arkadaşlar samsung galaxy ace almayı düşünüyorum. avea da 24 ay taahhütlü fiyatı 45 tl. 1080 tl ye geliyor. aylık 1gb internet paketi içinde. sizce 1 gb yeterli mi. cepten internet paketlerine baktım aveanın ve vodafone un. aylık 1 gb 29 tl ikisinde de. bana çok fazla geldi de. eğer öyleyse telefonun kendi piyasa fiyatını düşünce bu kampanyada aylık internet 10 tl ye geliyor hemen hemen.
bildiğiniz daha avantajlı internet paketleri var mı? ayrıca aylık 1 gb yeterli mi sizce? yardımcı olursanız sevinirim.
1GB hayli hayli yeter ben iphone4 kullaniyorum ve bi ayda max 500-600 mb yi gecebilmisligim yok. normal kullanimda 200-300lerde kaliyorum ama surekli kullanirsam 600 zar zor anca oluyor. Avea yim bende gayet basarili bence.
Avea aylık cepnete zam geldi. 9 TL idi 14,5 tl olacak yarından itibaren.
quote:
Orijinalden alıntı: RiqeL
1GB hayli hayli yeter ben iphone4 kullaniyorum ve bi ayda max 500-600 mb yi gecebilmisligim yok. normal kullanimda 200-300lerde kaliyorum ama surekli kullanirsam 600 zar zor anca oluyor. Avea yim bende gayet basarili bence.
çok teşekkür ederim RiqeL, sağol. facebook, gazeteler, forumlar filan derken acaba yeter mi diye merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: onderpek
Avea aylık cepnete zam geldi. 9 TL idi 14,5 tl olacak yarından itibaren.
onderpek yanlış hatırlamıyorsam günlük 9 tl, haftalık 19 tl, aylık 29 tl yazıyordu 1 gb internet için.
Avea da internet aylık 1 gb 9 TL idi, 14,5 oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme