Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
225
Favori
457.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart gelmiş her şey ücretli gibi görünüyor. Neden böyle bir fikriniz var mı?

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Ben açtım ama sanırım sadece bazı kampanyalar için kullanacağım sadece. Enpara.com bunun yanında baba. Zaten ilk önce müşteri hizmetleri ile beni kaybetti. 5-6dk sürdü bağlanmak ve işlemler için bekletip durdular. Enpara.com çat diye bağlıyor temsilciye. Ayrıca günlük birikim hesabı çok iyi. Kampanyaları bana daha çok hitap ediyor. Havale eft her şey ücretsiz. Daha ne.

• circassianmen C kullanıcısına yanıt
    Örneğin yıllık hesap ücreti 114 TL yazmışlar. Kampanya için kullansan ne olur ki misliyle alıyorlar. Ben kartı kendime aldım 5 ay önce böyle bir şey yoktu. Şimdi babama çıkartalım dedik pişman olduk.
    Hocam o mevduat hesabı yalnız.

• circassianmen C kullanıcısına yanıt
    Pek anlamıyorum hocam, benimki banka kartı. eft vs ücretsiz şimdi değil mi?

Hayır, sadece hesap işletim ücreti yok. Havale dahil ücretli. Ben sürekli enpara ile karşılaştıranlar görüp başvuruyum eft ihtiyacı olursa dedim hiç araştırmadan, kart bana gelip bakınca ücretli olduğunu gördüm havale bile.

Şu an Enpara.com önünde olan yok. Çoğu anlamda.

Ayrıca yaşım dolayısıyla garantione da uygun bir tercih.

• Yanlış yere bakıyorsunuz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 1 Eylül 2018; 11:11:12 >
  • Olabilir sanırım standart teb ücreti bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Örneğin yıllık hesap ücreti 114 TL yazmışlar. Kampanya için kullansan ne olur ki misliyle alıyorlar. Ben kartı kendime aldım 5 ay önce böyle bir şey yoktu. Şimdi babama çıkartalım dedik pişman olduk.

Hesap işletim ücreti kaldırıldı tüm bankalarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir gariplik var kartla birlikte gelen kağıtta hepsi ücretli gözüküyor. En iyisi arayıp sormak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyovsdinie

Hocam bir gariplik var kartla birlikte gelen kağıtta hepsi ücretli gözüküyor. En iyisi arayıp sormak.
    olabilir ben de yeni aldım. sonucu buradan da yazın lütfen ücret felan isterlerse iptal edeyim
  • 20 Eylul'e kadar CEPTETEB Hesabina bagli banka kartin ile ilk alisverisinin yarisi bizden. Max 50 TL iade. Yukleme tarihi 10 Ekim.www.cepteteb.com.tr SMS istemiyorsaniz 2941'e IPTAL yazip gonderin. 0876004342000105 B002

Bana böyle bir mesaj geldi arkadaşlar. Bu 50 TL iade kampanyası internet alışverişinde geçerli mi bilen var mı?

Teşekkürler.

• Sitesinde %23 diyor ama hesap kapatıp açınca %21 yapıyor faizi.
  • 2 hafta önce enpara sipariş ettim gelmedi, telefonu aramışlar çekmediği için mesaj atmak yerine basıp gitmişler 2 gün sonrasına dediler ve hala gelmedi. üstelik ankarada otuyorum.

1 hafta önce cuma günü garantione sipariş ettim o da gelmedi, evden çıkmadığım halde 2 defa adresinize ulaşılamamıştır mesajı geldi...

bugün yeter bu bari gelsin deyip cepteteb sipariş ettim eğer cumaya kadar gelirse tebrik eder ve sürekli kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

2 hafta önce enpara sipariş ettim gelmedi, telefonu aramışlar çekmediği için mesaj atmak yerine basıp gitmişler 2 gün sonrasına dediler ve hala gelmedi. üstelik ankarada otuyorum.

1 hafta önce cuma günü garantione sipariş ettim o da gelmedi, evden çıkmadığım halde 2 defa adresinize ulaşılamamıştır mesajı geldi...

bugün yeter bu bari gelsin deyip cepteteb sipariş ettim eğer cumaya kadar gelirse tebrik eder ve sürekli kullanırım
    şubeden gidip açtıramıyor muyuz enpara cepteteb vs? illa netten mi halletmemiz lazım
  • Cepteteb iyimi arkadaslar faiz 23 civari .acsakmi. 20bini koyucam

• Mobil uygulamadan müşteri olmak için başvurdum.4-5 gün oldu dönüş yapmadılar. Normal mi bu süre? Ayrıca nüfus cüzdanının fotoğrafını filan da sormadı kayıt olurken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 21 Eylül 2018; 1:14:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pazartesi siteden başvurdum çarşamba dönüş yaptılar.
  • Arkadaşlar cepteteb hesabı açmayı düşünüyorum

Hesap işletim ve eft ücreti var mı?

ATM den usd yatırıp çekebilirmiyiz

Teb şubesinden hesaba yüklü 60.000 tl civarı para yatırıp çekebilir miyiz

Usd faizi 32 günlük %5 gösteriyor doğrumu ve belli bir sürelik mi %5 ing de ki gibi 1 yıl dolunca faiz düşüyor mu?

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Vadelidedir o 23. İng açarsanız 1 yıl boyunca veriyor vadesiz gecelik faiz veriyor

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.