Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kitap alacak varsa eğer pm atabilir yardımcı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 16 sinda yaptığım alışveriş in odemesi yatmadi keşke enpara dan yapsaydim

• CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim!

bu hediye çeki sipariş tamamlandıktan sonra mı hesabıma yansır? Yeni sipariş oluşturdum.Taahhüt verdim ama gelen giden yok
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle gelecek ay hesabına yansır. Ben onayladım ama herhangi bir çek gelmedi.

• BKM'ye Cepteteb banka kartı eklenmiyor. Benzer hatayla karşılaşan var mı?
  • 50 tl lik hediye kartı satın aldak, kargo ile mi yolluyorlar yoksa mail adresine kod şeklinde mi yoluyorlar acaba?
  • clxa C kullanıcısına yanıt
    kargo ile
  • Teşekkürler
  • Tedarik ve gonderim sureci bana cok yavas geldi.1 kitap icin 6 gun cok uzun.

• Geri ödemesi yatmayanlara, bu hafta içi yatacak bileğisi verildi

• 1123581321 kullanıcısına yanıt
    Geri ödemesi gelmeyen arkadaşlar hesaplarınızı kontrol edin bugün ödemeye başlanmış. Benim hesaba az önce yansımış.

• Kampanyadan faydalanmayacak olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  • Son 2 siparişimin ikisinde de bir kitap hasarlı olarak geldi. Kitapların üzerine jelatin basarken tepelerini kıvırarak basmışlar ve kitaplar baya deforme olmuş . Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
  • Mng kargo kesinlikle tercih etmeyin,biraz kargo ucreti verip digerlerini secin.

Koskoca ankarada bir tane bireysel sube denen sacmalik var onlar dagitim yapiyor.

Kuculmeden dolayi subesi felan da kalmamis,umarim en kisa zamanda silinirler.

• E.R.W. kullanıcısına yanıt
    Benim de kargomu iki gündür şubede bekletiyorlar. Mng seçmeyin. Yarın şubeyi arayıp sağlam küfür etcem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım ertesi gün geldi kitaplar güzel paketleme yapılmıştı. Para iadesi de 2-3 günde oldu. 40 liralık iki kitabı 20 liraya almak mükemmel. Okumaya teşvik için devam etmeli böyle kampanyalar

• Telefonu açarlarsa edersiniz ben sadece Twitter aracılığı ile mng ile iletişim kurabildim artık mümkün olduğunca kullanmıyorum karşı tarafdan dolayı mecbur kalırsak o zamanda gidip şubeden alıyorum yakın zamanda iflas bayrağını çekerlerse hiç şaşırmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: NewAqePrince

Son 2 siparişimin ikisinde de bir kitap hasarlı olarak geldi. Kitapların üzerine jelatin basarken tepelerini kıvırarak basmışlar ve kitaplar baya deforme olmuş . Böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Direkt karşı ödemeli gönderin.
    Yenisi ile değiştiriyorlar.
    Daha önce belki 6-7 kere başıma geldi.Biraz süreç uzuyor.Ellerine ulaşıp inceliyorlar hata onlardansa temin edip yenisini gönderiyorlar.
    Ama sonuçta değiştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadrunner07 -- 27 Ekim 2017; 8:53:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.