Bunlar puanları sehven mükerrer yatırıp sonra geri alırken e-ticaret puanı ve troy ekstre indirimini unuttular. Karıştırdılar gene. Bize yazın kısmından kayıt açtım ben. |
CEPTETEB [ANA KONU] (412. sayfa)
-
-
Bende öyle yapayım yatiracaklari yok kayıt actirmadan öyle gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBunlar puanları sehven mükerrer yatırıp sonra geri alırken e-ticaret puanı ve troy ekstre indirimini unuttular.
Karıştırdılar gene. Bize yazın kısmından kayıt açtım ben.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen aylarda bonus posu olmasa da kayıt olusturarak aldığım puanlar oldu kardeşim.Eticaret (Trendyol)ve restoran harcamalariydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlasilan genel bir sikinti var.Ne akaryakit ne de e-ticaret kampanyalari puanlari yatti Troy kart için.
troy eticaret yatmış
-
Tam bize ulaşın kısmına yazdım gönderiyorum sağolun yatmış aynen 1 gün gecikmeli de olsaquote:
Orijinalden alıntı: b0Nitroy eticaret yatmış
E ticaret yatmış ama Troy indirim hâlâ yansımamış.quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Tam bize ulaşın kısmına yazdım gönderiyorum sağolun yatmış aynen 1 gün gecikmeli de olsa
Alıntıları Göster
Troy indirim de yansırsa tamamdır, eksik kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 9 Ocak 2025; 13:13:57 > -
Troy akaryakitta yansimis
Troy market indirim yatmamis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 9 Ocak 2025; 13:40:7 >
Bana simdi e-ticaret kampanyasından 500₺ bonus geldi indirim değil miydi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 9 Ocak 2025; 15:7:1 >
-
5 kez 1000₺ harcamaya 500 kampanyası olan bonus. 10x1000 olan market giyim indirim. Dogru mudur hocam kampanyalar allak bullak oldu bende.
3'ünü de ekledim üst mesaja.Şuan İndirim olan kaldı gelmeyen sadece.
-
Akaryakıt, e ticaret ve yılbaşı yattı.
Market/giyim indirimi yatmadı.
teb 2025 e şımarık çocuk modunda girdi.
kazanılan bonus ve indirimler zamanında yatmadığı gibi yeni ayda da elle tutulur kampanya yapmadılar. 2024 ü iyi kapattılar sanırım bu rehavet biraz fazla.
Sömestr kampanyasi gelmis 3000e 200
Troy market indirim kampanyası yatmadığı gibi karta "Troy kasım indirim kampanya düzeltme" açıklamasıyla 500 TL. yansımış. Şu an provizyonda yarın sanırım borç olarak yansır. Oysa kasımda market olarak 5 adet harcama yaptım ve 7 Aralıkta 500 TL. indirim yansımıştı. (Sanırım e- ticaret indirimi yüklediklerini zannedip harcama yapmamış diye geri alıyorlar)
İyice saçmaladılar, yılbaşı kampanyasında puanları 2 kez yatırıp sonra düzelttiler, bu kez hakkıyla kazandığımız indirimi de 1 ay sonra geri alıyorlar. Kart eşimin, şimdi bir de onu telefonda konuştur, uğraş dur.
-
Troy 1000 tl indirim geldi az once.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X