CEPTETEB [ANA KONU] (418. sayfa)
-
-
Her zaman bu teklif çıkmıyor. Yanılmıyorsam normalde ilk aktiflikten tam 1 sene sonra ilk aidat yansıyor. Şu ana kadar sadece Signature Card’a aidat yansıdı ve o da öyle oldu. Bu kampanyayla birlikte 3 Şubat 2026’da aidat ödemeyeceğim, 3 Şubat 2027’de ilk aidat gelecek. Kartı kapatırken onay istediği ve öyle kapattığı için de kapatma blöfü kısmında sorun yaşamadım. Hatta ilk Infinite Card’ı alınca iptal ettim, ikincide aidatsızlık teklifiyle yeniden aldım.
Başvuruları artık uygulamadan da alıyorlar. Infinite olan tek tarafı, sonsuz büyüyen aidatı.
Bugün bir de uçuşlar için mil veren kart arıyordum ama temsilci 1 sene sonra aidat yansır derken sözleşmede ilk aktiflikte yansır dediği için Wings almadım. VakıfBank Platinum Plus ile idare edeceğim artık. TEB’in lounge hakkını da Sabiha Gökçen ile kullanmamış olurum.
Ben my Visa üyeliğimi Signature ile açmıştım. Infinite kartım gelmese de uygulamadan sözleşmeyi onaylarak onu da Visa hesabıma ekleyebildim. Daha önce başka bir kart istediğimde de numarayı görebiliyordum ama kart gelene kadar yüksek tutarlı alışveriş yaptırmadı. Visa için en iyi avantaj bence Booking üzerindeki %6 indirim fırsatı. Her sene en az 100-200 euro kazandırabilir.
Lounge Key için bir provizyon alınıyor. Karta şifre almadan banka alışverişe izin vermediği için sistem onaylamıyor. Şifre alınca yeniden deneyebilirsiniz.
Lounge listesi burada mevcut:
https://www.teb.com.tr/UPLOAD/PDF/Lounge-Key-Liste.pdf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam merhabalar.
İnfinitr kartı ilk sefer iptal ettirdiniz , daha sonra mobilden başvuru yaptığınızda mı ömür boyu aidat muafiyeti verdiler size. Yoksa müşteri hizmetleri tarafından mı verildi bu teklif sizlere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
İki seferde de uygulamadan başvurdum. İlk başvurum onaylanınca aklıma aidat muafiyeti olayı geldi ve kartı iptal ettim. İkinci seferde de dediğim yöntemi uyguladım ve aidat muafiyetiyle kartı aldım. Muafiyet sadece 1 senelik, ömür boyu değil. Yaklaşık 730 gün sonra ilk aidatım kesilmiş olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 3 Şubat 2025; 14:36:47 >
Aidatsızlık için siz mh yi mi aradınız ? Onlar mı size iptal ettikten sonrası dönüş yaptılar ?quote:
Orijinalden alıntı: Triplxt.Merhaba,
İki seferde de uygulamadan başvurdum. İlk başvurum onaylanınca aklıma aidat muafiyeti olayı geldi ve kartı iptal ettim. İkinci seferde de dediğim yöntemi uyguladım ve aidat muafiyetiyle kartı aldım. Muafiyet sadece 1 senelik, ömür boyu değil. Yaklaşık 730 gün sonra ilk aidatım kesilmiş olacak.
Signature kartı şimdi aidat sebebi ile mobilden iptal etmek istiyorum dedim , bankamız sizi 7 iş günü içerisinde arayacak diye ekran görüntüsü geldi hocam. O yüzden soruyorum kusura bakmayın. Aidat muafiyeti alsak bal gibi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160624950 bu mesajdaki yapacaksınız. Kesin olacak diye bir şey yok, mesela bana gelmedi teklif.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muafiyeti sadece kredi kartı başvurusu yaparken yarıda bırakırsanız ve uygulamadan bu başvuruyu iptal etmeyi denerseniz görüyorsunuz. Temsilciyi aramaya gerek yok. Mevcut kartı iptal etmeyi denerseniz sadece puan teklif eder. 7 günlük süre verdiyse ve onayladıysanız kart iptal edilir. İptal edilmesini bankayı arayarak durdurabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 3 Şubat 2025; 14:51:55 >
İnfinite Standart kartı üst versiyona yükseltmek için hesaba para atsak, kaç gün tutmamız gerekecek?
-
Bakiye hesapta durdukça statü yükselmiş oluyor. Gün sonunda bakiye kontrol edilince statü yükseliyor. Başka belirli bir bekleme süresi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 4 Şubat 2025; 0:52:41 >
Vadesizde mi durmalı?
-
Hayır, sadece varlık olarak durması gerekiyor. Vadeli veya vadesiz hesap olabilir, fon olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 3 Şubat 2025; 16:59:26 >
garantide her ayın son günü kontrol ediyor.teb te nasıl acaba
-
Bu kampanyada 5fatura istiyor diye katılmadım ben 4de olur muydu
3 bile olurdu. Kampanya yayınlandığından beri 4 fatura, 2 aydır da 3 fatura ile yararlanıyorum. Elektrik su doğalgaz. Telefonlar başka bankalarda.
Arkadaşlar, troy a özel kampanyalar artık olmayacak mı?
Troy a özel kampanya olmazsa, Garanti Bonus kartı olan biri için TEB Bonus kartın bir avantajı var mı?
-
anca yaza doğru gelir gibi.
Bu sene en iyi kart net TEB. Lounge, restoran, otel ve yurt dışı indirimleri çok iyi.
herkesin perspektifi farklıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seyahat eden birisi için diye eklesem daha doğru olur sanırım. Gündelik ihtiyaçlar için genellikle GarantiPay ile Bonus kampanyaları daha iyi oluyor. TEB, oradaki ekstra ödülü kaybediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X