Bildirim
CEPTETEB [ANA KONU] (431. sayfa)

Giriş
-
artık havale ve eftlerde sms onayı istenecek ya, ondandır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar fatura kampanyası bitti mi, diğerlerine taşıyalım mı artık?
-
30 Haziran a kadar devam
Cepteteb kredi kartı aidatını başvurunca siliyorlar mı? Yoksa aidat çıkmadan iptal mi ettireyim?
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Cepteteb kredi kartı aidatını başvurunca siliyorlar mı? Yoksa aidat çıkmadan iptal mi ettireyim?6 ayda bir 6 ay kapatmama sözüne neredeyse aidat kadar bonus yüklüyorlar. Uygulamadan da kapatma talebi yapılabildigi için size verilecek teklifi görebilirsiniz. Tabi teklif çıkmaya da bilir. Denemenizi lazım.
Kapatmama sözü bittikten sonraki güne takvime hatırlatıcı kurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay önce bonus vermişti kapatmama sözüne, 1 hafta önce süre taahhüt süresi doldu ama şimdi yeni teklif çıkmıyor. Ay başında muhtemelen aidat çıkacak.
Akbank ve Denizbank ne kadar bonkörse bunlar o kadar ketum. KK limitini gram gram veriyorlar, sinir ettiler beni. Diğer iki banka düzenli olarak bile artırıyor bol keseden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba. yaklaşık 6 ay önce teb hesabımı komple kapattırdım. vezneden de telefondan da sms mail arama kapattırdım. beni belirli bir süre sonra yeni müşteri olarak değerlendirebilir mi?
-
Hayır yeni müşteri olmazsın hocam. Pasif müşteri olursun. Örnek olarak, ben denizbank maaş müşterisi idim. 2016 yılında bitti, başka bankaya geçtik. Hesabı kartı kapattım. Geçen ay promosyon kampanyası için denizbanka girdiğimde kabuk etmediler. 10 yıl hesap hareketleri, müşteri bilgileri saklanır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X