< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (417. sayfa)
-
-
Kapatmama sözüne zaten kart başına yılda 1600 lira veriyor. Aidatsız sayılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart aidatı kartı aldıktan sonra ne zaman yansır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıl sonra sanırım
-
Ben o sözü verdikten 1 ay sonra 400 den 600 e çıkarttılar miktarı. Bendeki şans işte.
-
Infinite card ile ilgili yeni bilgilerle geldim. Oncelikle linki birakayim
https://www.teb.com.tr/infinite-card/
Daha once konusulmustu. Eskiden infiniti karti sadece ozel segment musterilere verirlerken bu sistemi degistirip herkese verilecek hale getirmisler. Sadece avantajlari varliga gore siniflandirmislar.
Az once infiniti card basvurumu yaptim. Ilk yil kart ucreti olmadigi soylendi. Normalde 2500 tl kart ucreti var. Basvurumu 4440966 uzerinden yaptim. Burasi ozel musteri hatti. Bu kart ile ilgili daha ayrintili bilgileri vardir diye burayi tercih ettim.
Ozellikle yurtdisina cokca cikan buralarda harcama yapanlar icin oldukca avantajli bir kredi karti. basvuru ile beraber kart mobil bankacilikta gozukmeye basladi. Karta tikladigimda hangi segmente girdigimi ve kart avantajlarinin bir listesi cikiyor.
Avantajlardan yararlanmak icin minimum bir harcama yada ekstre limiti olmadigi soylendi. Su an icin soyleyeceklerim bu kadar. Gelismeleri zaman zaman buradan paylasirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 1 Şubat 2025; 23:19:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler fakat zamanlama cidden daha kötü olamazdı. Stopaj kararından etkilenmemek için başka bankadan fon almıştım. Parayı çekip TEB’e yatırırsam %10 yerine %15 stopaj ödeyeceğim. Kart avantajları için istediği miktarlar da stopaj farkını karşılamıyor. Ancak euro birikimi ya da ufak fon ile 500 bin liralık avantajlardan yararlanmak faydalı olabilir. 1,5 milyon üzerinde gerçekten çok dezavantajlı. Üzerine de kart aidatını koyduğumuzda belki zarar bile ediyoruz.
Bu arada kapatmama sözüne puan veriyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 1 Şubat 2025; 22:51:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: Triplxt.Bilgilendirme için çok teşekkürler fakat zamanlama cidden daha kötü olamazdı. Stopaj kararından etkilenmemek için başka bankadan fon almıştım. Parayı çekip TEB’e yatırırsam %10 yerine %15 stopaj ödeyeceğim. Kart avantajları için istediği miktarlar da stopaj farkını karşılamıyor. Ancak euro birikimi ya da ufak fon ile 500 bin liralık avantajlardan yararlanmak faydalı olabilir. 1,5 milyon üzerinde gerçekten çok dezavantajlı. Üzerine de kart aidatını koyduğumuzda belki zarar bile ediyoruz.
Bu arada kapatmama sözüne puan veriyor mu?
Kapatmama sozune puani Daha kart elime ulasmadan denemeyeyim. cepteteb ve teb bonus premiumdan sonra tebde 3. Kartim olacak. Diger ikisinden aldim zaten bu da eksik kalsin
fonlarin hepsini kitlediler oldugu yere gercekten. Zaten tefastan alinip satiliyor. Onuda bankadan bankaya transfer icin yol gosterseler keske guzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba hocam. Alt limit sınırı var acaba?
-
Musteri hizmetlerine sordugumda limit siniri olmadigini soylemisti. Ben basvuru oncesi orrak limiti 300bin yapmistim. Ayni ortak limitle basvurum onaylandi
varlık hesabı nasıl yapılıyor acaba ? hangi ekrana bakmamız lazım?
-
Mobilde varliklarim diye bir bolum var. Webde de benzer alan vardir. Orada gozuken alanla ayni segmente koydu beni. Musteri hizmetleri fon altin doviz hisse mevduat hepsini hesaba dahil ettigini soylemisti. Bes hesabi varmidir emin degilim. Bende tebde olmadigi icin sormadim
fonlarda yazan tutar ile varklıklarımda yazan tutar tutmuyor. döviz kurlarını farklı hesaplıyor sanırım
shop&fly da aidatı geri alıyoruz yıllardır teb te iade ediyorsa güzel olur .
-
Otomatik ödemeye %20 indirim kampanyası kapsamında dört faturam ödendi. Yalnız üç fatura için indirim yansımış. Dört faturadan ikisi GSM faturasıydı. Aynı tip kurum olduğu için mi bir faturaya indirim vermemiş?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen o yüzden şartlarda farklı olma şartı vardı diye hatırlıyorum
Evet kurumların farklı olması zorunluluğu var. Yoksa iade ikinci aynı kurum varsa yansımaz tek iade gelir.
Kurum farklılığında olmuyor. Fatura tipi farklı olması gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X