Şimdi Ara

100.000 TL ye kadar iş kurma fırsatı arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -ps4 kafe & internet kafe
    -bijiteri (hediyelik eşya takı taklavat)
    -Araç kiralama (küçük bir filo kursam riskli mi?Arkamda Mafya istermi?Büteçemi kredi ile 200 bin yapabilirim filo indirimiyle tahminim 5-6 araç alabilirim.)
    -üniversite & lise kantin ihalesi
    -iddia bayii (şans oyunları)
    -oto yıkama ( avm altları kaça para acaba?Akaryakıt istasyonları para kazandırır mı?)
    -Kafe & bar (canlı müzik olan biryer)
    -Ekmek fırını (simit poğaça pastane tarzı bir yer 3-4 masa atıp kafe mantığıylada çalıştırabilirim)

Yukarı saydıklarım aklımdan geçenler 100 bin borçsuz kenarda param var iş kurmak istesem hangi işlerden ekmek yerim daha önce bu işlere girişmiş ekmek yemiş arkadaşım varmı? Risk hepsinde var ama batma riski yüksek olan hangileri?
    il : Ankara & İzmir bu iki ilden birinde iş açıcam.
    değerli fikirler ve öneriler için teşekkürler.

• 100.000 tl +100.000 tl ye araç kiralama kuramazsın veya akaryakıt

Bijiteri kurma iş yapmaz artık demode oldu , çiğ köftedende gına geldi adım başı var , ps4 olabilir ama nüyük şehirde internet cafede zor en az 100 masa lazım tıkır tıkır iş yapmak için küçük olmayacak , iddaa bayide kazandırmaz yani gereksiz

kalanları değerlendir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı kantin işi ama ondada mafyalar kol gezio biz girdik ordan biliyorum adam resmen en düşük teklifi veriyo alıo ihaleyi diğer kişileri tehdit ederek tabi heryerde böyle değil bulursan en iyisi kantin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

100.000 tl +100.000 tl ye araç kiralama kuramazsın veya akaryakıt

Bijiteri kurma iş yapmaz artık demode oldu , çiğ köftedende gına geldi adım başı var , ps4 olabilir ama nüyük şehirde internet cafede zor en az 100 masa lazım tıkır tıkır iş yapmak için küçük olmayacak , iddaa bayide kazandırmaz yani gereksiz

kalanları değerlendir.

Akaryakıt istasyonu kurmak değil niyetim; akaryakıt istasyonuna yıkamacı açmak.
  • Kafe olabilir ama çevrende kafe olmaması lazım.
  • Hocam siz bilirsiniz yine de ama böyle bir işe kalkışmayın elinizdeki para gider. Piyasa çok sorunlu 3 aydır haftada 4-5 bin tl zarar ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Hocam siz bilirsiniz yine de ama böyle bir işe kalkışmayın elinizdeki para gider. Piyasa çok sorunlu 3 aydır haftada 4-5 bin tl zarar ediyoruz.

Cevap için teşekkürler hangi işle meşgulsünüz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL ile iş kurmak
    2 yıl önce açıldı
    80.000 tl ile yapılacak iş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt
    Hurdacılık yapıyoruz hocam.

• Ben olsam sağlam bi dönerci açarım

• Dönerci güzel fikir ama artık her yer dönerci.Kalifiye dönerci ustası bulmak zor en güzeli Hosta Aba Piknik gibi marka dönercilere firençayz olup marka altında bu işi yapmak onada sermayemiz yetmez gibi.
  • Her ne yapacaksanız yapın o sektörde minimum 1-2 sene çalıştıktan sonra yapın.Uzaktan davulun sesi hoş gelir , o işi yapabileceğinizi düşünürsünüz fakat sektöre girdiğinizde hesaba katmadığınız şeylerle yüzleşirsiniz.Ayrıca kredi ile iş yapmak çok riskli bir iştir.100 bin tl işinize yatıracaksanız 100bin tl de kenarda paranız olması gerekir eğer çok orjinal bir fikriniz yoksa bir işletme ilk 12 ay pek kar getirmez o kenardaki paranız ile dönecek eğer olumlu biz çizgi çizerseniz kara geçeceksiniz olumsuz bir çizgi çizerseniz de 0 tl ye düşeceksiniz fakat kredi ile iş yaparsanız 0 tl ye düşme yerine -200 bin tl belki daha fazlaya düşeceksiniz birde faiz işleyecek.
  • Kantin işi her zaman ilgimi çekmiştir. Aralarında en risksiz i de o duruyor.
    Forumda bir abi konu açmıştı bayadır kantin işletiyor şu anda. O konuyu bi bulun derim. Orda bilgi vermişti ihale süreci işletme vs vs diye

• Evet evil_miyu işte bu risk yüzünden çok korkuyorum piyasadan.Daha önce hiç bir işte tecrübem yok.Şimdilik araştırma aşamasındayım.

Kantin işine gelince babam dershanede kantin çalıştırdı bu özel lise muhabbetine Sulu yemek tabldot tarzı bir zorunluluk gelince bırakmak zorunda kaldı.Kantin güzel para kazandırıyor fakat öğrenci sayısı çok önemli.Ankara etlik te bir kantini devir aldı 10.bin hava parası ödedi 7-8 ayda bu parayı çıkardı.toplam 3 sene çalıştı 2.5 sene de kendine çalıştı.Günlük 300-400 bırakıyordu.(yaz tatilleri hariç)
    Ticarette risk her zaman vardır piyasada çalışsanız dahi , o sektörde tecrübeniz olsa bile batma olasılığınız var birde hiç bilmediğiniz bir sektöre girmek tamamen kumar.Bende daha 17-18 yaşımdayken hep diyordum bir tane restorant veya cafe açarız işletirim ne olacak 22 yaşıma geldiğimde şans eseri taksimde bir lokanta işletme fırsatı buldum orayı devir alacaktık bir önceki sahibi batırmış çok uyguna veriyordu babamında arkadaşı olduğu için devir almadan deneme süresi altında biraz işletebilecektik.Oranın işletmesini ben yaptım kısa bir süre 1-1.5 ay civarı.Hiç gözüktüğü gibi değilmiş , orayı devir alsaydık %95 bende batıracaktım.O günden sonra ne emeksiz bir işin olacağına kanaat getirdim bir şey daha öğrendim hangi sektöre girersem gireyim o sektörde çalışan olarak çalışacağım ve sektörü tanıyacağım en önemlisi de borç ile hele ki banka kredisi ile iş kurulmayacağını öğrendim çünkü battığında - lere gidiyorsun faiz üstüne faiz biniyor.

Hocam valla şöyle iyi bir yer denk getirirsenizhala iş vvar galiba. Çünkügtemel lise yegiden ööğrenciler sağlam para hharcıyor burdaggördüğüm kadarıyla. Aynı zamanda bi tanıdığım bi bi binada hem kpss kkursu hem temel lise vardı ikisini birden idare ediyordutek bir yyerden ortak yapmış. HHer türlü götürüyor yani

• kokoreç midye çay 3 lü iyi gider geceleri

• Benim kafası zehir gibi çalışan forumdaşlarımdan yok mu başka fikri olan?Hala bekliyorum yeni fikirleri...
  • Kırtasiye düşündünüzmü hocam? Okulun yanında bir yerde?
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    güzel fikir düşündüm fakat istediğim yerlerde kiralar 10 bin 15 bin :((
    kenar mahallelerde var ama akşama kadar dükkanda bekleyip hafta içi hafta sonu demeden çalışmak getirisine göre az kalır diye düşünüyorum.
    Aba piknik deyince içim gitti ya, Ankaralı sevgilim vardı çok giderdik.

Neyse konu dağılmasın, bijuteri kar oranı yüksek ama iş yapmıyor artık

O paraya yapılabilecek en güzel iş Kırtasiye açmaktır. Okula ve kamuya hakim bir yerde Kırtasiye açarsanız ihya eder. Kırtasiyede en düşük kar oranı %40 tır. Ucu açıktır kimi üründe 1 e 5 kazanırsınız.

Üniversite civarında copy center da acayip para basar. Ama rakipsiz olmak Lazım biraz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.