arkadaslar ilk olarak ogrenmek istedigim cep telefonlari icin oyun programi hangi dillerde yazilir? ve ornegin web oyunlarindan begendigimiz bir oyunu cep telefonu icin yazabilirmiyiz bu konuda bilgisi olan arkadaslar var ise beni aydinlatirsa cok sevinirim simdiden herkese tesekkurler
Öncelikle JAVA, sonra C# ta yazabilirsin. .NET platformundan sonra zaten Visual Basic dahil C/C++ ile de yazabilirsin.Ama günümüzde en cok kullanılan JAVA sanırım.
tesekkurler aydinunlu bilgini paylastigin icin benim amacim bu isten gercekten anlayan birilerini bulmak bu yuzden buraya yazdim ama suana kadar ustad biri cikmadi.sanirim gercek anlamda bu isle ugrasan biri yok hindistana gitmek lazim :)
cep telefonlarına genelde oyunlar Java ile yazılıyor ama symbian destekli telefonların oyunları hangi dille yazılıyor bi fikrim yok. bu arada c# ile hangi telefona oyun yazılabilir ?? compact framework olması lazım bildiğim kadarıyla.
.NET cıktıktan hangi dil olursa olsun(C/C++/C#/VB) cep telefonuna program yazabilir.Ama compact framework gerekirmi bir bilgim yok.Londra 06 su anda kendi bilgisayarım olsa sana JAVA kitabı gönderirdim.Keşke ilk mesajı yazdıgımda aklıma gelseydi.Elimde cok güzel bir e-book vardı.İstersen nette falan biraz ara belki aynı kitabı bulabilirsin ;)
tesekkurler aydinunlu tavsiyen icin arastiracagim :) aslinda benim amacim aklimda bir proje var ama bunu hayata gecirmem icin bu isten anliyan birileriyle kontakt kurmam lazim ortak bir proje icin bu isten anlayanlar varsa burdan benimle irtibata gecerse sevinir simdiden tesekkurler.
tekrar tesekkurler aydinunlu. bir onceki mesajimda biraz cumle dusuklugu oldugunu okuyunca anladim ozur dilerim daha oncede soyledigim gibi bu isten gercekten anlayan ve benimle birlikte calismak isteyen varsa gorusmek isterim tekrar tesekkurler.
Ben bugun okuldan bi arkadaşla muhabbet ediyordum da oda baya bi JAVA ögrenmiş.En kısa zamanda ögren diyor banada.Bende şu stajım bittiği gibi JAVA ya başlıcam zaten.Msn adresimi pm den gönderiyorum.Şimdilik JAVA hakkında pek yardım edemem ama başka konularda elimden geldiği kadar yardımcı olurum.İlerde de sen bana JAVA da yardım edersin artık
tesekkurler aydin pm den aldim adresi artik maillesiriz takildigimiz konularda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme