Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
225
Favori
457.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cepteteb e başvuru yapmak istiyorum en azından gittigidiyor kampanyasından faydalanmak için. ama yorumları okuyunca kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. (not:enpara hesabım var)
  • Arkadaşlar Cepteteb banka kartını sık kullanan var mı ? Puan falan bol veriyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

cepteteb e başvuru yapmak istiyorum en azından gittigidiyor kampanyasından faydalanmak için. ama yorumları okuyunca kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. (not:enpara hesabım var)

Enpara dan daha aktif kullanıyorum . Kredi kartı da var . Enpara gibi atmlerden eski değil , güzel . Her şey ücretsiz yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb 500 tl yi yoksayıyor artık 10000 TL niz varsa 9500 TL ye faiz veriyor

• Bugün kurye geldi sözleşme imzalattı kartı verdi gitti. Kart şifresini nasıl alacağım? İnternet şubesinden alınıyor ama onun için de internet şubesi şifresi lazım. O da banka kartı şifresi olmadan alınmıyor. Kısır bi döngüdeyim şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Cepteteb 500 tl yi yoksayıyor artık 10000 TL niz varsa 9500 TL ye faiz veriyor

500 TL'yi vadeliye mi aktarıyor yoksa -500'den mi değerlendiriyor? Günlük için mi aylık için mi bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Mart 2018; 2:16:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Cepteteb 500 tl yi yoksayıyor artık 10000 TL niz varsa 9500 TL ye faiz veriyor

500 TL'yi vadeliye mi aktarıyor yoksa -500'den mi değerlendiriyor? Günlük için mi aylık için mi bu arada?

günlük -500 hocam ..yani hesabında 500 tl varsa yokmuş gibi olacak!!!

• Cepteteb müşterisi olabilmek adına başvurduğum kart 8 ay önce geldi ................. nolu telimize her gün full reklam mesajları geliyor ama Ancak ne kart şifresi alabiliyorum, ne de internet bankacılığına girebilmek için şifre alabiliyorum. zaten başka bankalarda hesabımız var 3-5 ay önce de yine email ve internet sitenizden size başvurduk bir cacık olmadı daha 20 sene önce internetten hisse senedi dahil tüm işlerini yapan bir kişi için bunlar komedi nette böyle bir çok şikayetiniz mevcut diyecek bir şey bulamıyorum size kapatın gidin bu kurumu 8 ay oldu her bankadan anında gelen şifre hala gelmedi. Hani bulaşmıyım bir şey demiyim diyorum ama artık böyle bir kurumun müşterisi olmayı artık düşünmüyorum bu konuda mevzu açılınca herkes buna benzer bankanızla sorunlar yaşıyor müşteri hizmetlerine bağlanma geri dönüş vs hep sorun sizde hadi size kolay gelsin

Gelen cevap bu biz zaten muhatap olmak istemiyoruz birde biz arayacakmışız yarım saate kadar bekleme var diyorlar hatlarda

Merhaba ..... Bey, konuyla ilgili 0850 222 0 929 CEPTETEB Destek Merkezimize ulaşmanızı rica ederiz. Hatlarımızda bekleme süresi bulunmamaktadır. CEPTETEB Destek Merkezi

• Cepteteb kredi kartı çıkaraba 50 tl puan var sitesinden baktım kart aidatı 75 lira bu aidatı geri alabiliyor muyuz??

• bugun cepteteb kartımla ılgılı kampanya var dıye arandım otomatık lımıt artıs talebinde bulunursam bonus yatırcagız dendi varmı bu sekılıde aranan
  • GG iadesi yatmamış bana.
  • Gg iadeleri yattımı acaba size bana yatmamış daha

• Bi süre önce yeni kart talebinde bulunmuştum. CEPTETEB banka kartlarının tasarımı değişmiş. Daha bir güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPoint

Bi süre önce yeni kart talebinde bulunmuştum. CEPTETEB banka kartlarının tasarımı değişmiş. Daha bir güzel olmuş.

Görüntüsünü buraya ekleyebilirmisiniz. (Kart numarasını gizleyerek)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Bi süre önce yeni kart talebinde bulunmuştum. CEPTETEB banka kartlarının tasarımı değişmiş. Daha bir güzel olmuş.

Bu şekilde olmuş hocam

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap

• iPoint kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Değişik olmuş.
  • o 500 tl yi yemiyecekti!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

Bugün kurye geldi sözleşme imzalattı kartı verdi gitti. Kart şifresini nasıl alacağım? İnternet şubesinden alınıyor ama onun için de internet şubesi şifresi lazım. O da banka kartı şifresi olmadan alınmıyor. Kısır bi döngüdeyim şu an

Kaç günde geldi ?

Bende bugün başvuru yaptım gg kampnyası için

Arkadaslar ing eturuncu hesap günlük faiz işletiyor %14 faiz oranı var onu değerlendirin derim daha uygununu bulamadım en iyisi bu

• 1 haftada geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

quote:

Bu şekilde olmuş hocam

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap

Kredi kartlarıda değişmiştir umarım, rezelat çünkü. Her seferinde kasadaki görevli ile Multinet yemek kartına benziyor diye diyolog kurmak zorunda kalıyorum...

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.