Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe başvurdum, cuma onay sms i geldi. Bugün de kart teslim edildi. Gayet hızlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    26 ocakta başvuru yapmıştım..

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    O konuda yanlış bilginiz var, tüm kartlar için ortak bir üst limitiniz var. Yeniler kart alanlar için gelirin dört katı, eskiler için ise kanun çıktığında ne kadar ise o kadar. Bende birsüre önce Akbank limitini düşürerek kullanılabilir limit açtım, Teb limiti bir türlü artırmadı. 1400 lira limit var, ilk başta başvuranlardanım, 2 yıla yaklaştık. Garanti'de deniyorum limiti anında artırıyor, Teb kabul etmiyor. Mesaj attım, gelen cevap oldukça ilginçti, sizin limitinizin yeterli olduğunu düşünüyoruz.
  • storm kullanıcısına yanıt
    "tüm kartların limitleri bir olması gerekiyor" derken sizin demek istediğinizi söylemek istedim zaten, üst limit var.

Ama benim kartın birinin 20.000+10.000(acil durum ek), diğerinin ise 5000 limiti var, toplam 25bin yani

TEB bana 10bin limit tanımlamış, ben 20binlik limiti 10bine düşüreceğim ki bana kart yollasın şeklinde işlem yapılacak anladığım...

Zaten üst limit var TEBin kartı da bu 25binlik limitin içerisinde olsa mantıklı olmaz mıydı?
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    1000 lira limit açarsanız, 1000 lira limitli kart yollaması gerekiyor ama bu TEB'te işler biraz tuhaf işliyor. 3000 lira limit açtım, TEB'in limitini 1 kuruş artıramadım, kabul ettiremedim. Baktım durum umutsuz müsait limitin bir bölümü ile Garanti Bonus, bir bölümü ile de Odeabank Bankokart limitimi artırdım. Onlarda işlem anında bitti. TEB'in müşteri politikasını değiştirmesi gerekiyor, müşteri hizmetleri desen resmen fiyasko.
  • Kart başvurunuza olumlu yanıt verilememiştir.

1650 TL Maaş alıyorum vermediler :) hiçbir bankaya borcumda yok sadece kredi kartı olarak garanti var onun bile borcu yok...
  • Bana 7500 TL limit vermişler. Kart daha elime geçmedi. Acaba kart geldiğinde arasam limiti 500 tl ye düşürürler mi

• İlginç bir banka gerçektende.

toplamda 2 kredi kartım var toplam 1700 TL limitli

öylesine 3. kredi kartı talep ettim onaylanmamış komedi.
  • Yarın için randevu aldılar. Yarın hesabım açıldıktan sonra kredi kartı için hemen başvuruyu yapıyım mı? Öğrenciyim, üniversite son sınıftayım, hiç kredi kartım olmadı, geçen yıllarda yazları genellikle çalıştım, sigortalıydım, ekstra olarak da enpara hesabım var Kredi kartı başvurusu için nelere dikkat edeyim tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Yarın için randevu aldılar. Yarın hesabım açıldıktan sonra kredi kartı için hemen başvuruyu yapıyım mı? Öğrenciyim, üniversite son sınıftayım, hiç kredi kartım olmadı, geçen yıllarda yazları genellikle çalıştım, sigortalıydım, ekstra olarak da enpara hesabım var Kredi kartı başvurusu için nelere dikkat edeyim tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum

benden 1 yıl önce de randevu aldılar 2 hafta önce de.. enparanın tırnağı olamazlar hala

eleman gecen aradı.. şubeden alsam bilgilerinizi olur mu dedi

şubesiz bankacılık değil mi bu dedim.. müşterilerimizi aradım hepsi şubeye gelmek istediler dedi

kullıyen yalan.. sıcak şubeden çıkmak işine gelmiyor.. insanlar da sorun var zaten kabul etmişlerse.. gider şubeden açar şubeye yolu dusen insan neden sen çağırdın diye gelsin

metro ya 1 km evim.. adam metroya gel dedi şikayetim ustune bu hafta.. manyak mıdır nedir anlamadım derdi ne

size taksi parası vermiyorlar mı dedim.. hala vermiyorlarmış.. utanma gel al burdan bırak beni diyecek.. aracınız var mı diyor

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Hocam enpara başka. Enparada başvurdum. 24 saat geçmeden evime geldiler, hesabımı açtılar. Müşteri memnuniyeti çok iyi. Banada teb ilk önce haftaya pazartesi dediler. Ben kabul etmedim yarın istedim. Bakalım ne olacak. Bizim burada şubeleri de yok çağırabileceklerini zannetmiyorum şubeye gelin falan diye
  • ado102 kullanıcısına yanıt
    Düşürürler

• geçen hafta başvurmuştum kredi kartına bugün geldi.

2500 gelirim var demiştim gerçekten de öyle ve 4000 limit vermişler, gerek yoktu ama belki lazım olur.

Kart aidatı yok diye öylesine başvurmuştum enpara kullanıyorum normalde ama şimdi spotify vs kampanya olucakmış sanırım iyi denk geldi.

Birde internet siteleri kötü çalışıyor, çağrı merkezleri daha kötü. 10 kere aradım şifre almak için, bağlanıcak gibi oluyor bağlanmıyor ya da şifre alma menüsüne aktarıyoruz diyip öyle kalıyor falan,beğenmedim bunları.

Son olarak kart aidatı olmadığını internet sitesinden görebilir miyim ? Sonradan sürpriz olmasın, chatten sordum ama dondu konuşma cevap veremedi operatör.
    Sözleşme gönderilmiş maile orada da varmı yokmu anlamadım.
  • kart aidati yok. aslında 50 bin doldu ama pazarlama tekniği olarak ilk 50 bin kampanyası devam ediyor.

• storm kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benim de 1000 tl limit 1 sene oldu 2000 e çıkarabildim sadece arttırmıyorlar
  • "Kart başvurunuza olumlu yanıt verilememiştir."
    Sebebini nereden öğrenebiliriz
  • Kredi kartına dün başvuru yaptım bugün sabah mesaj geldi onaylandı diye kaç gün içinde geliyor kredi kartı

• emocan08 kullanıcısına yanıt
    Netten mi basvuru yaptiniz hocam?

Bir de ben calisiyorum ama calismiyorum desem kart verirler mi yine?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Evet netten yaptım. Bende sizin serbest çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emocan08

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Evet netten yaptım. Bende sizin serbest çalışıyorum.

Serbest meslek yani tamam bende oyle secerim.

Limit ne kadar oluyor belli mi?

Bir de karti gidip bankadan alma sansimiz var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.