyurulur📣

》Daha çok kazanmak için ekibinizi kurun.

Görevler nasıl yapılır, Reklamlar uzunmu,site guvenilirmi, program kullanım detayli bilgisi için:

www.cepmaxüyelik.com

www.cepmaxüyelik.com

CEPMAX Kazanç Planı Nasıl Çalışır?

Nasıl Daha Çol Kazanırsınız?

Cepmax Kazanç Planı küçük kazançlar olarak görülsede üye sayılarınız arttıkça ciddi kazançlar sağlamaktadır.
    Cepmax network ağı sistemi ile çalışmaktadır.

Sizinle başlayan 10 alt derinliğinize kadar, sizin takımınızda ki her iki kişinin her reklam izlemesinden 0.1 tl size aktarılır.

Cepmax KAZANCI DETAYLI ANLATIM💸

ℹKayıt olurken kullanacağınız SPONSOR numarası : 78261271368

Her iki kişinin görevinde sistem 0,01 kuruş sponsorlara verir.
    24 görev X 0,01 kuruş = 0,24 kuruş bir kişiden günlük kazanç elde eder.

Bir sponsor ekibindeki her iki kişinin 24 görevi yapması halinde günlük 0,24 kuruş kazanır.
    0,24 Kuruş X 30 gün = 7,2 TL iki kişiden gelen aylık kazanç.

Buna göre; Bir sponsor ekibinde 200 kişi varsa ; 200 Kişi X 7,2 TL = 720 TL aylık kazanç elde eder.
    Bir sponsor ekibinde 1000 kişi varsa ; 1000 kişi X 7,2 TL = 3600 TL aylık kazanç elde eder.
    Bir sponsor ekibinde 2000 kişi varsa ; 2000 kişi X 7,2 TL = 7200 TL aylık kazanç elde eder.

Cepmax kazanç tablosu ile genel olarak takım kazancınızı hesaplayabilirsiniz. Size 24 adet görev verilir. 24 adet görev içerisinde 5’er adet reklam, video vb. görevleri tamamlamanız istenilir. Her görevin değeri 0.10 tl’dir.

24 Görev X 0,10 kuruş = 2,4 TL günlük kazanç elde edersiniz.
    2,4 TL X 30 gün= 72 TL aylık kazanç.
    Aylık bir kişinin net kazancı 72 TL dir.

Aynı evde 4 kişi olduğunu düşünürseniz hanedeki geliriniz üyelerinizden gelen gelir hariç aylık 72 TL x 4 : 288 TL olacaktır.

CEPMAX KARİYER İSLEMLERİ

Cepmax referans kodu alma işleminizi kayıt olduktan sonra hesabınızı açarak hesap ayarları bölümünden alabilirsiniz. Sizde referans kodunuz ile çevrenizde ki kişileri bu fırsat ile tanıştırabilirsiniz.

Cepmax Kariyer Planı ile takımızdan extra kazançlar elde edebilirsiniz. Aşağıda ki başlıklarda adım adım kariyer basamakları ile kariyer şartları anlatmaya çalıştık. Cepmax kariyer yapma adımları aslında çok kolay başarılabilecek ve her basamak ile kazancınızı katlayabileceksiniz.

Merkür Kariyeri : Takımınızda toplam 10 kişi olması istenir.

Mars Kariyeri : Takımınızda toplam 100 kişi olması istenir.

Venüs Kariyeri : Takımınızda toplam 500 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %2

Dünya Kariyeri : Takımınızda toplam 2,500 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %5

Jupiter Kariyeri : Takımınızda toplam 5,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %8

Satürn Kariyeri : Takımınızda toplam 10,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %11

Uranüs Kariyeri : Takımınızda toplam 25,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %14

Neptün Kariyeri : Takımınızda toplam 50,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %17

Pluton Kariyeri : Takımınızda toplam 250,000 kişi olması istenir. Takım Cirosunda %20

Cepmax guvenilirmi, cepmax güvenlimi, cepmax kimin, cepmax,cep max, cepmax kazanc, cepmax para alan varmi, cepmax para kazanma

www.cepmaxüyelik.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepmax_admin -- 1 Ekim 2018; 8:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• para kazanmaya başlamak için sponsor koduna 31299750630 yazarak üye olunuz.
  • 72784475312 sponsor koduyla ekibime katilin. Hedefledigim uye sayisina ulastiktan sonra uyelerime destek amacli uye ekleyeceğim

• 111021292968 referans koduyla ekibime katilabilirsiniz

• reklam gelirlerini dağıtarak kazançlarını arttırmanın yolunu bulmuş bir firmaya ait uygulama.bos vaktim çok diyorsanız referans koduyla siz de üye olup gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

mağdur olunacak bir durum yoktur.para falan verilmemekte bu kişilere. zamanınız kaybolabilir en fazla onu da uygulamayı başka işler yaparken kullanarak yük olmaktan çıkarabilirsiniz. örneğin ben bilgisayarda çalışırken aklıma estikçe tıklıyorum. telefon elde reklam izlemeye gerek yok açıkçası. isteyenlere mesaj fasilitesi üzerinden elden geldiğince yardımcı olabilirim.

referans kodu: 42094437628

Linke tıklayarak ta üye olabilirsiniz.

http://api.cepmax.site/Share/user/42094437628

• yeni bir telefon uygulaması, üye olup size verilen görevleri yapıyorsunuz karşılığında size ödeme yapıyor. günde 15 dk nızı ayırıp aylık 108 lira gelir elde edebileceğinizi vaat ediyor sistem. günümüzde insanların telefonu elinden düşürmediğini ve vaktimizin büyük bir çoğunluğunu aldığı gerçeği yadsınamaz. ortada dönen reklam gelirleri ise milyarlarca $ seviyesinde. haliyle kişiye verilen 108 liradan çok daha fazla kazanabilecekleri aşikar.

yeni üye yaptığınızda ve o kişilerde reklamlar izlediğinde yine onlardan da kazanç sağlayabiliyorsunuz. bu durumu duyduğumda sizinde aklınızdan geçen şey benim de aklımdan geçti. sistem acaba ponzi mi ? piramit sistem mi ? üyelik için bir giriş parası alınmıyor yada sizden hiçbirşekilde para talep etmiyorlar bu yüzden kafamdaki bu soru işareti de gitti.

alınabilecek en büyük risk 1 ay boyunca sistemdeki günlük görevleri yapıp paranın yatırılmadığını görmek. benim açımdan bu riske değer.

kayıt olup araştırabileceğiniz referans linkim aşağıdadır.eğer aklınıza yattıysa ve denemek istiyorsanız, referans numaramı girmenizi talep ederim. sizde yapmış olduğunuz üyelerden prim almak istiyorsanız referans numarası girmeniz gerekiyor. referans numarası: 36209648756

• 31901997024

Bu da benim referans kodum. Yeni başladım uygulamayı kullanmaya. Bir süre deneyeceğim. Eğer parayı banka hesabımda görürsem ciddi ciddi mesai harcamayı planlıyorum. Bu başlığı açan arkadaşlar banka hesaplarına yatan miktarları gösteren belgeleri paylaşırlarsa iyi olur Çünkü bir çok kişi reklam yapıyor ama dekont gösteremiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende yeni üye oldum. Siz de üye olmak isterseniz bu referans kodunu kullanabilirsiniz

Referans kodu: 57453509572

• Belki spam diye
    ilgilenmemişsinizdir bilemiyorum ben de bir süredir yapıyorum.
    öğrenciyim. cepmax la reklam izleyerek ayda minimum 108 tl kazanıyorsunuz.
    günde sadece 1 saatinizi ayırıyorsunuz. ben de işsizlik değil mi
    bir ay boyunca denedim. param 120 tl olunca ödeme talebi gönderdim
    ve dün ziraat bankasındaki hesabıma ödeme geldi. cidden dolandırıcılık vs yok.
    bi öğrenci için ayda 108 tl iyi para.
    eğer sizde kazanmak ve bana destek olmak istiyorsanız google play dan
    (şimdilik ios desteği yok) cepmax ı indirin. üye olun. üye olurken sizden
    tc nizi isteyecektir korkmayın her kişi için bir hesap olsun diye istiyorlar
    güvenlik amaçlı. sponsor no kısmına aşağıda vereceğim numarayı girin ve kaydolun.
    görevleri tamamlayın. günlük 24 tane görev veriyor. her açtığınız görevde 3 tane reklam
    izleyeceksiniz atlamadan görev tamamlandı dediğinde geri gelip
    diğer görevleri yapacaksınız bu kadar basit. telefon gün boyu
    elimizden düşmüyor bari bu şekilde işe yarasın dimi :)

Sponsor no:00002835875

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.