Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incebellicambardak Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.591
Cevap
385
Favori
826.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, hediye çeki girişinde 'çek hatalı' uyarısı alanlar için bilgilendirme: kurumsalsatis@carrefoursa.com.tr adresine, CarrefourSA adına kayıtlı e-posta adresinizden, 'Hediye çekinin kişiselleştirilmesini istiyorum' şeklinde bir talep ileterek, hediye çeki bilgisini de ekleyerek mail atmanız gerekiyor.

Bu işlem tamamlandıktan sonra çek tanımlayıp kullanıma hazır hale getiriyormuşuz."

• carrefour hediye çekini aşağıdaki adresten kişiselleştirebilirsiniz. puanharca uygulamasından kart puanlarıyla alınan carrefour çekleri bu linkten kişiselleştiriliyor.

www.carrefoursakart.com
    CarrefourSA
    https://www.carrefoursakart.com/Corporate/Login
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sayenizde oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • expectations E kullanıcısına yanıt

carrefoursakart a mail atın hocam

• Amazon'dan market alışverişi yaptım ama yılbaşı sayacı işlemedi. Fatura falan atsak ilgilenmezler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    hayır amozon cünkü o kampanya kapsamında değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hepsiburada alışverişi, cepteteb troyda sektör olarak ne görünüyor acaba? Yakın zamanda alışveriş yapan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalkonya K kullanıcısına yanıt
    E-ticaret 1000/100 ve 3500/75 sayar sadece. Muhtelif ürünler satan pazaryeri sektör

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

çarşamba kmh açmıştım. ben hesap açarken kampanya devam ediyordu. cuma günü sitede kampanya sayfası sonlandı diye değişti.

kod gelmeyince dün kayıt açtım. durumu anlatan. bugün 500lük carrefour çek kodunu gönderip kaydı kapattılar.

Banada dün gonderdiler hoca arkadaşın verdiği linkten kişiselleştirdim. Şimdi bu sms ile gelen kodu Carrefour kasada verince kullanabilecegiz sanırım

evet kasada aynı kodu söylüyorsunuz. kasada kodu girince yine cebe smsle şifre geliyor. kasiyer o şifreyi de istiyor.

• KMH hesabını kaç liralık açtınız 50bin altımıydı yda şöyle sorayım 50bin ve üstü kmh hesabı açılmalı diye bir şart varmıydı

@ultrAslan-BH @fox_doctor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 24 Aralık 2024; 19:42:50 >
  • bbaday kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şart yok, kmh basvuru ekrankna girdiğimde başvuru tl satırında 100k yazıyordu hiç bozmadan ilerledim, sanirim ön onaylı tutar o idi.

ben 20 binlik açmıştım müşteri temsilcisi 50k altı kmh açtığınız için gelen kod geçersiz dedi öyle bir şart olmadığını soyledim ama üzgünüm dedi

Ön onaylı kmh 50 ise öyle birsey demiş olabilir.

Ama bence teb sitesinde başvuru bölümü var oradan bir kayıt açın isterseniz kampana şartlarının gorselinide ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 24 Aralık 2024; 19:48:9 >
    Ben birkaç gün önce 5 binlik hesap açtım kod dün geldi.

• Limon Ağacı L kullanıcısına yanıt

gelen kod carrefoursanın kart sitesinde çalıştımı

Kodu kişiselleştirdiniz mi? Kişiselleştirmeden çalışmaz. Linkten kodu cep telefonunuza bağlamanız gerek.

www.carrefoursakart.com
    CarrefourSA
    https://www.carrefoursakart.com/Corporate/Login

Hocam verdiginiz linkden bikaç gündür ara ara denedim kod geçerli değil hatası aldım kmh hesabı açarken ön onaylı 100k limit görünüyordu ben gerek duymadım 20k lık açtım müşteri temsilcisi 50k altı açılan hesaplar da kod geçerli değil dedi

• 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.