Şimdi Ara

Cepten İnternet hangi operatörde uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepten İnternet hangi operatörde uygun?

• Elbette Vodafone.. Tartışmasız Vodafone..
  • avea 1gb 9 tl

vodofon 8-9 tl ye aylık sınırsız

ama ben turkcell 100 mb kullanıyom 3 ay beleş
  • vodafne kotayı gecince hızı yüzde 98 indiriyor internet olsa nolur olmasa nolur ondan sonra:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77
    Elbette Vodafone.. Tartışmasız Vodafone..

Kusura bakmayın ama artık tartışılır.

Avea'da 1 gb internet 9 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik
    avea 1gb 9 tl

nasıl beleş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

avea 1gb 9 tl

nasıl beleş acaba?

3 ay 5 lira değil miydi o?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetsiz en uygun tarife
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77
    Elbette Vodafone.. Tartışmasız Vodafone..

Kusura bakmayın ama artık tartışılır.

Avea'da 1 gb internet 9 TL.

Kullanım şekli tabiki de önemli ama bence de tartışmasız vodafone. Hız sınırı olsada sınırsız olması çok önemli.

sınırsız hız sınırlı kotadansa sınırlı hız, sınırsız kota bence daha iyi.

ama dediğim gibi bu konuda kullanım alışkanlığı çok önemli. Ben sadece cepten kullanıyorum günde yaklaşık 1,5 saat internet üzerinden radyo dinliyorum, maillerime bakıyorum video izliyorum (hız düşünce beklemek gerekiyor doğal olarak), android markette ve applanette çokca zaman geçiriyorum, foruma sürekli bakıyorum ve haber sitelerini takip ediyorum. ayda 1 Gb mümkün değil yetmez. ama vodafone ile biraz beklemeli olsa da 8 liraya hallediyorum tüm ihtiyaçlarımı.

Ama derseniz ben zaten ayda 1 gb ı zaten geçmem o zamanda tartışmasız avea nın ki daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 12 Nisan 2011; 21:26:12 >

• Avea daha iyi. Özellikle edge kullanacaksan. Millet cepnet edgeye abandı edge kullanacak baz bulamıyoruz. Avea yeni ve şuan için ideal kotada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Nisan 2011; 21:38:23 >
  • Faturasizsa Avea...

Faturali ise vodafone
  • her türlü vodafone.. edge nin tıkandıgı filan yok canavar gibi giriyorum mekan istanbul.
  • Hız önemsiz, kota sorun olmasın diyorsanız vodafone aylık 8TL en avantajlısı.

Ama benim gibi, adam gibi hızlı internete girmek istiyorsanız ve ayda 2-3 gb kota rahat kullanıyorsanız turkcell'den ucuzu yok.

Benim tarife 4GB 29 TL/24 ay. İstediğim zaman iptal edebilirim. Herhangi bir ücret ödemesi yok. iPhone kampanyasıydı.

Güncel normal paketlerin karşılaştırılması:

Turkcell'in kalitesini gözönünde bulundurunuz. Avea'dan biraz pahalı olması normal bence. Şuan en iyi fiyat/performans bence Turkcell'de.

Edit : Karşılaştırmaya ek yaptım. Birkaç görmediğim paket varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 13 Nisan 2011; 17:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Hız önemsiz, kota sorun olmasın diyorsanız vodafone aylık 8TL en avantajlısı.

Ama benim gibi, adam gibi hızlı internete girmek istiyorsanız ve ayda 2-3 gb kota rahat kullanıyorsanız turkcell'den ucuzu yok.

Benim tarife 4GB 29 TL/24 ay. İstediğim zaman iptal edebilirim. Herhangi bir ücret ödemesi yok. iPhone kampanyasıydı.

Turkcell'in kalitesini gözönünde bulundurunuz. Avea'dan biraz pahalı olması normal bence. Şuan en iyi fiyat/performans bence Turkcell'de.

avea faturasız kullananlara 1gb aylık 9tl onu yine belirtelim kafalar karışmasın.. yada faturalı olup yeni yıl tarifesinde olanlara yine aylık 1gb 9tl, ben bunu kullanıyorum mesela ve memnunum, hızı da iyi 1gb az değil ve fiyat çok iyi.. yani turkcell çok pahalı kalıyor bunun yanında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 13 Nisan 2011; 0:04:46 >

• herkez kendi kullandığının en acantajlı olduğunu söylüyor
    ama konuşurkenki ses kalitesi turkcelle göre biraz düşük olsa da internet vodafone tek geçerim
  • 2 milyara iphone4 alıp 25 tl lik tarife ile 9tl ye 1 gb alınca turkcellin iphone paketiyle arada nasıl fark olur
  • sınırsınız olmasından ötürü vodafone..
  • quote:

3 ay beleş 100 mb internet ha,
    hemi de turkcell...
    nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

Hız önemsiz, kota sorun olmasın diyorsanız vodafone aylık 8TL en avantajlısı.

şunu düzeltmek istiyorum.. vodafone faturasız hat için olan 22,5 lira ücretli paket aylık değildir.. 250 MB kotayı satın aldıktan sonra 1 ay içinde tüketmek zorunda değilsiniz.. isterseniz 3 ay kullanın..

• Vodafone 100 mb'den sonra hız düşüyor. Hız düşmesini istemiyorsanız Opera Mini kullanın. Ben çok memnunum. Avea'nında internet paketi iyi 9 liraya 1gb. Eğer ayda 1 gb'yi geçmem diyorsanız Avea daha avantajlı ama yok kafam rahat olsun diyosanız Vodafone daha iyi ama siz illa kazık yicem diyosanız Turkcell'i tek geçerim :D
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 1:20:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.