Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim, gerçekten karlı bir alışveriş oldu.

aldıklarım:

-Yaşar Kemal ince memed 1
    -Yaşar Kemal İnce memed 2
    -Paulo coelho Simyacı
    -1 de kalem yurdu kalemi :D

hepsi 50 tl tutu, 25 tl 2 gün sonra iade edildi, diğer ayda ince memed 3 ve 4 alıcam 45 tl ye falan gelmiş olacak ki bu fiyata değil 80 tlnin altına bulmak bile çok zor. tekrardan teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

bugün randevu ile geldiler. kartım teslim edildi. yarın siparişi geçerim.

hocam cevap gelmedi sordum da sana da sorayım herhangi bir ücreti var mı kartın? ve banka kartı geliyor değil mi başvuru yapınca kredi kartı göndermiyorlar?

banka kartı geliyor. hesap işletim ücreti, havale, eft ücreti yok. enpara benzeri.

kredi kartı gelmiyor. talep etmeniz lazım.

eyv hocam başvuracağım artık ders kitapları ve okuma kitapları derken baya kabarık cıkmasın hesap

• benim de iade yattı
    teşekkürler cepteteb
  • Kampanya hakkını kullanmayacak bir arkadaş kitap siparişi için yardımcı olabilirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nbaps3 N kullanıcısına yanıt
    Hocam daha fazla zaman geçmeden kendi kartınızı edinmenizi öneririm. Bu konudaki kişiler kitap alan cepteteblilerdir, başlık ona göre çünkü. Belki şansınıza bir kişi çıkar ama buraya yazan birkaç kişi oldu ve ses çıkmadı. Ben pazar günü başvuru yaptım cuma günü gelecekler, bir haftaya işiniz hallolur.

• Kart kullanmayacak kisiler bana yardim ederse sevinirim.

• Bende cepteteb var ama banka karti degil olsa kullanmayacak olsam verirdim. Kitabi herkeste okumadigina göre %90 dan fazla kisi hakkini kullanmadigi halde vermiyor yazık. Gecende boyner kod veriyordu ben kullanmayacagim için kodu alip verecektim sansa 00:00 gectigi icin 1 saatle kampanya bitmisti. n11 den kuponum vardi onuda ücretsiz zaten kullanmıyorum isime yaramayacakti verdim. Sart olarak ilk ücret gonderimi sarti koyarsin hakkini kullandirirsin bu kadar basit yani. tirnagin varsa başını kaşı.

millet gunahini vermez duruma gelmis yazik

• Sınıfım için çocuk kitaplarından oluşan bir liste hazırladım. 25 TL'lik indirimden yararlanabilirsek sepetimize birkaç kitap daha koyabiliriz. Bu şekilde öğrencilerimde daha fazla kitap okuyabilir. Bu konuda yardım edecek arkadaşım varsa seviniriz.
  • Kpss kitapları Bazı ürünler başka sitelerde baktım yarı yarıya ucuz. araştırmadan almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Kpss kitapları Bazı ürünler başka sitelerde baktım yarı yarıya ucuz. araştırmadan almayın

2018 kpss kitaplarınıda en ucuz kitapyurdunda buldum araştırmadan almayın.

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Ben, Robot okuduktan sonra Vakıf serisine baktım ama satış yok sanırım kitapyurdunda. Ben de otostopçunun galaksi rehberini aldım.

• http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=426658

Hüsnü Özyeğin'in yaşam öyküsünü anlatan bu kitabı özellikle genç arkadaşlarımız mutlaka alsın okusun. Kitap özeti şu şekilde;

Türkiye’nin en başarılı işadamlarından Hüsnü Özyeğin’in yaşam öyküsü Rıdvan Akar tarafından kaleme alındı. Girişimciliğe, iyiliğe ve hayata dair… Kolundaki biricik altın bilezik, aldığı eğitimdi. İlk sermayesi ise diplomaları... Hüsnü Özyeğin o ‘sermayeden’ bir dünya kurdu.İş hayatına bir profesyonel olarak başlamış, bankacılıkta en genç müdür olarak sivrilmişti. Banka yöneticiliğinden banka sahipliğine dönüşen meslek yaşamında, bu terakkiyi sonuna kadar başarıyla tamamlayabilen bir isimdi. Kurduğu ve büyüttüğü Finansbank’ı 19 yılın sonunda sattığında Türkiye’ye yapılan en büyük yabancı sermaye yatırımı gerçekleşmişti. Özyeğin, Türkiye’nin en zengin işadamları sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor.

• İade ikinci gün yansıdı teşekkürer teb

• quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=426658

Hüsnü Özyeğin'in yaşam öyküsünü anlatan bu kitabı özellikle genç arkadaşlarımız mutlaka alsın okusun. Kitap özeti şu şekilde;

Türkiye’nin en başarılı işadamlarından Hüsnü Özyeğin’in yaşam öyküsü Rıdvan Akar tarafından kaleme alındı. Girişimciliğe, iyiliğe ve hayata dair… Kolundaki biricik altın bilezik, aldığı eğitimdi. İlk sermayesi ise diplomaları... Hüsnü Özyeğin o ‘sermayeden’ bir dünya kurdu.İş hayatına bir profesyonel olarak başlamış, bankacılıkta en genç müdür olarak sivrilmişti. Banka yöneticiliğinden banka sahipliğine dönüşen meslek yaşamında, bu terakkiyi sonuna kadar başarıyla tamamlayabilen bir isimdi. Kurduğu ve büyüttüğü Finansbank’ı 19 yılın sonunda sattığında Türkiye’ye yapılan en büyük yabancı sermaye yatırımı gerçekleşmişti. Özyeğin, Türkiye’nin en zengin işadamları sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor.

stok kalmamış

• benim iade de geldi. teşekkürler cepteteb.

gelecek ay için 50 tl lik kitap sepeti yapayım şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek ay için harcama sözü veriyorum linkini tıklarsanız ekstra %5 indirim veriyor.
    Onu da unutmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 22 Eylül 2017; 16:41:29 >
  • İki tane test kitabı alacaktım ikisi de kalmamış. Ne zaman gelir diye mail attım, stoğa girince haber ver butonunu aktif hale getirin dediler :D roman dışında alınacak pek bir şey kalmadı galiba. Ama olsun böyle olması bile çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=426658

stok kalmamış

Şimdi denedim sepete atıyor hatta ayni gün tedarik diyor. Stok var yani.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.