Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle online alışveriş sitesi görmedim ulaşmak mümkün değil. kargo şirketi aradı kitapların ıslandığını iade edileceğini söyledi. Siteyi olayla ilgili haberdar etmek için aradım ulaşmak mümkün değil mail attım 4 gün oldu cevap yok. Para iade edilecek mi yeniden ürün gönderilecek mi ne olacak belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatlaxs kullanıcısına yanıt
    Satışı yok yazan tekrar girer mi ki ben de onu merak ediyorum yayıncıya sordum cevap vermedi

• 2 ekimde yaptığım alışverişin iadesi hala gelmemiş

• aynı kitapyurdu hesabıyla başka cepteteb kartına iade alabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo33

30 eylüle 2 kartla 2 işlem yaptım bugün iadeler geldi.

aynı kitapyurdu hesabıyla başka cepteteb kartına iade alabildiniz mi?

• Genel indirim kuponu var mı

• imhiret kullanıcısına yanıt
    Ben 3 kart ile aynı hesaptan aldım banka sizin hangi kitapyurdu hesabından ne aldığınızla ilgilenmiyor kitapyurdu pos olmasına bakıyor indirimi veriyor. Yani sıkıntı yok aynı hesaptan alışveriş yapabilirsiniz.

• imhiret kullanıcısına yanıt
    evet aldım aynı hesap 2 farklı cebteteb kart ile kitaplardan önce iadeler gelmişti.
  • yavuzkar kullanıcısına yanıt
    Mh yi arayıp kayıt oluşturun

Ben aradım 3 gün içinde yanısıyacakmış, bekliyorum

• Mng yi tercih etmeyin Kargo coktan geldi hala subede bekliyor dagitima cikmadi tatildeyim ben gidip almam Cumartesi ne kadar gelmezse artik ondan sonra getirirse getirdigi gibi geri goturur iade islemiyle ugras dur. Mng yi asla tercih etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakses

Enpara neden yapmadı acaba cepteteb yok maalesef

Enpara'da da var şu an aynı kampanya.
  • hay bu mng nin Allah belasını versin iletisime geçtim mng oraya getirmiyormus benim gidip almam gerekiyormus. ne olacak simdi ürün geri gidince ucret iade islemini kendilerimi yapacak telf ariyorum acmiyorlar araya basildigi gibi mesgule dusuyor

• Özel Üyelik kullanıcısına yanıt
    Keşke mesajımı görmüş olsaydınız alışveriş yapacak arkadaşları uyarmıştım mng kargo bulaşmayın ciddi bir problemleri var ve çaktırmamaya çalışıyorlar. Ben kargomu 1 hafta da zorla aldım bir daha tövbe artık Aras ile alıyorum normal sürede teslim ediliyor kargolarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Keşke mesajımı görmüş olsaydınız alışveriş yapacak arkadaşları uyarmıştım mng kargo bulaşmayın ciddi bir problemleri var ve çaktırmamaya çalışıyorlar. Ben kargomu 1 hafta da zorla aldım bir daha tövbe artık Aras ile alıyorum normal sürede teslim ediliyor kargolarım.

soyle birsey oldu suç kitap yurdundaymis aslinda.Ben en baska her ihtimale karşı kaldigim otelin adresini internetten degil resepsiyondan aldim o sirada da sordum hangi kargo geliyor dedim o da cogunu saydi sayarken yurtici vs geliyormu dedim o da geliyor vs dedi bende satin alirken mng ücretsiz di resepsiyondaki de neredeyse hepsi geliyor gibi saydi zaten banada durup durerken kargoya para vermek sacma geldi zaten hepsi geliyor diye yani parali olanda kuruş fark yani 1 tl bile degildi neyse. Mng le iletişime geçtim o da dedi gonderen haberli gondermis yani ben adresime gelmeyexegini biliyormusum dagitima cikmayacagini subeden almayi kabul etmisim (sube buraya 80km uzak) yani mng zaten buraya getirmiyormus resepsiyonda tekrar aradim oyle dedi. Aksilikler ust uste geldi. Bence burada asıl sorun kitap yurdu ulan madem bana kargoyu getiremeyecek şirket niye kargoyu hala yolluyon!. mng yi onceden şikayet.com a şikayet etmistim mng ile durumu ogrenince bugunde kitapyurdunu şikayet ettim. mng ye de ulasilmiyor zar zor uğraştım merkezi telf na o da şubesine arayin dedi bende acmadiklafini butaya bile zor baglandigimi söyledim onlarsa bildirim olusturup sube arayacak beni ararlarsa o da. Ararlarsa iade vs ugrasmamak için verecegim baska adrese sevk ederlerse halolacak oradan alirlar bizimkiler. Ama yokgönderici bu degistirme yetkiyi derlerse ugras dur.

kitap yurduna telf den de ulasilmiyor operatör çıkıyor

emailede cevap vermediler ne olacak bilmiyorum bakalim

• Beyler, kitapyurdundan almş olduğumuz hediye kartı(50TL) 2 parça şeklinde kullanabilir miyiz? şimdi 25TL'lik sipariş vereceğim. 15gün sonra geri kalan 25TL'yi kullanabilir miyiz yoksa kartın hepsi tek siparişte kullanmak mı gerek?
    Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

bugün 3 gündür dağıtmadıkları kargom için şubelerine gittim içerisi trendyol morhip vb sitelerin kolileriyle dolu sanırım genel bir sorun var. uzak durmak lazım.
  • dün mng ye gittim biriken kolileri kargo minibüsü geri geri gelerek sıkıştırarak bir araya getirdi. hassas eşyaları göndermeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

dün mng ye gittim biriken kolileri kargo minibüsü geri geri gelerek sıkıştırarak bir araya getirdi. hassas eşyaları göndermeyin

Dün kargo aracında yurtiçi kargo görevlesi paketleri yere atıyordu.

Benim 3 paket mamamdan biri patlak geldi. Resmini yolladım firmaya yenisini yolladılar.

Sürat kargo ürünümü getirmedi. Şubeye bir türlü ulaşamadım. Çağrı merkezi defalarca kayıt açmasına rağmen ürün göndericiye geri döndü. Aradım yurtiçi kargo ile gönderilecek. Geldik mi ilk paragrafa geri?

Uzun lafın kısası şu an kargo firmaları çok sıkıntılı.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    kargo firmaları hep sıkıntılı benim gördüğüm. koşullar ağır olduğundan birkaç ayda bir dağıtım elemanları işi bırakır eleman bulana kadar dağıtım olmaz, şubede koliler yığılır. özellikle alışveriş siteleriyle çalışan şirketler yoğunluğa yetişemiyor. hemen hemen tüm kargo firmalarını kullandım hepsi birkaç ay iyi sonra bi dönem kötü oluyor. izmir'in merkez bi ilçesindeyim, şu an mng, aras, sürat ile ilgili sorun yaşamıyorum mesela, yurtiçi sıkıntılı. ups ise hep iyiydi.
  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt
    Hediye kartını, hesapta aktive ettikten sonra, 2 ay içinde istediğiniz şekilde kullana bilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.