Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
225
Favori
457.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cepteteb mobil ve internet şubeden Havale yapmayı denedim. İşlem ücreti çıkardı.

Artık para transferi ücretli mi cepteteb de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 30 Haziran 2018; 9:58:24 >
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    Saat kaçta denediniz hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

Saat kaçta denediniz hocam ?
    Bu sabah denedim hocam. Cumartesi günü olduğu için olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkali kullanıcısına yanıt
    İleri tarihli EFT diye bir şey var. Geçenlerde Enpara konusuna da yazmışlardı aynısını. Sınırsız olarak ücretsiz olduğu taahhüt edilen ürünler normal Havale ve EFT. İleri tarihli EFT ayrı bir ürün olarak geçtiğinden ücret talep etme çakallığı yapmış olabilirler. Şimdiye dek buna ücret istememişlerdi. 500 liranın üzerine faiz verme çakallığı gibi bir şey olsa gerek.
  • Steve Dogs kullanıcısına yanıt
    denemek için dün yaptım hafta sonu olduğuna ileri tarihli oldu normal olarak ücret çıkarmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareem1987

Yahu randevu alıyorum şu gün gelin diye. 2 kere başvurum gitti. en münasebetsiz zamanda aradılar. Uyuyordum, açamadım. Randevuyu alsam bile, randevu günü tekrar arıyorlar, açmazsan gelmiyorlar. Lanet olsun almıyorum kartınızı ya.
    eve mi geliyorlar?
  • Ben internet üzerinden başvuru yapmıştım. Sözleşmeyi imzalatmak için geliyorlar. Kimlik fotokopisi filan alıyorlar. İş veya ev hangi adresi arzu ederseniz oraya geliyorlar.

• Merhaba,
    TEB şubesinden hesabımıza para(USD ve atmden yatırılmayacak kadar fazla) yatırabiliyor muyuz bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proscd P kullanıcısına yanıt
    Evet istediğiniz kadar yatırıp istediğiniz kadar çekebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yarın gideceğim.
  • son güncel durumu sormak istedim.

vadesiz tl hesabı açmayı düşünüyorum hesap işletim ücreti var mı?
    vadeli hesaba var mı?

diğer sorum ise evden teslim almak istemiyorum. bankadan teslim alma şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

son güncel durumu sormak istedim.

vadesiz tl hesabı açmayı düşünüyorum hesap işletim ücreti var mı?
    vadeli hesaba var mı?

diğer sorum ise evden teslim almak istemiyorum. bankadan teslim alma şansım var mı?
    Aynı konuları bende merak ediyorum, up.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    başvuru yaparken hangi adresi girersen o adrese gelip hemen işlemi hallediyo ve kartı teslim ediyolar. geriye sadece internet şifreni mesaj olarak gelmesini bekliyosun :D
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    ben uzun zamandır kullanıyorum. kredi kartı ücreti dışında farklı bir ücret almıyorlar. kart ücreti için de harcama sözü verdim iade gibi bonus yüklendi. ;)
  • Kurye kaç gün içinde getiriyor banka kartını? Bir de getirmeden önce haber veriyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu şifre kaç gün sonra geliyor ayın 20sinde kartı teslim aldım ama hâlâ ses seda yok.

• Bugün başvuru yapacağım kartı iş yerinin adresini verdim. Kurye falan mı getiriyor yoksa enpara gibi kendi çalışanı mı getiriyor?

Müşteri hizmetlerini aradım ptt kurye getiriyor dedi ama başvuru yaparken ziyaret bilgileri falan diyor.
  • canınıyerim kullanıcısına yanıt
    hiçbiri yok

• demiş ya işte

• hocam dediyse verir vermek zorunda. işlemi yapanın hatta adını alın gelmezse ona göre arar dersiniz böyle böyle diye

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.