Adınıza MKK kaydı hiç yokmuş demek ki 44 lira kestiklerine göre. |
CEPTETEB [ANA KONU] (415. sayfa)
-
-
Ya tamam ben kabullendim kessinler mkk ucretini ama gidiyorlar tl hesabimda para yoksa doviz hesabimdan mkk ucreti kesiyorlar. Bir yere kacmiyoruz. Yatirim hesabimin buyuk bir kismi zaten sizde. Bugun kesemezsen yarin illa parayi bulup kescen. Dolarimi niye bozuyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk yıl kart ücreti yok sanırım degilmi dijital troy siyah kart 6 ay için 800 bonus veriyor da l
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolar hesabına dokundukları için ben yatırım hesabını kapattım. Tüm hesapları kapatım banka kartlarını da iptal edip yeniden açtım. Midas'ı tek geçerim. MKK ücretini bile senin adına ödüyor. Odea da para piyasası fonlarının dönüşünde anında hesaba atması nedeniyle gözdem.quote:
Orijinalden alıntı: istanbul615
Ya tamam ben kabullendim kessinler mkk ucretini ama gidiyorlar tl hesabimda para yoksa doviz hesabimdan mkk ucreti kesiyorlar. Bir yere kacmiyoruz. Yatirim hesabimin buyuk bir kismi zaten sizde. Bugun kesemezsen yarin illa parayi bulup kescen. Dolarimi niye bozuyosun
Gercekten yurtdisi ucretsiz para cekme olmasa bir dakika alip basimi gidecegim bankadan. Dolar hesabimdan mkk ucreti kesilmesin diye musteri hizmetlerine mail attim.
"Bildiriminize istinaden MKK hizmet bedeli öncelikli olarak TL hesaplarınız olmak üzere bakiye olan hesaptan kontrol ederek tahsil edildiğini bilgilerinize sunarız."
Cevaba bak yani
Gecikmeye girmesin diye muhtemelen tüm seçenekleri deneyecek şekilde ayarlamışlar ve kişiye özel olarak değiştirmiyorlar. Bakiye tutmak veya hesabı kapatmak dışında bir yolu yok gibi duruyor.
Mobil uygulama açılıyor mu şuan?Hata veriyor
-
evet giriş yapılmıyor, internet şubeden de girmiyor mobilde onay isteyince. aktivasyonu iptal edip smsle internet şubeden girebildim
-
Aktivasyonu nerden nasıl iptal ediyoruz,
-
onay gönderildiğini yazan ekranda smsle almak için tıklayın falan yazıyor ona basınca sms geliyor
-
Android'de son güncellemeden sonra çok sapıttı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende emekli maaşımı taşımaya düşünüyordum bu bankaya hiç bulaşmayayım o zaman
hangi hizmetlerini kullanacağınıza göre değişir. ara ara çok güzel kampanyalar yapıyor. eski yıllarda 3 ay harcama erteleme kampanyaları vardı mesela efsane. bu sene de troy kartlara çok acaip kampanyalar yaptılar. ama bazı standart sorunları var. marifetli hesap açarken çoğu insanın dikkat etmediği mkk ücreti meselesi var. mkk ücretini hemen hemen bütün bankalar alıyor maalesef. ama teb gibi marifetli hesap yanına otomatik ppf almadığından pek sorun olarak görülmüyor. mesela ben daha bugüne kadar uygun faiz oranlı kredi kampanyası görmedim. kampanyaları takip ettiğiniz uygulama baya kötü. mobil uygulamada webe göre büyük eksiklikler var. yurtdışında ücretsiz para çekme gibi Türkiyede başka hiç bir bankada bulunamayacak güzellikler var.
-
ben teb den memnunum ,bu mkk ücretine niye bu kadar takıldınız bende anlamadım,çok bişey kesmiyor benden marfetli hesaptan,sık sık ta marifetli oranı veriyor,kredi kartlarından oldukça fazla bonus kazanıyorum,garanti ninde bonusu var o kadar kullanmıyorum mesela
-
Sömestr kampanyası için TK kullanayım dedim.
Sanal kartla yükleyince kampanya Bonus posundan geçmedi. Troy'a bağlı sanal kart 6508 ile başlıyor. Fiziki kart 9792 ile başlıyor. Kampanyalar da sorunsuz ama onda da işlem hatası verdi. Troy'a bağlı sanal kart oluşturmakla uğraşmayın derim.
-
Döviz vs farketmiyor ,anında kesiyor ,döviz fonları var ondan kipirdayamiyorum
arkadaşlar oranım 53ten 25'e düşürmüşler. bildirimde atmadılar bu sorun değil ama 25 çok düşük değil mi nasıl bu seviyeye indirebiliyorlar tabelanın bile neredeyse yarısı
-
30 günden sonra %25'e düşüyor. Eğer şartlardan birini yerine getirmişseniz 1 gün sonra tekrar %51'e çıkıyor.
https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-marifetli-hesap şu sayfadaki her şeyi okumadan neden şikayet ediyorlar anlamıyorum. "Bu kadar şart olması normal mi" diye sorarsanız, değil. Aranırsa bir sürü daha az şartlı veya bir ihtimal şartsız banka bulunabilir. Bu banka bu çeşit işte.
-
Hic kasmadan son 1 yil icerisinde tebin sayfasina gore 5570 tl bonus 3194 tl indirim kazanmisim. Bunu gorup sikayet etmek biraz tebe haksizlik etmek olur. Buna bakinca mkk icin 3-5 tl almis cokta buyuk bir olay degil. Ama doviz hesaplarini kullanmasi rahatsiz edici.
Tabi baska bir bankada daha beterinide gordum. Konut kredimi yatirmayi unutmusum. Yillar oncede makas dusuk diye o bankadan biraz altin almisim. Aktif calistigim bir bankada degil. Aklima geldi krediyi yatirmadigim. Baktimki direk altin hesabimdan bozup krediyi yatirmis. Kredinin gecikmeside kotu ama kafasina gore altin bozmasidq rahatsiz edici.
Son zamanlarda tebde bir rahatsiz eden seyde atmden para cekerken esneklik sunmamasi. Yildiz musteri sinifindasinzi deyip gunluk maksimum 10bin tl atm para cekme limiti siniri koymasi ve bunu esnetmemesi bana sacma geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X