Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.199
Cevap
365
Favori
790.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sitede Infinite için de avantajlar, varlığa göre değişiyor. Önceden bu kartı 7,5 milyon TL ile alıp daha sonra parasını çekenlere ya da harcayanlara daha az avantajın verilmesi gibi bir sistem sunacaklarını sanmıyorum. Belirli bir koşul altında bu kartı sunabilmeleri gerekli. O kart sadece 7,5 milyon TL üzerineyse neden Premium ve Plus gibi yerlerde avantajlar değişiyor ki? 1,5 milyon ve 7,5 TL milyon arasında 5 kere lounge giriş hakkı farkı var. Kimsenin de bu kadar az fark için 6 milyon TL daha yatırmak isteyeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 5 Ocak 2025; 14:13:23 >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt

Bana mobilde kapatmama sözüne 500 TL bonus teklifi çıkıyor siz 800 TL teklifi mobilden mi çağrı merkezinden mi aldınız?

• Sade Kart için kapatmama sözüne Bonus teklif etmiyorlar sanırım.
  • Ek kartı kapatmama sözüne mobilde 800 teklif ettiler
  • Birden fazla kartınız var ise max 2 karta veriyor haberiniz olsun hem kendimden hem de annemden 3200 TL bonus almış oldum 😉
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Sade Kart için kapatmama sözüne Bonus teklif etmiyorlar sanırım.
    Hayır 6 ay açık kalma sözüne -bende 400/200 dü ama 800/400 olmuş diyorlardı- teklif sonrası ilk harcamaya ekstrede indirim yapıyor
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Ben üç kartla aldım. Birisi Sade diye mi öyle oldu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Triplxt.

Ben üç kartla aldım. Birisi Sade diye mi öyle oldu acaba?

Sadeye bonus vermiyor ekstre indirimi veriyor ondan da olabilir gerçi geçen sene açık bütün kartlarima almıştım bu sene sadece 2 karta verdi diğerlerini de öylesine denedim vermedi
  • gabriel+ kullanıcısına yanıt
    İnfinity kart aidatı ne kadaar ki acaba
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Sade 1000 harcamaya 500 iade verdi

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Benim anladigim 1 subattan itibaren minimum varlik sarti kalkacak. Su an istesekte karti vermiyorlar. Birde teb musteri hizmetlerini degilde 4440966 yi aramak lazim. Bu numara infiniti kard icin daha cok bilgi sahibi. Ozel musteri hatti 4440966. Infiniti Kart ucreti su an da 2500 tl gozukuyor

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Umarım o şekilde olur, yoksa çok saçma bir sistem olur. Bize 7,5 milyon TL ile kartı aldırıp daha sonra 6 milyon çektirmek gibi bir yöntem izletmeleri çok saçma olurdu. Ben genelde 444 0 766 hattını arıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 5 Ocak 2025; 17:4:31 >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Mobil
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Merhaba usta. Bir şey danışacaktım ; ben 1000/500 sözü verdim bunu ne kadar sürede gerçekleştirmem gerekiyor? Bir de çıkıp tekrar iptal etme kısmına geldim, "kapatmama sözünüz var" uyarısı vermedi, iptal olmamıştır herhalde sözüm.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

Söz verdiğiniz ekranda yazıyordu o. Söz verdiğiniz günden itibaren 30 gün içinde 1000 lira harcarsanız ekstrenizden 500 lira düşecekler. 30 gününüz var.

• Cepteteb için kart ücreti hangi araliklarda yansıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

istanbulkart kampanyasına artık katılınabiliyor.

ben troy kampanyalarının böyle pat diye biteceğini sanmıyorum. şartlar biraz daha zorlaşa zorlaşa bitecektir. yeni yılda troy kampanya bütçesini netleştiremediler heralde. geçen ayların birinde de 10unu bulmuştu troy kampanyalarının gelmesi. dahada yeni 800 tl aldım troy karttan. iptalde edemicez kampanya gelmezse

Göya Erkenden yapmadim islemi kampanya yerine otursun diye ayin 5 inde yaptim fakat 100tl bonus gelmemis. Neyseki aklima geldi kayit actim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vip Üye. -- 7 Ocak 2025; 1:58:25 >
  • Ceptetep kk önerir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.