Bildirim
CEPTE ICQ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
series60 tür tellerde program yükleyerek bağlanabilirsin... -
symbian olan bütün modellerde bu özelliği kullanabilirsin emin deilim ama büyük ihtimalle mpx200 gibi smartphone şletim sistemine sahip diğer modellerde de kullanabilirsin. sx1 6630 p800 gibi telefonlar ile gönül rahatlığı ile kullanabilirsin icq nu.(agile messenger programı vasıtası ile) mpx200 veya mpx220 gibi telefonlarda da kullanabilior olman lazım ama ne yazık ki emin deilim. -
bende cx65 var ve icq kullanabiliyorum. -
kardes al bi 6600 kullan
msn icq fln -
ewt symbianlı bi makina ve agile messenger işini görür. icq'nun yanında msn,yahoo ve aol messenger da kullanablrsn. -
cevap yazan herkese teşekkür ederim.ama bunlar genelde büyük ebatli telefonlar.şöle ufak tefek bir telefon yok mu bu iş için?bide mpx200de mobile win warmış.onun üstüne icq yükleyipte kullanan var mi? öle bişey var mi ? teşekkürler. -
evet yukleniyor icq mpxe
www.mpx.gen.tr de var
bence mpx al
quote:
Orjinalden alıntı: starcool
cevap yazan herkese teşekkür ederim.ama bunlar genelde büyük ebatli telefonlar.şöle ufak tefek bir telefon yok mu bu iş için?bide mpx200de mobile win warmış.onun üstüne icq yükleyipte kullanan var mi? öle bişey var mi ? teşekkürler.
-
bende mpx200 düşünmeye başladım.çünkü sybmbianlı telefonlar çok büyük ..hepsi takoz.. mpx sanirim onlara göre ufak.. tek eksiği kamera gibi.. -
symbiana gerek bile yok,
s55 kullanıyorum ve mobicq ile 2 senedir baglantı kuruyorum!
sanırım siemens m55 bile baglanabiliyor! -
mpx200de windows işletim sistemi var.symbinlardan farkı msn messenger olması.ondada agile yükleyerek istediğin hattan icq kullanırsın -
beyler icq için illa symbianlı yada, microsoft wince yüklü tellerin olmasına gerek yok, bende k700i var vewww.jimm.org dan indirdiğim jimm programı ile icqya giriyorum, hergün 1-2 saat kız arkadaşlım ile chat yapıyorum ve günlük 50-60 kb geçmiyor, midp 1 yada 2 yi destekleyen tellerde çalışyor, sitede hangi tellerde çalıştığı yazıyor, -
arkadaşlar, bende sonyericsson w550i modeli var ve jimm programını kurdum. operatör de Telsim. fakat bir türlü bağlanmayı beceremedim . bana yardım ederseniz çok makbule geçecek , her ay 160 ytl sms parası ödemekten iflas etmek üzereyim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- ağınız dengesiz ne demek
- telefonun kamerasına su kaçtı ne yapmalıyım
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- samsung ses yükseltme kodu
- telefonda ekran görüntüsü alma
- 18000 mah telefon
- telefon hızlandırma
- iphone x çıkış tarihi
- snapdragon 8 gen 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X