Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karta nasıl başvurabilir im ? Ve basvurdugum sırada şu dediginiz Troy Mastercard olmasi önemli mi biz mi seciyoruz bunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb gayet güzel kampanyalar yapmaya devam ediyor, bu ay için 3 kart ile katıldım ve 150/75 iade aldım. İadeler 2 gün içinde hesaba yattı bu açıdan da son derece başarılı çalışıyorlar öyle ki kargolar gelmeden iadeler yattı o derece iyi çalışıyorlar.

• hlksnrr kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap yurdunu bende kullanıyorum. Ben cepteteb için bahsetmiştim :) yine de sağolun açıklama için.
  • nsrtyksl kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam yanlış anlamışım.
  • nsrtyksl kullanıcısına yanıt
    Yıllardır kitapyurdundan alışveriş yapıyorum. Şuana kadar birçok kez hediye gönderdikleri oldu. Ayraç, not defteri, kahve vs. Bu siparisimde özel birşey yoktu.

• Kitap tavsiyesi isteyenler için

Kitap-1

Kitap-2

Kitap-3

Kitap-4

Kitap-5

Kitap-6

Kitap-7

Kitap-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 28 Eylül 2017; 11:8:33 >

• Arakdaşlar KPSS veya YDS seti önerebilecek olan var mı ?
  • Siparişte iki kitap var, birinde aynı gün kargo yazıyor diğeri, 3 işgünü. Acaba hazır olan hemen kargoya veriliyr mu
  • Malesef öğrenemedim ama 1 tane hediye kartı aldım gelecek ay birleşip birleşmediğini deneyerek öğreneceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Hepsi hazır olunca birlikte yolluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

2 ay hediye kartı alıp 3. ay 150 liralık alışveriş yapabilir miyiz?

Cevabını bulabildin mi hocam?

hediye kartı alsak iadede sorun çıkmaz herhalde maddelerde şunlar hariçtir yazılmamış,
    Bu hediye kartları "aktive edildikten sonra 2 ay boyunca geçerlidir." yazılmış, acaba 3 ay boyunca alınacak hediye kartları tek bir alış-verişte kullanılabilir mi? daha önce bu kartlardan alan ve tecrübe eden var mı?

Ben daha önce Enpara kampanyasında hediye kart almıştım iadede/indirimde sıkıntı olmadı. Hediye kart almanın kitaptan bir farkı yoktu. Daha sonra onları kullanırken de iade almıştım. Birden fazla kart birlikte nasıl kullanılır onu denemedim ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zphr Z kullanıcısına yanıt
    Hocam hediye kart satın alınca iade almanızı anladım da. Daha sonra kullanırken nasıl, ne iadesi aldınız? Yanlış mı anladım dediğinizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Hocam hediye kart satın alınca iade almanızı anladım da. Daha sonra kullanırken nasıl, ne iadesi aldınız? Yanlış mı anladım dediğinizi?

75liralık alışverişte 25 lirasını hediye kartıyla ödedim, kalanı karttan. Sorulanı yanlış anlamış olabilirim de.

• Banka kartım yok. Nasıl kart çıkartma başvurusu yapabiliyoruz? İnternet sitesinde menülerde göremedim...
  • Ayın 17sinde basvurmustum.
    Kart gelmedi hala demin aradım iptal ettim.
    Enparadan devam.

• arkadaşlar kitapyurdundan acil kitap almam gerek ceptetep olan ve hayırsever yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa lütfen pm atınız
  • kavuraki kullanıcısına yanıt
  • mahtant kullanıcısına yanıt
    cepteteb üyesiyim zaten kredi kartım var ama banka kartım yok.
    teşekkürler.
  • Başvurduktan beş gün sonra kart elime ulaştı, iki gün önce alışveriş yaptım ve bugün 25 lira geri ödendi. Çok güzel kampanya

• BKM Express ile ödeyip iade alan var mı?
    2 gün oldu halen iadem yapılmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.