Bana da puan gelmiş ama harcama hedefli bonus kampanyası da vardi benim 200 yüklenecekti o yüklendi sandım müşteri hizmetlerine sorayım ss de almadık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (411. sayfa)
-
-
Bana da 400+400 TL bonus geldi. Normalde 400 bonus 400 indirim gelecekti. Akaryakıt ve e ticaret henüz yatmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
400+400 yılbaşı kampanyası diye bonus yatırıp sonra 400ünü geri almışlar. bu arada restorant kampanyasıda yatmış
-
Aynen öyle mükerrer işlem yapılmış anlaşılan iyi ki harcamamisim az daha gaza gelip ezecektim bu seferde borç diye yansıtırlar diye düşündüm dokunmadım düşündüğüm gibi de yapmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben indirim yatirmaxlar diye puani harcadim eksiye düşürmüşler bonusu slak banka. Market indirimi yatarsa sorun değil.. Neyse bakalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, bonus posu şartı olan kampanyalarda Denizbank Bonus posu da sayılıyor değil mi?
Eğitim harcamaları yüksek olduğu için riske girmeden teyit etme gereği hissettim. Çünkü okulda Denizbank Bonus posu var.
Bonus grubuna ait herhangi bir bankanın posu yetmez. İşyerinin bonus program ortağı olması lazım. Postan sembolik miktar çektirip dönem içi hareketlerde bonus puanı verip vermediğine bakmak gerekir ya da dijital slipte işyeri adı önüne bonus yazıyor mı diye incelemek lazım.
-
Bonus puanda düzeltme yapılmış ama troy indirimi yansıtmamışlar.
-
Misal sembolik 10 tl çektirip, dijital slipte bonus yazıp yazmadığını teyit etmek çok mantıklı hocam. Teşekkürler.
-
Hocam, mükerrer puan verdikleri için sildiler onu. Sizle aynı durumdayım. Daha akaryakıt puanları ve indirimler yansıyacak. Biraz daha beklemekte fayda var.
sade kartın açık kalma sözüne 500 TL indirim provizyonda gözüküyordu. dönem içine yansımadan silinmiş gözüküyor. böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?
İşlemlerden kaybolsa da indirim kaybolmuyor. Bir sorun yok ama düzeltilmesi için kayıt açabilirsiniz. İnsanların kafası karışmaz.
işlemleri excelle aktarıp kontrol ettim. dediğiniz gibi o rakamı düşmüş ama nereden düştüğünü göstermiyor. teşekkürler bilgilendirme için.
Troy kampanyalarida gelmedi henuz. Gecen aylarin birinde 10unda tanimlandigini yazmistim ama ayin 9 u oldu hala hareket yok. Umutlarim kaybolmaya basladi. Subatta infinite kart degisikliklerini bekleyecegiz artik.
Üç sorum var:
https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-musteri-basvurusu#Step1G
Linkten üyelik oluşturmam yeterli mi? Görüntülü görüşme zorunlu mu? Akıllı telefon kullanmıyorum çünkü.
CEPTETEB banka kartı ile sanal kart oluşturabilir miyim? Bu işlem için kredi kartı zorunlu mu? Kredi kartım yok.
Örneği Spotify ödemesi yapsam extradan para öder miyim? CEPTETEB komisyon alıyor mu bu işlemler için?
-
açık kalma sözüne verilen indirim kart hareketlerinde görünmüyor. borç tutarını ve harcamaları toplayıp hesaplarsanız 500 lira indirimin kartınıza yansıdığını görebilirsiniz.
müşteri ne zaman söz verdiğini geçmişe dönük ekstreleri inceleyip anlamasın diye bilerek öyle yapıyorlar diye düşünüyorum.
telefon takvime hatırlatıcı kurun. 6 ay sonra tekrar indirim kazanabilirsiniz.
-
Troy e ticaret bonus ve indirimi yatan var mı?
Bende şimdi yazmaya geliyordum aynen troy e-ticaret bonusları halen yatmadı dün yatması lazımdı normaldequote:
Orijinalden alıntı: eminxconan
Troy e ticaret bonus ve indirimi yatan var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X