Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.252
Cevap
369
Favori
794.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benimde yatmış, hatta bir de troy kasım indirimi diye de yatan var 300TL görünüyor... bu ay ne yaptıkları belli değil :))

• Standart harcama yaparak kasmadan 1100 bonus 400 tl de indirim yansimis oldu. Kapanisi guzel yaptilar artik troy kampanyasi olmayacagi net diyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da dün e ticaret kampanyasından 500 TL bonus yansımış, sonra düzeltme diye geri almışlar. Ayrıca market kampanyasından 100 TL indirim de yansımadığı halde geri alınmış. Müşteri hizmetlerini aradım, troy kart sisteminde sorun olduğunu, 3 gün içinde düzeleceğini söylediler. Teb’de ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Troy kampanya indirimleri anlık olarak yansıtıldı kartlara

CEPTETEB [ANA KONU]

• İstanbulkart 250 yüklemeye 100 Bonus geçen geçen 3 ayda verildiği gibi ertesi gün verilmiyor artık

kampanya katılımı yaptığım halde katılmadım görünüyor ama halen aktif kampanyanız bulunmaktadır yazmakta

teb çok saçmaladı artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana iyzico yatmamış kayıt ta oluşturdum sacma bir cevap vermişlerdi

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

ben de troy'a özel kampanyalardan dolayı 2 ay önce kartı almıştım, baya da iyi puan kazanılıyor.

artık troy kampanyaları olmayacağına net dediniz ama inş. olur diyelim. :)

troy kampanyaları olmayacaksa zaten kampanyaların hepsi garanti bankası bonus kampanyası, garanti bonus varsa bu karta gerek kalmaz.

• koray5006 kullanıcısına yanıt

bugüne kadar gelmeyince umudu kestim. ama tebin işi belli olmaz. bir sonraki ay tekrar görebiliriz. 6 ay açık kalma sözüne 800 tl bonus alınca elimiz mahkum hazirana kadar benimle bu kart

CEPTETEB [ANA KONU] 

• An itibariyle troy market indirimide dahil tüm bonus puan ve indirimlerim yatmış görünüyor.Umarım durum herkesin böyledir.
    Teşekkürler Teb Nazar değmesin. CEPTETEB [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılbaşı kampanyasından 400 TL yatacaktı 200 + 200 yatırıp 200'ünü geri almışlar. "Düzeltme" bile yazmıyor açıklamada.

Var mı aynı durumu yaşayan?

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.