Şimdi Ara

cepte bayram 1.5 tl fatura.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle herkese merhabalar. 3 ay once cepte bayram kucuk pakete gectim fakat faturalarım da gariplik var. tarifeye once yanlislikla buyuk paket diye acmişlar. ben durumu 2 gun snra anladım. durumu iletince duzelttiler. kucuk pakete gecirdiler. fakat 9.90 tl gelmesi gerekirken ilk ay 1.5 tl ve sonra 3.5 tl geldi. zaten bu gelenler de msj ve arayanı bil bi de gprs kullanımındn kaynaklanıyor. neden 9.90 tl gelmioyor?

• İlginç bir durum!
    Hem de 2 ay aynı hata yapılmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tarifeyi once yanlislikla buyuk paket diye acmişlar.

18 Mayıs faturanızın detayını kontrol edin. Yaptıkları hatayı size ödetemezler. Fazla ödemişseniz onu düşmüşlerdir.
  • fazla odemedim. 18 mayista tarifeye geciş ucreti 9.90 yansıtıtmıslar. o kadar o normal. problem mayıs ve haziran faturaları 9.90 tl gelmesi gerekirken 1.5 tl ve 3.75 tl geldi. hem buyuk hem kucuk tarife kampanya indirimi sunmuslar. ya hata yapıolar sistemsel bi sorun yada sonra faiziyle bana gecirmek icin neden cikartiolar...
  • Hattini kapat :) sonra alirlar onu senden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea fatura konusunda ilginç,

benim mükerrer ödedigim 17TL'yi faturada 12,25TL olarak düşmüşler,
    üstünede 12,25TL Fatura yollamişlar,

Gelmesi gereken 9,90 küçük paket, internet, sms falanda yok
  • En başta sen minik paket istediysen, müşteri hizmetleri yanlış anladı ve büyük pakete geçirdiyse senden aldıkları fazladan parayı geri ödemeleri lazım.

Onları geri ödemişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar online işlemlerde "NOTACTIVECepteBayramKüçkP12ayT" yazıyor ama müş.hiz. aradığımda referans gösterilmiştir. sorun yok şu an diyor. bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

En başta sen minik paket istediysen, müşteri hizmetleri yanlış anladı ve büyük pakete geçirdiyse senden aldıkları fazladan parayı geri ödemeleri lazım.

Onları geri ödemişler

fatura ayrıntılarına baktım. buyuk paket ucreti hıc alinmamis. 2 gun buyk pakette kaldım sonra hep kucuk paket. hala faturalarım çok ilginç gelio. haziran ayı faturam dusunun 30 tl dier hattima lira attim 3 defa 10 tl olmak uzere, 5 tl lik gprs kullandım. mesaj paketi yapmıyorum ayda en fazla 5 mesaj atıorum bu ayda 5 mesaj attım. 5*0,40= 2 tl de mesaj toplamda 39,25 tl fatura geldi. ben bu aveayı sevdim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: californication82

oncelikle herkese merhabalar. 3 ay once cepte bayram kucuk pakete gectim fakat faturalarım da gariplik var. tarifeye once yanlislikla buyuk paket diye acmişlar. ben durumu 2 gun snra anladım. durumu iletince duzelttiler. kucuk pakete gecirdiler. fakat 9.90 tl gelmesi gerekirken ilk ay 1.5 tl ve sonra 3.5 tl geldi. zaten bu gelenler de msj ve arayanı bil bi de gprs kullanımındn kaynaklanıyor. neden 9.90 tl gelmioyor?

Merhaba ;

Numaranızı direkt iletmeniz durumunda konu ile ilgili olarak inceleme yapılıp tarafınıza bilgi verilebilir.

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.