Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Hayret biri de çıkıp satın aldığı kitabı yazmamış veya kitap tavsiyesinde bulunmamış? Aldığımız, alacağımız kitapların linkini paylaşalım ki kampanyadan yararlanmak isteyen ama hangi kitapları alsam diye kararsız kalan arkadaşlara faydamız dokunsun.

Mesela Ben daha herhangi bir kitap almadım sepeti oluşturunca paylaşacağım aldıklarımı.

Özgürlükten Kaçış -Fromm 17,55 TL
    Bitik Adam - Papini 19,20 TL
    Atomların Dansı - Chown 14,82 TL
  • Tüm içtenliğimle söylüyorum, helal olsun CEPTETEB
    Kampanya 31 aralığa kadar yani 4 ay var. toplam 75 tl iade yapıyorlar Süper…
    Eee neymiş kredi kartları dahil değilmiymiş, gir internet şubeye Cepteteb hesap aç, kart iste göndersinler.
    Kredi kartı için başvur kkbne bakılsın bilmem ne ama hesabı herkes açtırabilir ve hesaba bağlı banka kartı alabilir.
    Adamlar bi şekilde sınırları zorlamışlar belirli şartlarla banka kartının yaralanabileceği kampanya yapmışlar daha ne olsun bu millete yaranılmaz arkadaş,
    Yok troy olsaydı, bkm aracılığı şöyleydi, bilmem ne kitapları orda yok, yok şöyle olsaydı, yok böyle olsaydı…..

Taktir etmek önemli ;
    CEPTETEB sıradan bir vatandaş olarak seni buradan tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midaslı -- 15 Eylül 2017; 20:56:3 >
  • midaslı M kullanıcısına yanıt
    Aylık max 25tl iade ediyorlar ve kampanya bitimine kadar yani yıl sonuna kadar max 75tl iade alabilirsiniz yani 3 ay oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 teşekkürler düzeltmen için
    sinirlenince birden
    :)
  • Kullandırım sağlanır

• Yazan oldu mu bilmiyorum ama troyda da 50 lira üzerine 10 lira indirim varmış. Birleşir herhalde. Kartı troy olan varsa

https://troyodeme.com/troy-ile-okula-donus-zamani/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebin kart anlaşması yok troyla

• Dün öğleyin sipariş verdim bugun Aydın'a teslim edildi. Süper hız süper kampanya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmayıp hakkını kullandırmak isteyen varsa mesaj atabilir mi? The Witcher'ın 3.kitabı çıkıyor 19'unda onu alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurdum bu kampanya için.

• 68 liralık kitap 43 liraya geldi. Güzel kampanya
  • O zaman kitap bulalım

• Alınacak kitap her zaman vardır ama Teb yok maalesef, 75TL için de çıkarılmaz diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Alınacak kitap her zaman vardır ama Teb yok maalesef, 75TL için de çıkarılmaz diyorum.

Size ek bi maliyeti yada sizi yoracak herhangi bi durumu yok. İlerde hangi kampanyaları yapacaklarıda belirsiz. Ücretsizz bankacılık ve ayağınıza kadar geliyorlarsa hepsini kullanmakta bi sakınca yok.

• CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim!
    Ben de bunları aldım
  • Keşke a4 kağıt da satsalardı

• guzelmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hesap bugün aktif oldu ve siparişimi geçtim kitapyurdun'dan.Haber veren arkadaşa teşekkürler,CepteTeb güzelmiş
  • cumartesi aldım bakalım iade yatacakmı beklemedeyim..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.