Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
225
Favori
457.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sanal kart ile Cepteteb kampanyalarından faydalanılabiliyor mu anakart şartı var mı? Kampanya koşullarında yazmıyor mesela sanal kart ile netflixe üye olsam iade gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edilir.
  • UranosOrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Arkadaşlar cebteteb 32 günlük mevduat hesabı için (%14.25 faiz) yıllık ücret kesiyor mu ? Facebook sayfasından sordum yok diyor ama resmi sitesinde 114 tl yıllık gider diyor.Biri bana yardımcı olabilir mi ?Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap
  • mahlasmilat M kullanıcısına yanıt
    Cepteteb de hesap işletim ücreti eft filan hepsi ücretsiz

O fiyatlar şubede açılan vadesiz mevduat için. Vadelide hiçbir banka hesap işletim ücreti almaz.
    Paylaştığınız tablonun en altındaki yazıyı okuyun, yanıt orada.
  • Scarface1987 S kullanıcısına yanıt
    hocam cepteteb kredi kartı ücretli en son 75 tl idi. ama başvur derim 75 tl yi fazlasıyla alıyosun zaten. nasıl mı
    3 adet fatura talimatı ver 6 ay taahhütlü 75 tl bonus al ya da iki adet ver 50 tl bonus al.bu kampanya hesap kartın da geçerli aynı zamanda
    unutmadan mayıs sonuna kadar yapılan cepteteb kredi kartlarına 50 tl bonus yükleniyor. bence bunu bi okuyun derim
    CEPTETEB
    Sevdiklerine CEPTETEB'den 50 TL Bonus Hediye!
    https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-kredi-kartina-50-tl-bonus-hediye

• Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    en para ve cepteteb kullanan biri olarak kredi kartında sanal kart oluşturulabildiği için ceptetebi daha çok kullanıyorum. internet işlemleri daha güvenli oluyor. güzel ve taahüdü olmayan kampanyaları var fazlasıyla kart aidatını alıyosun zaten
    cepteteb tebin internet bankacılığı
  • Sizce ceptetebin faiz oranları nasıl iyimi? Şubeden pazarlık yapsak daha fazlasını alma imkanı varmı?
    Enpara finasbank şubede daha fazla alınıyor. Şimdi bu durumda şubesiz bankacılık ne fayda sağlıyyacak?
  • Forgreen kullanıcısına yanıt
    Şubesiz bankacılıkda şubeye gitmenize gerek kalmıyor ve her şeyi internet bankacılığı ya da mobil bankacılık olarak kullanıyorsunuz. Açtığınız hesabı bankanın internet istesinden veya mobil uygulamarından takip edersiniz. Bu yüzden masraf veya eft havale ücretleri almıyorlar. Şimdi siz gidip de şubeden hesap açarsanız eft havale ücretleri olabilir. Bu arada günlük faiz almak istiyorsanız enpara daha mantıklı çünkü direk paran ne kadar o kadar veriyor her gece ekliyor. Cepteteb ise cumadan pazar günlerine kadar hesapda tutman gerekir bu sadece haftasonunda olur. Çekersen aldığın faiz düşer. Oran olarak cepteten 10.50 ve enpara ise bugün 11 yaptı günlük vadesiz. Enparada 2 hesabp açılır. Bir tanesi normal hesap diğeri birikim hesabı. İkisinede havale yaparsınız sorun olmaz. Cepteteb tek hesap olur vadesiz parayı koyduğunuzda işlersiniz yanlız Cepteteb en az 500tl para koyman gerekiyor ya da diyelim 10.000tl koydunuz 9.500tl faize koyar 500tl eksik olarak faiz işletir ama Enparada öyle bir şey yok paran neyse o kadar alırsın. Enpara tavsiye ederim. Kampanyaları da oluyor

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    hocam en paranın günlük faiz oranı 11 yüksek güzel bir faiz değerlendirmek lazım. ayın en paralısı şartı olmasa biraz can sıkıyo bence. ayın en paralısı şartlarını sağlayacam derken cepteteb de paramı direk hesaba yatırırım sonra uğraşmadan 10.50 den alırım. uğraşmadan kazanç hehe :)
  • moto delisi M kullanıcısına yanıt
    10.50 tam vermiyor en az 500tl yayırmanız lazım ve diyelim 10.000tl parayı yatırdınız hesaba ama cepteteb bu sefer 10.000tl faize yagırmıyor 9.500tl varmış gibi 10.50 veriyor. Enparada ayın enparalısı olmak zor değil kendi hesbaınıza her ay 100tl atın, n11 sipariş verin sonradan iptal edin, fatura veya kart borcu ödeyin. Bunları yapsanız ayın enparalısı olursunuz zaten zor değil ve en önemlisi direk yüzde 11 veriyor hesapda ne kadarınız varsa o kadar faiz veriyor ama cepteteb öyle değil eskide kaldı o dediğiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merkez bankası faizleri yükseltti Pazartesi günü ben cepteteb’den bir sürpriz bekliyorum oran şimdilik 15.25 bence 16’yı bulur rahat.

• 26 mayıs itibariyle Cepteteb kullanıcılarına Sabiha Gökçen fast track kullanımı açılmıştır. Google play store'da uygulamayı güncellerken fark ettim.

Aylık 4, yıllık 24 kez hak tanımışlar.

Bir kodla 2 yetişkin ve 18 yaşından küçük çocuklar kullanabiliyor.

• TEB Sade Kart Çıkarttırıp Cepteteb kredi kartımı kapattırmayı planlıyorum. Ömür boyu ücretsiz kullanıcılardan olmadığım için haziran ayında kart aidatı yansıtacaklar
    Döviz ekstre için ağırlıklı olarak kullanıyordum cepteteb kredi kartını. Sade Kart`tada döviz ekstre özelliği varmış.
    Ufaktan topuklama zamanı geldi.

X tutarda bonus için 40 takla, 20 şınav , 5. günün şafağında doğuya bakma vb. şartlara gelemediğim için aidatlı kart kullanmak mantıklı gelmiyor bana
  • cepteteb kredi kartına başvurdum kart onayı geldi fkat bu karı nasıl kullanacağım kart eve mi gelecek gidip şubeden mi alacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: UranosOrc

TEB Sade Kart Çıkarttırıp Cepteteb kredi kartımı kapattırmayı planlıyorum. Ömür boyu ücretsiz kullanıcılardan olmadığım için haziran ayında kart aidatı yansıtacaklar
    Döviz ekstre için ağırlıklı olarak kullanıyordum cepteteb kredi kartını. Sade Kart`tada döviz ekstre özelliği varmış.
    Ufaktan topuklama zamanı geldi.

X tutarda bonus için 40 takla, 20 şınav , 5. günün şafağında doğuya bakma vb. şartlara gelemediğim için aidatlı kart kullanmak mantıklı gelmiyor bana
    Normal kredi kartından ne farkı var hocam sade kartın. Baktım aitdat ücreti vs. yok diyor. Enparanin kredi kartı gibi mi

• WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile taksit yapmıyor ve kampanyalardan faydalanamıyorsunuz. Yani çöp...
  • Bu arada cepteteb hesap günlük faiz %12,5 olarak güncellenmiş.
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.