Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelse bile aktif olması lazım onun için de kurye düzgün fotoğraf çekmesi vs gerekiyor ben 3haftadır bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanya da aynı kitapyurdu hesabından farklı kişilere ait kartlar ile sipariş versek sorun olmaz sanırım?

• inexo kullanıcısına yanıt
    O zaman baya sıkıntılıymış hocam. Böyle güzel kampanya yapıp insanları böyle gereksiz işlerle uğraştirmaktan ne zaman vaz geçecekler merak ediyorum.

• Bir sorum olacak, kartı bugün teslim aldım ancak birşey kafama takıldı. Kartı teslim alırken bana sadece içinde kart bulunan zarf ve sözleşmenin bir nüshası teslim edildi. Ancak kalın zarf gibi, kutu gibi başka birşey daha vardı onu vermedi getiren temsilci. Acaba teslim edilenler sadece bunlar mı yoksa enpara'daki gibi bir hediye vs. vardıda ona mı çöktü bizim temsilci ?
  • Alışveriş 3d şifreli mi oluyor beyler bunda da?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Bir sorum olacak, kartı bugün teslim aldım ancak birşey kafama takıldı. Kartı teslim alırken bana sadece içinde kart bulunan zarf ve sözleşmenin bir nüshası teslim edildi. Ancak kalın zarf gibi, kutu gibi başka birşey daha vardı onu vermedi getiren temsilci. Acaba teslim edilenler sadece bunlar mı yoksa enpara'daki gibi bir hediye vs. vardıda ona mı çöktü bizim temsilci ?

Bana da bunlar verildi. Kutu görmedim. Çökülmüş olamaz. Tenezzül edeceklerini sanmıyorum. 3 kuruş için işini neden risk etsinler?

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun hocam bende bilmediğimden sordum. Enpara güzel bir kalem vermiştide.Belki buda öyledir diye
  • İsteğinize bağlı ister 3D ile isterseniz 3dsiz ödeniyor

• Hayvan Çiftliği (Ciltsiz)
    Venedik Taciri (Ciltsiz)
    Julius Caesar (Ciltsiz)
    Hamlet (Ciltsiz)
    İnsan Neyle Yaşar (Karton Kapak)
    Devlet (Ciltsiz)

49,75 TL
  • şu siteden daha uyguna aldım. %50 ye rağmen kitapyurdundan 5 tl ucuza geldi.
    http://www.kitapsec.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 25 Eylül 2017; 20:30:6 >
  • Witcher serisi ve Hayvan Çiftliği aldım. Bakalım, kargo ve para geri iadesi ne zaman gerçekleşecek.
  • hlksnrr kullanıcısına yanıt
    O kalın kutu boş içinde kitapçık var

• inexo kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun hocam.
  • Beyler kartım geldi alısveris yapmadan birşey yapmamız gerekiyor mu? İlk mesajda alısveris yapılan hesap cepteteb hesabı olmalıdır diyor internet şubesinden ekstra bişey yapmamız gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Beyler kartım geldi alısveris yapmadan birşey yapmamız gerekiyor mu? İlk mesajda alısveris yapılan hesap cepteteb hesabı olmalıdır diyor internet şubesinden ekstra bişey yapmamız gerekiyor mu?

hesaba para aktarmak yeterli.
  • ürünü iade etmek istiyorum iade edeceklerimi seçiyorum çıkan adres %%%%????%%%%!!!!&&&&& şeklinde bi yazı.. mesaj atıyorum cevap veren yok iade adresi nedir kitapyurdu nun??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Yenibosna Merkez Mahallesi Cemal Ulusoy Caddesi No:43 Bahçelievler/İstanbul

Mersis Numarası: 0564055769600014

Kayıtlı Olunan Meslek Odası: İstanbul Ticaret Odası (www.ito.org.tr)

Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: kitapyurdu@hs03.kep.tr

Telefon: 0212 519 87 20

Faks: 0212 519 15 84
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Beyler kartım geldi alısveris yapmadan birşey yapmamız gerekiyor mu? İlk mesajda alısveris yapılan hesap cepteteb hesabı olmalıdır diyor internet şubesinden ekstra bişey yapmamız gerekiyor mu?

hesaba para aktarmak yeterli.

teşekkür ederim
  • 3d'yi seçmeseniz de, şifre istiyor.
  • Aldığınız kitapları paylaşa bilir misiniz? Biz de yararlanalım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.