< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (407. sayfa)
-
-
Kayıt açtırsak fayda eder mi acaba ? Saymıcağını bende düşünüyordum şaşırmadım aslında iyzico migros diyor saymaması çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm kampanyalarda bonus pos şartı var neredeyse ve hiçbir sayaç işlemedi
A 101 kapıda uygulaması alışverişimi market olarak saymadı.Sayaç hala 0
Halen saymadi mi A101i @FTekke6161 ?
Sayaçlarin bozuk olma ihtimali var mı geçtiğimiz bir önceki Kasım ayında da işlememiş.
Migros iyzico sayan oldu mu iyzicoya ekli TEB kartı ile?
Benim saymadı iycicoyu. Yok hocam sayaç bozuk değil 2 işlemim daha var ay başında onlar ertesi gün hemen işledi. Normal sanalmarketten direk teb bonus troy kartla ödeme yapmıştım.
İstanbulkart kampanyasına katılamıyorum. Hemen katıl tuşu birkaç kez yanıt vermedi ben de SMS attım. Kampanya koşulları nedeniyle katılım talebinize olumlu yanıt veremiyoruz diye mesaj geldi. Koşullarda neye uymadığımı anlayamadım. Deneyen var mı?
-
Birkaç güne düzelir endişeye mahal yok endişeye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de mevcut. Bekleyeceğiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ay troy a özel kampanyalar yok sanırım, görünmüyor. :(
Birkaç güne gelebilir. Beklemekte fayda var.
-
İstanbul kart katılım hatası devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal cepteteb vadesiz hesaplarda da mı EFT ücretli olacak ?
o da devam ediyor. troy kampanyalarıda ortalarda yok. yeni yılda da teb bildiğimiz gibi
-
MTV taksit imkanı cepteteb den kalktı mı?
-
Cepteteb mobilde vergi ödemeleri kısmında, ödeme aşamasında taksit seçeneği çıkıyordu?
-
Bugün tekrar denedim taksit ekranı geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 3 Ocak 2025; 14:47:38 > -
Uzun süredir cebteteb li olmama rağmen bu marifetli hesabı ilk defa kullanacağım %53 hoşgeldin faizinden yararlanmak için. Bir kaç husus aklıma takıldı, yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?
-Bir mkk kaydından ve ücretinden bahsediyor. Bu nedir ve ücreti ne kadardır ?
-fon alınması zorunlu gibi bir şey okudum. Bu zorunlu mu gerçekten, zorunluysa bunu ben mi alıyorum, nasıl yapmam lazım.
yardımlarınızı bekliyorum dostlar.
-
MKK merkezi kayıt kuruluşu demek. İlk kayıtta ve aylık tahsil edilen bir ücreti var. Aylık 10 lira civarında bir para kesiyorlardı sanırım. Fonu TEB kendisi otomatik alıyordu.quote:
Orijinalden alıntı: dekonlineUzun süredir cebteteb li olmama rağmen bu marifetli hesabı ilk defa kullanacağım %53 hoşgeldin faizinden yararlanmak için. Bir kaç husus aklıma takıldı, yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?
-Bir mkk kaydından ve ücretinden bahsediyor. Bu nedir ve ücreti ne kadardır ?
-fon alınması zorunlu gibi bir şey okudum. Bu zorunlu mu gerçekten, zorunluysa bunu ben mi alıyorum, nasıl yapmam lazım.
yardımlarınızı bekliyorum dostlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X