Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kartı online kullandıktan sonra, saldırılardan nasıl koruyacağız..
    encard gibi online işlemlere kapatılamıyor sanki..

• Kargom gelmeden indirim tutari hesabima iade edildi. Mng kargo dan hizli cikti cepteteb.
  • hesap kartımı cepteteb internet şubesi ile kullanıyorum. şu an bu kart ile kitapyurdundan alışverişimi yaparak kampanyaya katılıyorum değilmi. ekstra birşey yapmak gerekiyormu. belirli bir yol ile siteye girmek veya farklı şekilde sipariş vermek gibi ?
  • Hesaba para gönderme ve müşteri hizmetlerini arayarak banka kartına şifre almak gerekli.

Banka kartına şifre almadan yapılan alışverişte kart bilgileri hatalı uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin1fb

Hesaba para gönderme ve müşteri hizmetlerini arayarak banka kartına şifre almak gerekli.

Banka kartına şifre almadan yapılan alışverişte kart bilgileri hatalı uyarısı veriyor.

Hocam dün aradım müşteri hizmetlerini cepteteb uygulamasından belirleyin şifrenizi öyle alısveris yapabilrisiniz dedi ben de dediği gibi belirleyip alısverisi yaptım dün hata ile karşılaşmadım 3D security mesajı bile geldi sevindim.

edit: aldığım kitaplar

Toplum Sözleşmesi (Ciltsiz)
    İmparatorluktan Tanrı Devletine
    Kişilerarası İletişim Cinsiyet Farklılıkları Güç ve Çatışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 27 Eylül 2017; 13:6:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

2 ay hediye kartı alıp 3. ay 150 liralık alışveriş yapabilir miyiz?

Cevabını bulabildin mi hocam?

hediye kartı alsak iadede sorun çıkmaz herhalde maddelerde şunlar hariçtir yazılmamış,
    Bu hediye kartları "aktive edildikten sonra 2 ay boyunca geçerlidir." yazılmış, acaba 3 ay boyunca alınacak hediye kartları tek bir alış-verişte kullanılabilir mi? daha önce bu kartlardan alan ve tecrübe eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Hayvan Çiftliği (Ciltsiz)
    Venedik Taciri (Ciltsiz)
    Julius Caesar (Ciltsiz)
    Hamlet (Ciltsiz)
    İnsan Neyle Yaşar (Karton Kapak)
    Devlet (Ciltsiz)

49,75 TL

Kargoya verildi. Bakalım iade ne zaman gelecek

edit: iade dün gelmiş haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 27 Eylül 2017; 13:59:1 >
  • Dan Brown kitabı aldım 2 tane.
  • 25 Eylül'de aldığım kitaplarım bugün geldi, para iadesi de dün hesaba yatmış. 5 gün yazıyordu sayfada ama hemen ertesi gün yatırmış Cepteteb parayı.
  • Bu Mng kargo gerçekten pişmanlık adamlar tüm kargoların 2. gün de dağıtıma çıkardığı yere kargoyu şubeye getirmeyi bırak 2. gün oldu kargo Bakırköy aktarmadan yeni çıktı. Farkını ödeyin Aras ile sipariş verin benim işim yok beklerim diyorsanız mng ile isteyebilirsiniz.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 27 Eylül 2017; 20:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuss

1 hafta içinde kart geldi. Pazartesi günü sipariş verdim. Kitaplar bugün geldi. 25 lira iade de yapıldı. Güzel kampanya. Aldığım kitaplar;

Kemal Tahir - Devlet Ana (Ciltli)

Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler

Grigoriy Petrov - Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Hocam biraz konu dışı olacak ama kuryenin getirdiği paket içeriği nasıldı? Hediye vs var mıydı?
  • 1 ay içindeki toplam 50 TL ve üzerine 25 TL iade değil mi?. İlla tek sipariş olmasına gerek yok.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    Evet her siparişe %50 en fazla 25 iade.
  • nsrtyksl kullanıcısına yanıt
    Hocam kitapyurdundan normal zamanda da her ay siparişim oluyor. Fakat kitapyurdu hediye göndermiyor ancak paketlemeleri çok sağlam. Bunun için paketleme makinesi almışlar makine kitapların boyutuna göre kartonu şekillendirdiğinden bütün siparişlerim tertemiz geliyor. Bu ay Babil.com'dan bir siparişim oldu onlarda üzerinde baykuş resmi olan ve babil.com yazan iki kitap ayracı ve ufak bir not defteri gönderdiler. Ancak ben kitapyurdundan çok memnunum özellikle paketlemeleri çok iyi.

Eğer kitapyurdu'nun makinesini merak ederseniz video'da 5:15 ve 9.00 dakikaları arasında anlatılıyor ve makine gösteriliyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=xH-D12e_eHU&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 27 Eylül 2017; 21:33:16 >

• Kampanya çok iyi fakat en son alışverişimde kitapyurdunda yaşadığım iadede beni çileden çıkardıkları için bu lanet siteden alışveriş yapmıyorum(pek umurlarında değil farkındayım.) Türkiye'de maalesef adam gibi bir kitap sitesi yok hepsi aynı şeyin laciverti...
  • Öğrencilerime kitap alacaktım. İyi oldu. İki adet kart var.
  • 38 liralık kitap alacağım. yardımcı olmak isteyen varsa pm atarsa sevinirim.
  • 50 liralik bi siparisim olacak. Yardim etmek isteyen cikar mi. Yegenlere kitap alayim.
  • 25'i akşam üstü verdiğim sipariş aynı gün kargolandı ve bugün elime ulaştı. Paketleme mükemmeldi. Bu kadar iyi paketleme ilk defa gördüm. Para iadesi de bugün hesaba yansımış. Gerçekten çok güzel bir alışveriş oldu.

Öğrenci değilim ama hele ki okulların açıldığı Eylül ayında başlayan bu kampanya birçok kişiye ilaç gibi gelmiştir. Teşekkürler Cepteteb :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.