Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gokhan4406 , bhtyrmtl , Can851 , eagle5858 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.432
Cevap
378
Favori
810.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
Giriş

TEB’de de aynı ama sürekli milyonluk transfer yapmak biraz sorun yaratabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    CEPTETEB [ANA KONU]
    CEPTETEB [ANA KONU]
  • shutterbug kullanıcısına yanıt
    Bayağı iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

İçeride varlık varsa avantajlar fena değil.

• Infinite carddaki restaurant otel indirimi baya guzel bir seymis. Cumartesi aksam odedigim restaurant indirimi az once baktim kredi kartima iade yansimis konser bileti aldim bakalim onun iadeside bu kadar hizli olacak mi

Bir sey denemek icin kredi karti basvuru menusune girdim evvelki gun. Teb surekli mesaj atiyor isleminizi tamamlayin ilk yil ucretsiz diye. 3 tane kredi kartiniz var zaten. Kac tane daha alacagim

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    bende başvuru yaptım yalnız kartın aidatı çok yüksek hocam. ilk yıl kullanır sonra atarız gibime geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaypatronu

bende başvuru yaptım yalnız kartın aidatı çok yüksek hocam. ilk yıl kullanır sonra atarız gibime geliyor

Haklisiniz birde seneye avantajlari bu kadar devam edecekmi onunda garantisi yok.

Tebde avantajli kartlarin devamliligi yok gibi. Troy kampanyalari var diye troy kart cikarttim. 3-4 ay guzel ekmegini yedim. Yilbasiyla beraber karti bitirdiler. Kapatmama sozu verdim diye tutacagim mecbur hazirana kadar. Senesi dolmadan kapatcam

Kart görselini paylaşabilecek birisi var mı? çok mu basit duruyor?

• gokhan4406 G kullanıcısına yanıt

Bu sayfadaki kart ile aynı ama ismi daha sağa yazmışlar. Üstte de artık TEB ÖZEL yerine TEB yazıyor.

www.teb.com.tr
    TEB Infinite Card | Türk Ekonomi Bankası
    https://www.teb.com.tr/infinite-card/

Bende de 4 tane kredi kartı oldu. Şu anda Infinite, Signature, CEPTETEB Dijital TROY ve SADE Dijital TROY var. Hepsini aktif tutmaya puan verdiği için hiçbirini de kapatamıyorum. Bankanın plastik stoklarını tek başıma bitireceğim yakında. 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 10 Şubat 2025; 11:57:46 >
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.