Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.199
Cevap
365
Favori
789.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

CepteTEB Digital vardı normal troy uygulamadan çıkmadı sade troy verdi 6 ayı geçti herhalde.Bonus Troy olarak başvurdum olmadı. Geçenki akaryakıtta falan sade kart kampanya dışıydı.

• Bu kartı sırf bonus özelliği var diye tutuyorum, eski kampanyalar yok artık
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Euro ekstresi özelliği ve bankamatiklerinden döviz yatırılıp çekilebilmesi gerçekten çok iyi. Yurt dışında bile ücretsiz olarak para çekebiliyorsunuz. Hiçbir kampanya olmadan bu avantajı bile yeter. Limit konusunda hiç cimri değil ve verdikçe veriyor. Havalimanında hızlı geçiş güzel ve şubatta lounge gibi avantajlar da gelecek.

Diğer yandan, eskiden faizsiz 3-4 ay erteleme gibi mükemmel kampanyaları her sene oluyordu. Yeni kurallar sayesinde onu da yapamıyorlar. Şimdi ancak kartı açık tutma sözüne 6 ayda bir 3 karttan toplamda 2400 lira bonus veriyor. İstanbulkart ve Troy kampanyaları da çok kötü değil.

• Her ayın başında ücret komisyon bakiyeniz 9.86 TL'dir diye mesaj geliyor, uzun süredir bu bankayı kullanmıyorum sadece geçmişte marifetli hesap kullanmıştım o kadar, bunu yaşayan var mı nasıl kurtulabiliriz bundan?

• FreeRun kullanıcısına yanıt

Fon veya yatırım hesabınız var mı ? Bana da geliyor ama fon hesabım olduğu için geliyor heralde diyorum her ay CEPTETEB [ANA KONU] 

• CEPTETEB [ANA KONU]
    Ben yatırım hesabımı da kapattım yine geldi bu ücret
  • Dönem dönem yaptığı kampanyalarla,Havale,eft,aidat ücretinin olmamasıyla.Müşteri temsilcilerinin sorunları kısa sürede çözmesiyle ilk sıradaki bankam her zaman.

• caglarkr C kullanıcısına yanıt

Benim de her şey kapalı gelmeye devam ediyor

• E.R.W. kullanıcısına yanıt

Benim de en son tercih edeceğim banka, her ay para alıyor işte, ayrıca hesap kapatmak istendiğinde mobil den kapatamıyorsunuz bağlı kartınız vardır diyor kart ayarlarına gidiyorum hesap kaldırmak içi bu seferde bağlı hesap yoktur diyor, adamlar öyle bi ayarlamışlar ki kısır döngüye sokmuşlar, hesap kapatmanızı istemiyorlar kesinlikle

• fon hesabınızı kontrol edin oradan mesaj geliyordur, marifetli hesap açınca otomatik banka fonu alıyordu sanırım

Canlı desteğe bağlanıp kolaylıkla kapatabilirsiniz, döngü falan yok yani 😂
  • Cepteteb kurucu üye ilk 50 bin kişi ömür boyu kart ücreti eft vs ucretsiz di sözde kart yenileme ile gönderdikleri digital karta üyelik ücreti yansitmislar
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

Subatta loinge gelecek bilgisini nereden aldiniz. Hangi karta gelecek?

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

SMS ile bildirildi. Siteye de eklenmiş. Varlığa göre bir sınır mevcut ve yılda en fazla 20 kez kullanılabiliyor.

https://www.teb.com.tr/infinite-card/

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Infinite cardi musteri hizmetlerine sordugumda subeden ozel tanimlanmasi gerekir dediler. Su an varliga gore segmentlere bolmusler. Teb uygulamasinde sadece yildiz signature gozukuyor bende. Infinite yok.

Evet, özel bir kart olduğu için direkt alınamıyor. Varlık konusunda çok sıkıntı yaşatmayacaklarını düşünüyorum. 1,5 milyon TL ile senede 15 giriş hakkı fena değil.

• Müşteri hizmetlerine mail atmıştım İnfinity kart için 7.5 milyon TL üstü varlık istiyor.
    CEPTETEB [ANA KONU]
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt
    CEPTETEB [ANA KONU]

Yeni haliyle 7.5 milyon sarti kalkmis gibi anliyorum. Ona gore daha az yada daha cok avantaji var gibi gozukuyor. 2500 tl kart ucreti var. 1.5 milyon ustu birikimi olanlar icin 15 lounge baya iyi oluyor.

4440966 numarali telefo u arayip bilgi aldim. Su an infinity kard basvurusu almadi. Yildiz priority verebiliyorlar. 1 subatta sartlar degistikten sonra kontrol edip karti cikarabiliriz dedi. 7.5 milyon sarti olmayacakmis. Sadece varliga gore avantajiniz degisecekmis yukarda ekran goruntusu aldigim yer gibi. Takipteyim. Aktif olarak tebi kullandigim icin burayi oldukca begendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 5 Ocak 2025; 13:56:3 >

Onu anladım ama 1.5 milyon birikim olana İnfinity kart vermiyoruz dedi. Signature kart veriyorlarmış onda da lounge giriş hakkı yok. İnfinity kart için 7.5 milyon üzeri dediler.
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.