Bende çıkmadı. Zaten kart dediği Yıldız ayrıcalıklar harici olan değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (414. sayfa)
-
-
Bende yildiz ayricaliklara tikladiginda asagidaki gibi gozukuyor. Kart dunyasida en sagdaki menu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2ay once Marifetli hesap acayim dedim baktim paranin bi kismini Fon alip hic getirisiz geri yatiyor Hesabi kapattim Beni MKK ya uye yapmislar Şubeden kapatmaniz gerek dediler gittim gerekli evraklari imzaladim hala para kesiyor TL birakmamistim Bu sefer dolar hesabindan Mkk ucreti 1.17$ 44tl kesmiş Nasil kurtulacam bunlardan Otomatik faturalar yuzunden kaldık
Bu kampanyalardan kazanım elde edebilmek için son ekstrenin belli bir tutara ulaşma şartı vardı, muhtemelen hala öyledir. Dolayısıyla herkese iade gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erennavas
2ay once Marifetli hesap acayim dedim baktim paranin bi kismini Fon alip hic getirisiz geri yatiyor Hesabi kapattim Beni MKK ya uye yapmislar Şubeden kapatmaniz gerek dediler gittim gerekli evraklari imzaladim hala para kesiyor TL birakmamistim Bu sefer dolar hesabindan Mkk ucreti 1.17$ 44tl kesmiş Nasil kurtulacam bunlardan Otomatik faturalar yuzunden kaldıkİçerisinde hareket bulunmayan bakiyesiz yatırım hesabından ücret almamaları gerekiyor. Çekilen tutar karşılığı direk olarak Mkk'mı yazıyor çünkü mkk ücret almıyor bunlardan boş hesaplardan.
-
Hesabı kapatınca kesinti yapmaması lazım. Mkk tanımlı marifetli hesabı kapatın.
Banka kartına nfc Mobil temassız ödeme olmuyor demi teb de kredi kartı şartı mı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Ocak 2025; 0:20:9 >
Yatırım hesabınızda hiç fon kalmazsa bir sonra ki ay mkk ücreti kesmemesi lazım.
Dekontda Kasım/2024 mkk ucreti yaziyor
Marifetli hesabi actim Yarın sabah Mkk dan sms geldi. Bunun üzerine Marifetli hesabi kapadim gece Fona hesabina aktarılan pay ı sattim.
Iptlal icin Mkk yi aradım aracı kuruma basvuracan dendi
Bankayi aradim Mkk icin Şubeye gitmen gerek dendi bi kac gun sonra gittim Mkk hesabi Marifetliye degil Ceptep hesaba baglı dendi onuda kapattık ve Mkk sicilimin silinmesi icin Evrakları imzaladim
Edevlet üzerinden Mkk yatirimci sitesine girdim orda hesaplarımda bi hesap numarası gözüküyodu bankaya gittigim akşam silindi
Şuan sadece fatura talimatlarin oldugu Vadesiz tl ve vadesiz dolar hesabim var
Daha ne yapmam gerek Her ay veya 3ayda bi kesmeye devam ederler mi parayı ceksem hesapları kapatsam bu seferde hesapta para olmayınca icra başlatırlarmı
Tebin sitesinde mkk ucreti 9tl yazarken benden niye 44tl kestiler
Sadece 1gun 24bin yatirdim ondanda 5000 pasif bakiye 2600 fon hesaiba gecirmisler zaten 17tl gibi faiz verdiler
Hani bidefa alsalar peşimi bıraksalar şikayetvarda bu ücretler icin hesabinda para bulunmaynlara icra bile başlatmışlar
mkk ücretini fon vs kullanırsan keser. kullanmazsan ücret çekimi olmaz.
-
Kasım ayında açtınız ve hemen kapattınız değil mi? Eğer adınıza tüm bankalar ve aracı kurumlar tarafından daha önce açılmamış bir hesabınız yoksa ve ilk defa TEB üzerinden hesap açılmış ise mkk hesap açılış ücreti almıştır oda 2024 yılı için 38.86 lira olması gerek. Geriye kalan küsürati neden aldılar bilmiyorum. Ama gelecek aylarda almamaları gerekiyor.
Sadece 1 gün marifetli hesap actim 23:00 da kendileri fon hesap acip para nin bi kısmını atmıslar yar Marifetli hesap şartında yazıyormuş okumadık tabi Fondaki paraya herhangi bi faizde verilmedi 2600 cekmisler 2600 olarak geri sattim yarın sabah bi kazançta yok
Sonraki aylarda kesinti devam etmesin baska bisey istemiyorum bu bankaya daha bulaşmam
quote:
Orijinalden alıntı: espialKasım ayında açtınız ve hemen kapattınız değil mi? Eğer adınıza tüm bankalar ve aracı kurumlar tarafından daha önce açılmamış bir hesabınız yoksa ve ilk defa TEB üzerinden hesap açılmış ise mkk hesap açılış ücreti almıştır oda 2024 yılı için 38.86 lira olması gerek. Geriye kalan küsürati neden aldılar bilmiyorum. Ama gelecek aylarda almamaları gerekiyor.
Daha once fon ile bi işim yoktu Marifetli hesap acinca ayni gun 23:00 da kendileri acmişlar fon hesabini acilis ucreti 38 5 ise dogrudur 1.17$ al sat makas farkindan ayni dolari almaya kalkinca 44tl gibi rakam cikiyor
Fonları sattiysaniz ve daha önceki mkk ücreti de ödediğiniz için bir daha kesilmez. Bu durumu bende yaşadım. Bir sefer kesildi fonları sattıkdan sonra bir daha mkk ücreti yansitmadilar. Mkk hesabimda açık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X