Vodafone 100 mb'den sonra hız düşüyor. Hız düşmesini istemiyorsanız Opera Mini kullanın. Ben çok memnunum. Avea'nında internet paketi iyi 9 liraya 1gb. Eğer ayda 1 gb'yi geçmem diyorsanız Avea daha avantajlı ama yok kafam rahat olsun diyosanız Vodafone daha iyi ama siz illa kazık yicem diyosanız Turkcell'i tek geçerim :D
son cümle çok iyi
arkadaşlar 1gb azbuz birşey değil ama kota sorgulama imkanım var değilmi ve sorugulama ücretlimi?
Arkadaşlar turkcell de 4gb lik paketi cepten kullanmak için yapabiliyor muyuz vodafone da var ama o hızda yeterli olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alpmuhid arkadaşlar 1gb azbuz birşey değil ama kota sorgulama imkanım var değilmi ve sorugulama ücretlimi?
Evet sorgulama var ve ucretsiz.. Ama sorgulama hizmeti bu aralar calismiyor, daha iyi hizmet verebilmesk icin bi sistem calismasi yapiyolarmis..
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
Orijinalden alıntı: alpmuhid arkadaşlar 1gb azbuz birşey değil ama kota sorgulama imkanım var değilmi ve sorugulama ücretlimi?
Evet sorgulama var ve ucretsiz.. Ama sorgulama hizmeti bu aralar calismiyor, daha iyi hizmet verebilmesk icin bi sistem calismasi yapiyolarmis..
bence geliştirilmeli netten çıktıkça kalan kotayı kullanılan hız tarifesini şefaflık hakkı doğrultusunda bildirmeli ha bide kol senter var oda ayrı :P
valla arkadaşlar sırf vodafon kapalı hattımı şu sınırsız paket için açtırdım.ama hiç bir işe yaramıyor çok yavaş bağlanıyor.daha önce turkcel paket kullanıyordum çok memnundum.o nedenle vodafon bence yaramaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme