Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri hizmetlerinden kart talep edeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkmexpress ile hediye kartı aldım ben de, alırız mutlaka bir şey. Teşekkürler cepteteb.
  • bkm express ile almanın bir avantajı var mı? ben sitede onunla ilgili bir kampanya göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

bkm express ile almanın bir avantajı var mı? ben sitede onunla ilgili bir kampanya göremedim.

Güvenli alış-veriş açısından bir avantajı var : kart bilgilerini girmiyorsun işte,
    BKM Express ile ödemiştim iademi yatırdılar.
  • kitapyurdundan alışverişim olacak yardımcı olmak isteyen cepteteb arkadaşlar varsa lütfen iletişime geçebilirler mi ?
  • 1 hesaptan farklı kartlarla alışveriş yapsak sorun olur mu?
  • bugün alsam iade yansır mı eylül ayı için yoksa Ekim ayı olarak mı sayarlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekmi Şarraki

bugün alsam iade yansır mı eylül ayı için yoksa Ekim ayı olarak mı sayarlar?

Açıklamaları okusanız keşke.
  • quote:

Hala eylül ayindayiz bu yüzden Eylül olarak kampanyadan yararlanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

quote:

Hala eylül ayindayiz bu yüzden Eylül olarak kampanyadan yararlanabilirsiniz

teşekkür ederim.
  • batu78 kullanıcısına yanıt
    Sorun olmuyor bizzat denedim 3 kart ile

• 8-5 çalışanlar bu kartı nasıl alıyorlar yada alan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: gigok

8-5 çalışanlar bu kartı nasıl alıyorlar yada alan var mı

İş yerine çağırmaktan baska caren yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oranı paylaşarak 2 kartımla yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoğu tükenen kitap tekrar ne zaman stoğa girer diyorum kitabı biz basmıyoruz diye cevap yazıyorlar
  • 30 eylüle 2 kartla 2 işlem yaptım bugün iadeler geldi.
  • Bir kitap eksik geldi telefonla ulaşamıyorum nasıl ulaşabilirim birinde değişik müzik öbüründe ise hep meşgul üç beş kitabi bile sayamiyorlar

• "Aynı gün kargoda" ibaresi taşıyan iki kitabı, 27 Eylül'de sipariş ettim. 28 Eylül'den beri siparişin durumu "SEVK İÇİN HAZIRLANIYOR" şeklinde. Dün mesaj attım, henüz dönüş olmadı. Daha önce de temin edemeyip iptal ettikleri ürünleri satıştan kaldırmayıp satmaya devam ettiklerine şahit olmuştum. Sipariş verirken bu ciddiyeti göz önünde bulundurmanızda fayda var.
  • 7kitabı 1 kitap için günlerce bekletiyorlar, temin bekliyor diye. gerçekten rezalet bir kargo sistemleri var
  • Ben siparişlerimi 3 ayrı sipariş olarak geçmiştim hepsini siparişten sonraki gün gönderdiler 25 Eylül de Mng ile verdiğim siparişi kargo firması yüzünden ancak bugün alabildim ilk kez TR içi bir kargolama süreci bir hafta sürdü 27 Eylül siparişlerim ise Aras kargo ile dün geldi arkadaşların dediği gibi kargolama gerçekten sağlam yapılmış kitaplar tertemiz ulaştırıldı. Ben memnun kaldım açıkcası kendi dalgınlığım yüzünden ilk siparişleri mng ile vermiştim onun dışında bir problem yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.