Pampa bana sms gelmedi. Bende kurucu üyeyim. Eğerki o arkadaşa aidat çıkarsa başının etini yer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (420. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben kurucu üyeyim bana sms geldi ne olacak şimdi, olmaz ama hadi oldu diyelim ne olacak yani, konuşulan kadar bir durum yok ortada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda bir şeyin iki defa sorulması yasak mıydı 15+ olmuşsun defalarca aynı soruların sorulduğuna şahit olmuşsundur,okursun yanıtlamazsın olur biter.
Millete abuk sabuk mesaj atacağına adam akıllı mesaj atsınlar o zaman ya da muafiyeti olanlara atmasınlar firmaya celalleneceğine gelip burada millete celallenmen tuhaf.
-
Kimseden sorumlu değilim standart işleyişi belirttim, size gelmeme sebebi iletişim izniniz kapalıdır açarsanız bu tür kampanya/bilgilendirme mesajları gelir.
Kuruculardan aidat alınmaya karar verilirse ilk yapılan sözleşmedeki xx madde gereği fesih tarzında bilgilendirme yapar ve süre verir ilgili firma ancak ortada böyle bir durum yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Şubat 2025; 23:2:21 >
2 defa mı sorulmuş? Aramaya yazın kaç defa yazıldığını görürsünüz mesajımı ister doğru ister eğri anlarsınız.
Kurucu üye olupta aidat alınan 1 kişi görmüştüm onda da muafitetli kartı iptal edip yeni başvurduğu için yansımış, son kullanım, kayıp/çalıntı vs. nedenlerle yenilenen kartlarda eski karta bağlı olarak geldiği için muafiyet devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 5 Şubat 2025; 23:1:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: Birkanbey2 defa mı sorulmuş? Aramaya yazın kaç defa yazıldığını görürsünüz mesajımı ister doğru ister eğri anlarsınız.
Kurucu üye olupta aidat alınan 1 kişi görmüştüm onda da muafitetli kartı iptal edip yeni başvurduğu için yansımış, son kullanım, kayıp/çalıntı vs. nedenlerle yenilenen kartlarda eski karta bağlı olarak geldiği için muafiyet devam ediyor.
Bende diyorum ki senin böyle yazıyor olmanla bir şey değiştiğine şahit oldun mu? Cevabın hayır değil mi? Söyleyeceklerim bu kadar.
Ben ilk defa gördüm konuda da aktif değilim,bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 5 Şubat 2025; 23:25:48 > -
Infinite Card’ım bugün teslim edildi. Gelir gelmez de otomatik limit artışı teklifi ile zaten çok yüksek olan limitimi 600.000 TL daha yükselttiler. TEB bu sene çok iyi gidiyor.
Ne özelliği var ki o kartın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz lounge, havalimanında hızlı geçiş, yurt dışı alışverişlerinde %5 indirim, otel ve restoranlarda %20’ye kadar indirim, Booking’de %6 indirim ve e-ticarette %5 indirim gibi çeşitli avantajları var.
benim de az önce geldi. yalnız isim arka tarafta olsa daha iyiymiş, emanet gibi duruyor
.
-
Lounge kaç kez sınırsız mı..aidatı çıkarıyorsa iyiymiş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lisedeyken slayta ismimizi eklediğimizde kullanılan yazıya benziyor iyice. Biraz amatörce durmuş ama siyah zarf ve siyah kart hoşuma gitti. Üzerinde kart numarası da yazmıyor.
Mevduata göre değişiyor. 500 bine 5 kere, 1 milyon 500 bine 15 kere ve 7 milyon 500 bine 20 kere hak var.
Eskiden herkese vermediği için 15 hak vardı değişti, diğer verdikleri %5 kuş kadar
0-499 Bin---0 hak
500 Bin - 1.5 Milyon TL--- 5 hak
1.5 - 7.5 Milyon TL--- 15 hak
7.5 Milyon TL +--- 20 hak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Şubat 2025; 12:59:40 > -
Restoran ve otel iadeleri zaten çok fazla. Sektör kısıtsız %5 için verilen 20-30-50 USD gibi sınırlar fena değil. Zaten üzerine bir de Bonus kampanyalarını da kullanabiliyoruz. Geçen ay 25000 lira harcamaya 500 lira bonus gibi yurt dışı kampanyası vardı. Garanti’deki gibi 5000 liraya 500 lira olmasa da diğerleriyle birleşince idare ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 6 Şubat 2025; 13:4:37 >
Onları öyle bırakmazlar merak etmeyin, bundan önce world elite kartı lounge veriyordu kasım ayında bitirdiler zaten teb kartları çorba gibi oldu sürekli özel kart çıkarıp 1 sene sonra ayrıcalığını kısıyor sonra başka bir kart daha çıkarıyor
Teb sayfasına bakarsanız 6 tane özel kart var bunun da ömrü sene sonuna kadar diyelim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Şubat 2025; 13:9:58 > -
Şu anlık iyi olması yeterli. Avantajları bittiği gibi iptal ederim zaten.
İki sene aidat almayacak en azından.
Bildigim kadarıyla size çıkan teklif ile mhden ilk sene aidat yok aynısı yani muafiyet 2 sene olmayabilir...
limiti yükseltirler mi hocam benımde 175k eksiğim var ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olayı yanlış anlamışsınız, kart limiti isterse 100₺ olsun önemsiz oradaki tutarlar istenen varlık(altın,fon,mevduat, bes,vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 6 Şubat 2025; 14:17:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X