Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.304
Cevap
372
Favori
799.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbul615

o da devam ediyor. troy kampanyalarıda ortalarda yok. yeni yılda da teb bildiğimiz gibi 

Üç gün geçti Troy kampanyaları gelmediğine göre bu ay gelmeyecek herhalde. Sağlık olsun, kartı nadasa bırakırız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

istanbulkart kampanyasına artık katılınabiliyor.

ben troy kampanyalarının böyle pat diye biteceğini sanmıyorum. şartlar biraz daha zorlaşa zorlaşa bitecektir. yeni yılda troy kampanya bütçesini netleştiremediler heralde. geçen ayların birinde de 10unu bulmuştu troy kampanyalarının gelmesi. dahada yeni 800 tl aldım troy karttan. iptalde edemicez kampanya gelmezse

• Peki bu fon vadesiz hesapta kalması gereken bakiyeden farklı bir şey mi ? Yani atıyorum 200K attık, bunun 15k sı vadesiz de kalacak, bir de ekstra fon mu alacak ?

Bir de diyelim 1-2-3 ay sonra marifetli hesabı kapattık, bu mkk ücretini iptal edebiliyor muyuz ?

Niye bu kadar teferruat yapıyor bunlar anlamadım. On hesap kullanıyorum bir taraftan ne olduğu belli, yapı kredi sınırsız hesap kullanıyorum orada da belli, fon mkk falan onlarda yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Peki bu fon vadesiz hesapta kalması gereken bakiyeden farklı bir şey mi ? Yani atıyorum 200K attık, bunun 15k sı vadesiz de kalacak, bir de ekstra fon mu alacak ?

Bir de diyelim 1-2-3 ay sonra marifetli hesabı kapattık, bu mkk ücretini iptal edebiliyor muyuz ?

Niye bu kadar teferruat yapıyor bunlar anlamadım. On hesap kullanıyorum bir taraftan ne olduğu belli, yapı kredi sınırsız hesap kullanıyorum orada da belli, fon mkk falan onlarda yok.

Yatırım hesabını kapatmazsan kesilmeye devam eder. Niye bu kadar teferruat var diye kafa yormaktansa niye 30-40 günlük faiz hesabı için bunlarla uğraşıyorum diyerek o hesabı açmamak daha iyi bir tercih. Alternatif çok.

• dekonline kullanıcısına yanıt

MKK ücreti yatırım hesabı açık kaldıkça kesilmeye devam eder. Üstelik bazı bankalar sadece yatırım hesabına bağlı olan vadesiz hesaptan tahsil ederken TEB boşta bulduğu hangi hesapta para varsa oradan çekiyor. Geçen sene TL hesabımda para bulamayınca vadesiz dolar hesabımda kalan cent'leri tırtıklamışlardı. Epeydir hiçbir vadesiz hesapta kuruş bile tutmadığım için her ay mesaj atıyorlar parayı çekemedik diye.

CEPTETEB [ANA KONU]

• Para her an lazım olabilir gibi bir durumum var, bundan ötürü bakıyorum. Aslında ON hesap kullanıyorum şu an %53 (on plus dahil) alıyorum ama o da 249K üzeri vadesiz de duran parayı arttırıyor. 12500 TL den 30000 TL pasif bakiyeye geçiyor. Gerçi düşününce yok mkk sıydı yok fonuydu derken hepsini ON hesap ile kullanmak daha az yorucu gibi sanki :) Yardımın için teşekkürler bu arada.

• canned kullanıcısına yanıt

Buna hiç bulaşmamak en iyisi galiba. On hesap dan devam edeyim ben en iyisi. Teşekkürler yardımlarınız için.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Umarım dediğiniz gibi TROY kampanyaları bitmez, çünkü son zamanlarda kartların arasında en iyisiydi, her ay eşimle beraber en az 1.500-2.000 tl indirim ve bonus geliyordu.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Bu bizim ilk 50 bin kişiye aidatsız dediği karttan var bende de. sonradan cebteteb dijital troy karta çevirdiler. Buna da kart kapamama bonusu veriyorlar mı deneyen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekonline -- 3 Ocak 2025; 16:20:9 >

Bende ilk 50bindeydim, dijitale çeviriyoruz diye kartı yenilediler 1 yıl sonra karta ücret yansıtıldı. İptal talebi ile fazlasını aldık ancak kart ücretli oldu. Artık her yıl ücret yansıtılıyor ve arayıp iptal talebi istiyorum.

İptal talebi ile kart ücreti isteyebilirsiniz ancak kart ücreti yansıtılır bilginiz olsun.

• Selamlar böyle bir mesaj geldi de birşey anlamadım. 5 lira da harcama yapsak 600 lira mı verecekler pos şartı var mı hiçbir ayrıntı yok.
    CEPTETEB [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 3 Ocak 2025; 16:41:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soltaire S kullanıcısına yanıt

Ne saçma sapan iş böyle ya. Ömür boyu kart ücreti almayacağız deyip sonra kendi kafalarına göre kartı değiştirip nasıl kart ücreti alırlar.

• espial kullanıcısına yanıt
    yap gitsin kardeş. 5-10 lira harca. dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Ocak 2025; 17:17:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya bak ,orda meblag yazar

• Arkadaşlar yeni kartı yine reddetti 3. Kart Bonus troy olarak üstelik buna beklettiğim açıkta100bin limit varken. Banka farklı kartları rahat vermesi lazım ama anlamadım.

• Opt kullanıcısına yanıt
    Valla sizin de dediğiniz gibi tek şart farklı tür olması gerekiyordu kartların. Benimkiler anında onaylanmıştı. Farklı bir neden var belki de bilmediğimiz.

Aynen boyle sacma birsey olamaz sikayet ederim

• Opt kullanıcısına yanıt

aynı kart türüne başvuruyorsan o ret sevebi olabilir

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

Sebep de söylemediler en kötü ortak limite dahil vermeleri lazım ama olmadı. Dijitali bonusu kapatıp Bonus troy olur gibi ama güvenip de kapatamadım.

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.