Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.085
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende kimlik bile sormadı:) zarfı bırakıp, imzayı alıp hemen kaçtı:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    İyiymiş. Yalnızca kredi kartı mı aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar büyük ihtimal ilk defa hesap/kredi kartı başvurularında kimlik resmi çekiliyor. Önceden hesabı olanlardan kimlik resmi/bilgisi istenmiyor olabilir. Benim 2 yıldır cepteteb hesabım var. Kredi kartı başvurusunu 2 3 defa yapmıştım önceden çıkmamıştı. 2 gün önce başvurdum 2000 limitli anında onaylandı. Bu arada başka bankalarda 5000 TL toplam limitli kadar kartlarım var. Geçenlerde de cardfinans kartımı iptal ettirmiştim 1500 TL limitli kart ücretini iade etmediği için. Kartım yarın yada cumartesi elimde olur. Benden de kimlik resmi istemezse kurye, dediğim gibi olduğu sonucu çıkar. Bununda yıllık aidatı olmadığı için aldım. İş yapı kredi ing de kartım var hiç kart ücreti ödemedim, ya iade aldım ya hiç yansıtmadilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 2 Şubat 2017; 20:18:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartım onaylanı 3-4 günü geçti hala gelen giden yok

eğer resim çekmek isterse bende teslim durumunda resim çektirmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

Bende kimlik bile sormadı:) zarfı bırakıp, imzayı alıp hemen kaçtı:)

iiymiş
    aktif hale nasıl getirecekler peki :D
  • Ben kredi başvurusu yaparken daha Adres Meslek bilgisi, aylık gelir yazdıktan sonra direk uygun değilsiniz dedi. Direk dışladılar beni normal mi bu Eğer kredi kartı vermiyeceklerse normal cepteteb hesabımıda kapatacam. Çünkü bir işime yaramaz kampanya falan yok
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    O zaman son olarak 3. başvuruda öyle yapayım :) Yan gelir olarak sallarım artık
  • bana gelen mesaj şu; Kredi kartınız xx TL limitle onaylanmıştır, yasa gereği kartınızı gönderebilmemiz için 30 gün içinde diğer banka kart limitlerinizden birini düşürmeniz gerekmektedir.

limit düşürmeden kart yollamayacaklar belliki
  • Ben telefonda görüştüm görüşürken bilgileri verdim sisteme giriyorum dedi ve girdiği anda sms geldi kart başvurunuz onaylanmıştır x limit verilmiştir şifrenizi oluşturunuz diye. Bu ne hız şaşırttılar beni
  • Başvurumu yaptım hadi hayırlısı bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

Ben telefonda görüştüm görüşürken bilgileri verdim sisteme giriyorum dedi ve girdiği anda sms geldi kart başvurunuz onaylanmıştır x limit verilmiştir şifrenizi oluşturunuz diye. Bu ne hız şaşırttılar beni

cepteteb başvurusunu direk arayarak mı yaptınız peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

Ben telefonda görüştüm görüşürken bilgileri verdim sisteme giriyorum dedi ve girdiği anda sms geldi kart başvurunuz onaylanmıştır x limit verilmiştir şifrenizi oluşturunuz diye. Bu ne hız şaşırttılar beni

cepteteb başvurusunu direk arayarak mı yaptınız peki ?

aynen öyle yaptım
  • İndirimler kredi kartına yapılmış. Kredi kartı da almak eziyet neye göre vermiyorlar anlamadım.. 3 kez Red geliyor

• Çalışıyorum maaşımda iyi kredi kartına tanımlanan limit 1300 😂

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Tebde hesabım vardı, belki ondandır.

• Gittigidiyor yüzde 20 indirim fos cikti.Yemek sepeti dışında ciddi kampanyasını görmedim.

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Başka kredi kartınız var mı?

• Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    İş bankası var hocam. 1000 tl limiti var onunda

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Toplamda belli bir sınır olduğu için kartların toplamına bakmak lâzım. Belki biraz daha artabilir.

• karta başvuru yaptım 3000 tl limit ile onaylandı mesajı geldi ama diğer kartların limitini düşürmem gerekiyormuş,uğraşmaya gerek duymadım bu yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.