< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cepteteb Dijital Kredi Kartı *Kampanya İadesi Ağustos da Bitiyor (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kimlik bilgileriniz, bankamızdaki kayıtlarla uyuşmamaktadır hatası veriyor. Mh yi arıyorum güncel diyor şubeye yönlendiriyor, şubeye gidiyorum orda da güncel diyorlar. Mobil uygulamada kimlik güncelleme yeri var oraya tıklayınca da güncel görünüyor. Epeydir başvuramadım normal teb bonus için uğraşmıştım. Şimdi bu konuyu görünce tekrar denedim yine aynı hatayı veriyor. Nasıl aşarız acaba yaşayan var mı benzer durum?
-
Başvuru yaptıktan donra onalanıyor ve eski kart limiti kadar limit mi tanımlanıyor ve ona göre kullanma yapıyoruz teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi kampanya oran mükemmel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışveriş nasıl yaptınız bende 3d hatası veriyor. Kart kapalı görünüyor sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bügün başvurdum ilk harcamayı yaptım bakalım iade gelecek. Mi . Fatura ödemesi sayılır mı acaba . Gerçi 300tl fatura için 7tl komisyon çıktı . Otomatik talimat versek acaba yine ücret keser mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben 500 tl de harcama sözü verdim sorunsuz şekilde 50 bonus da ordan yattı. Güzel kampanya oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dırek kart numarasını gırdm, 3d ye yonlendrdı ve sıfreyı gnderdı teb. Sıkıntı cıkmadı
harcama söznü nasıl verıyorsunuz hocam
Uygulamadan karta girdikten sonra alttaki üç çizgiye tıklayıp açılan menüde sözüne bonus adımını görürsünüz oradan verdim direk 50 bonus yattı dijital karta
Fastpay yükle. Kartını fastpay e tanımla. Fatura odemeni fastpay üzerinden tanimladigin kredi kartinla yap. Sıfır komisyon. Ayrıca internet harcamasi olarak görünüyor
Tesekkurler hocam
Eskiden cepteteb hesap vardı kapatmıştım . Yeniden başvuru yapmam mi gerekiyor
-
Bu Fastpay dediğin uygulamada ödeme talimatı yok galiba ? Her ay gidip ordan ödeme mi yapılıyor ?
-
Bir de oradan yuruyelim :) limit boslugu yok ama bu uyari can sıkıcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X