Şimdi Ara

cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
21
Favori
53.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İş bankası öğrenci olduğumdan beri var hocam

Şu an çalışıyorum maaşım 2750 tl ye yakın. 4 katı verseler 10.000 olur :) 1000 tl çık olsun sana 9000

Bu zamana kadar kredi kartımı da hiç aksatmadan ödedim zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb banka kartı mastercard mı visa mı

Amazon hepsiburada n11 de geçiyor mu

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    mastercard.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

karta başvuru yaptım 3000 tl limit ile onaylandı mesajı geldi ama diğer kartların limitini düşürmem gerekiyormuş,uğraşmaya gerek duymadım bu yüzden.

sakın düşürme yalan söylüyorlar sonra yükseltmiyorlar
  • Arkadaşlar benim kredi kart onaylandı ama henüz limit ile ilgili mesaj falan gelmedi ,teslim tarihi ile ilgili bir bilgi verilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emocan08 kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini ararsanız söylüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 5 Şubat 2017; 23:29:37 >
  • Cepteteb kredi kartı yerine normal teb kredi kartına vaşvurmuşum ikisi aynı değil sanırım ;) kartınız onaylandı şu numaradan şifrenizi öğrenebilirsiniz şeklinde mesaj geldi ben vazgeçtim ne teb ne de cepteteb kredi kartı istemiyorum gelen kartı teslim almasam kart açılmaz iptal olur değil mi bir de bu durumun kredi puanına olumsuz etkisi olur mu ?

• Bugün başvurdum, şimdi aramalarını bekleyeceğim heralde. Kaç günde arıyorlar acaba?
    cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakapaca37 -- 5 Şubat 2017; 23:53:6 >
  • Geçen hafta başvurdum dün kart geldi şifreyi 1 dk icinde aldim karti da yemeksepetinde kullandim kampanya kapsaminda %20 iade de oldu şuanlik memnunum maximumda 5000 limitim var bunlarda 7000 verceklermiste kişisel bi sinir mi ne varmis devlet baba 3200 verebilirsin buna demiş neyse hic arayip sormadilar da mesaj attilar 7000 vercektik veremedik ama 3200 liralik kartiniz basildi yolluyoz diye o ilgincime gitti

maxi kampanya falan yapmiyo sirf aidatsiz diye kullaniyorum 25 yaşima kadar da aidatsiz devam edicek 25 oldugumda onu kapatirim artik yine eski duzen tek karta donerim 25e de bi sene kaldi vay arkadas depresyona girdim durduk yere son bir senemde adam gibi kampanya yapsa bari maxi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 6 Şubat 2017; 2:46:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Bugün başvurdum, şimdi aramalarını bekleyeceğim heralde. Kaç günde arıyorlar acaba?
    cepteteb İlk 50.000 kişi için hiç bir zaman kart aidatı yok ve fırsat hala devam ediyor!

bugün ararlar hocam. beni aramışlardı sonradan görüp geri dönüş yaptım. ben aradığımda bilgileri teyit edip randevu için gün, saat sordular.

• red edme kriterlerini bilen varmı acaba
  • TEB kredi kartınız onaylanmıştır, şifrenizi şu telefondan oluşturabilirsiniz diye mesaj geldi.

Ancak kartın limiti ya da ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok.

Cepteteb'de kartlarım arasında görünmüyor ve başvuru durumunu sorgulama ekranında da hiçbir başvurunuz yok diyor. Bakalım bekleyip göreceğiz ya da MH arayacağız.
  • Yüz tl limitli kart onayladı

3000 TL limitli kredi kartiniz onaylanmis olup yasa geregi alabileceginiz en yuksek 100 TL limitle basilmistir. Diger banka kart limitlerinizi dusurerek limit artis basvurusunda bulunabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 6 Şubat 2017; 17:47:12 >
  • Bana da banka kartı göndermişler
    Kurye aradı, şimdi müsait değilim sonra gel dedim
    Bugün aradım. Kredikartı istedim
    Kayıt yaparken iş telefonunda takıldık kaldık
    505 li santral nosu veriyorum sistem kabul etmiyor diyor
    İlla ev telefonu olacakmış.
    Başlarım sizin bankanıza dedim, komple hepsini iptal ettim.
    Ev telefonun yoksa kredikartı alamıyorsun, şu saçmalığa bakarmısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Cepteteb kredi kartı yerine normal teb kredi kartına vaşvurmuşum ikisi aynı değil sanırım ;) kartınız onaylandı şu numaradan şifrenizi öğrenebilirsiniz şeklinde mesaj geldi ben vazgeçtim ne teb ne de cepteteb kredi kartı istemiyorum gelen kartı teslim almasam kart açılmaz iptal olur değil mi bir de bu durumun kredi puanına olumsuz etkisi olur mu ?

Banka kartı iptal olmaz
    Ara ve kapattır,
    Bunlar ilerde borç da çıkartır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartım var zaten Cepteteb üyeliğim var her ne kadar çok kullanmasamda kredi kartını yanlış başvurduğumu düşündüm bir an normal TEB bonus başvursu mu yaptım acaba? dedim amail gelmiş cepteteb kredi kartıymış. Çok şikayette okuyorum bilmiyorum artık gelirse o anki durumuma göre alırım belki Cepteteb kredi kartını
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    O şikayetleri başvurusu onaylanmayan ve limit sorunu olanlar yapıyor. Haksızlarmı dersen haklılar tabi bankanın değerlendirme kriterleri biraz garip :) ben 3. Başvuruda alabildim 3000₺ limitli olarak. Başka kredi kartım yok en son 9300₺ limitli garanti bonus'u aidatı iade etmedikleri için kapatmıştım. Ben çok memnunum karttan. 2 ayda kampanyalardan hergüne bonus 15₺,temazsız ödeme 25₺iade,Fatura talimatı 50₺ kazandım. Fazla bir harcama yapmadan. Diğer bonus kampanyalarına katılmadım. Gittigidiyor kampanyasından da 20₺ gelse bereket versin. :) Aidat da yok bence almalısın.

• Öğrenci olarak başvuru denedim.
    Hemen size veremeyiz kusura bakmayın dedi.
    Öğrenciyiz diye mi vermedi çözemedim?
    Bir ad. iş bankası kartım var ödemelerini de günü gününe yaparım halbuki.
  • Normak hesap açtırmıştım, kredi kartı verme ihtimalleri yükselilr diye. Ama olumsuz sonuçlanmış. Bunun üzerine hesabımı ve kartımı iptal ettirdim. Yalnız hesabıma girebiliyorum ama herhabgi bir vadeli hesap olmadığını görüyorum. Bu normal mi?
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Hocam neye göre onaylanıyor yada reddediliyor kimse bilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.