Şimdi Ara

Cepteteb Dijital Kredi Kartı *Kampanya İadesi Ağustos da Bitiyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.146
Cevap
80
Favori
169.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Aman hocam katılma benim de her ay gelen kampanya sözünüze bonus kampanyasından sonra gelmez oldu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce açtım 24 bin vermiş.. bu dijital Karta sanal kart oluşturuluyor mu?

• demirdemirel kullanıcısına yanıt

Vodafone payden nasıl harcama yapıyoruz daha sonra?

• CallOfTheWild kullanıcısına yanıt

Fatura ödemesi için ara sıra kullanıyorum. Talimat özelliği yok sanırım. İyice incelemek gerek

• Mizan23 kullanıcısına yanıt

cepteteb veya başka kartına ait sanal kart varsa izin vermiyor. ben ceptetebin sanal kartını iptal edip buna tanımladım.

kampanya şartlarında sanal kart geçerli demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 5 Kasım 2021; 14:31:49 >
  • Kartı fiziki kart olmadan nasıl kullanıyoruz? Kart numarası ve şifre yok. Müşteri hizmetlerini aradım, fiziki kart gonderilmeyecek dedi. Ortalık toz duman.)

• Çıkar muhtemelen, yan gelir sahibiyim deyin.

• Akbank ve garanti gönderiyor kartı. Bunlar da gönderir. Müşteri hizmetlerine herhangi bir konuda çok güvenmemek lazım. Çoğu zaman dünyadan haberleri olmuyor. Eğer kart gönderilmeyecek olsa, sanal karttan bir farkı olmazdı.

• Başka bir müşteri temsilcisi fiziki kart gönderilecek dedi. Fiziki kart elime ulaşmadan kullanıp kullanmayacağımı sordum, ulaşmadan da kullanabilirsiniz dedi. Ancak uygulamada kart numarası tam olarak görünmüyor. Kart detaylarından aynı sanal kart gibi görünür dedi müşteri temsilcisi ama öyle bir menü yok. Müşteri temsilcisi çok bıkkındı. Sanırım yazılım tarafı beceremedi, sürekli aynı konu ile ilgili arıyor müşteriler.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt

Uygulamada ana sayfada kartlar bölümünden tümünü gör'e tıklayın.Oradan dijital kartınızı bulana kadar kaydırın.Alttan kart detayına tıklayın.Sağ altta üç çizgili yeşil daireye tıklayın, en üstte "kredi kart bilgileri görüntüleme" çıkması lazım.

• Teşekkür ederim. Son menüde kart bilgilerini görüntüle butonu bende hala yok. Dün başvurdum, kart oluştu ama henüz kart detayını göstermiyor. Kart numarasının başını ve sonunu görebiliyorum sadece.

• hashus000 H kullanıcısına yanıt

Karta tıkladıktan sonra, sağ altta üç çizgi var. Ona tıklıyorsun. En üstte kart bilgilerini görüntüleme var onu onaylamanız lazım. Üç çizgiyi tıkladıktan sonra menüyü aşağı doğru çekin. Seçenek o zaman çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinser -- 5 Kasım 2021; 15:25:45 >
  • başvurdum

5 dk da onaylandı.

kart listesinde gözüküyor.

fakat kart kullanıma kapalı .

açamıyorumda ayarlardan kullanıma aç diyince açmıyor şifre al diyor.

şifre almaya calısınca mobilden bu alan bunun için uygun değil diyor.

müşteri hizmetlerini aradım.

bu kart size henüz teslim olmadı ondan aktifleşmez dedi. EEE DEDİM BU DİJİTAL SONUCTA

neyse bekleyeceksiniz falan dedi.

yen şifre belirleyemedim kısaca

• Alışveriş yapabilen varmı kapalı diyor aradım açık diyor uygulanmadan bakıyorum kapalı yazıyor açmak için şifre değiştir diyor onu yapıyorum geçersiz hesap numarası yazıyor sepet yaptım bekliyorum

• bende de kart kullanıma kapalı görünüyor ve müşteri hizmetleri çözüm sağlamıyor. ancak trendyol cüzdana yükleme yaptım. başka bi yerden de hata verdi geçersiz banka adı gibi bir hata.

• Ücretsiz kredi kartı olanlara yakında kampanya çıkarmaz bunlar, sadece dijital kart dedikleri zımbırtıya kampanya düzenlerler. aidat almak için başvurdukları yönteme bak şark kurnazı adamlar

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    yaptım ancak değişen birsey yok dün aksamdan beri yine onaya düstü,

kimininki anında onaylanıyor,
    5 yıldır kartı olan adam günlerce onay bekliyor,

zaten kartı olana adama sıfırdan kart alacak adamla aynı muameleyi yapmak çok acemice hatalar
    belki teknik bir sıkıntı vardır diye iptal edilip tekrar basvuruluyor,
    iptal işlemi uygulamadan yapılabiliyor,
    Dişli Çarka tıklıyorsun, basvuru iptaline tıklıyorsun,
    bekleyen basvuruyu sola sürüklüyorsun iptal seceneği görünüyor,
    mh yi aramanıza gerek yok.
    konuda pasif agresif bir tane ergen irisi kendi kendini silkmiş onun için açıklama yapayım dedim

bir de bu kart bildiğin bonustur, bonus kazanlır bonus gecen her yerde harcanır, bütün teb bonus kampanyalarına dahildşr.

5 yıl oldu hala aynı muhabbet ne zaman teb bonus kampanyası olsa cepteteb olur mu olmaz mı soruları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 5 Kasım 2021; 15:55:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırda Teb kredi kartı olanlar, size bir tüyo vereyim,

asla uygulama üzerinden başvuru yapmayın , dünden beri en az 4 kere başvurdum, kimisinde 12 saat bekledim, tık yok, Tabiki tüm başvuruları ayarlardan iptal edip, Desktop bir PC üzerinden internet bankacılığına girdim, başvurumu taptım, onay ve limit yükselmiş halde 30 sn içinde onaylandı.

keramet bir pc bulup internet bankacılığından başvurmak.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.