Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
225
Favori
457.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XenonMan58

Bos yorum yapmayin ustam ya. Hatiri sayilir mevduatim var ve butun kriterleri de tasiyorum. Magrifetli tl ve doviz hesaplarim var her ikiside dolu. Her sey ucretli o kadar net.
    Marifetli hesap ceptetebin subesiz bankacılığının bir hesabımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marifetli hesap cepteteb e-mevduat hesabidir. 3 aylik hosgeldin faizini barindirir.

• deliyurek569 D kullanıcısına yanıt
    Mevduatiniz varsa bu sekilde duzenli faiz alabileceginiz eft, havelesi ucretsiz olan bir subesiz bankacilik yoktur. Enflasyon altindaki faizleri almak icin bile sube sube gezmek gerekiyor. %25.25 turkiye enflasyonu var alinan faiz %24 + stopaj buda %22 ye denk gelir stopaj %15 e cikinca %18 e denk gelir. Faiz turkiyede bos is en garanti doviz. Ha benim icin faiz kullanma amaci baska. Turkiye de kimse parasinin faizini alamaz. Bosuna mi atalarimiz altin, doviz yatirimi yaparlar inanin bana faiz karsilgini herkez alabilse kimse degerli emtia ya yatirim yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 17 Kasım 2018; 23:5:58 >
  • Dövizde düşüyor bilmiyorumki

• deliyurek569 D kullanıcısına yanıt
    Hocam kur riskini yonetmeyi bilmiyorsan dovize bulasma derim. Finansal okur yazarligini gelistirmen gerek.

• Aliexpress üzerinden sipariş / para iadesi sorunsuz gerçekleşiyor.

Yalnız amazon siteleri olmuyor bu sıkıcı bir durum.

Enpara banka kartı nasıl geçebiliyor buna anlam veremiyorum. İşitme engelli olduğum için enpara bana kart vermiyor.
  • XenonMan58 kullanıcısına yanıt
    Bencede...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xnet X kullanıcısına yanıt
    Eft, havale ucretli. Kim diyor ucretsiz diye. Cik cik cik.

• quote:

Orijinalden alıntı: XenonMan58

Eft, havale ucretli. Kim diyor ucretsiz diye. Cik cik cik.

Ben diyorum
    4 yıldır havale EFT ücreti ödemiyorum.

Galiba sadece senden alıyorlar hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cepteteb başlığında bazı kafa karıştırıcı bilgiler dönüyor. Kafası karışanların karışması normal, burada teb'in de suçu var. Cepteteb normalde enpara gibi bir masrafsız şubesiz bankacılık ürünüdür, bir hesap türüdür. Teb hesabından ya da marifetli hesaptan farklıdır. Ancak IT departmanı da aşırı derecede kötü olduğunu düşündüğüm teb burada pazarlama açısından da çok büyük bir hata yaptı. Mobil uygulamasına da cepteteb ismi verdi. Bu sefer ne oldu adamın teb hesabı var, cepteteb uygulaması ile hesabına giriyor, sonra sanıyor benim de cepteteb hesabım var, neden eft'den para kesti. Burada suç bankada arkadaşlar, sizde değil.

"Cepteteb hesap" isimli üründe eft/havale ücreti yoktur. Şubesiz standart banka hesabıdır. Hesabınızdaki paranın 500TL si haricinde diğer kalana günlük %14 faiz işler. Örnek olarak 10bin TL'nin 9500'üne faiz işler.
    "Cepteteb vadeli hesap": cepteteb müşterisi olduktan sonra int bankacılığı ya da mobil uygulamadan 10 saniyede açılabilir. 32-46-55-92-181 günlüktür. %21-23 arası faiz verir. 10bin TL'nin 10bin'ine de faiz verir. Parasını uzun süre kullanmayacak olanlar için değerlendirilebilir. (Bunun da 500 lirasına faiz verilmiyor sananlar var ama hepsine faiz verilir)
    "Cepteteb kredi kartı": ilk 50bin müşteriye "kredi kartı aidatı" yoktu, mayıs 2017'de doldu, sonra alanlara aidat yıllık 95 TL'dir. 1 yıl da beklemez, direk alır aidatı. Standart bir teb bonus kredi kartıdır. Garanti bonus ile aynı sayıda taksit yapar. Sadece Garanti bonus 1000'e 100 verirken bu 75 verir, Bonusflaş uygulamasının verdiği ekstra 25TL puanları vermez. Bonusflaş kampanyaları için de bir aidatsız bonus flexi kart çıkarırsanız aidat ödemeden tüm garanti/bonus kampanyalarından yararlanıp üzerine bir de cepteteb ekstralarını alırsınız
    "Teb hesabı": Şubeden açılan teb banka hesabı. Eft/havale ücreti keser.
    "Marifetli hesap": Şubeden açılır, tanışma hesabı şeklinde bir hesaptır. İlk 3 ay güzel faiz verir, sonrasındaki faiz internet bankacılığı faizlerinin altındadır. Vadeli hesabına bağlı olan vadesiz hesabında 3500TL ve üzeri para bulunduranlardan eft/havale ücreti almaz, diğerlerinden keser.

Düzeltme: İlk kez banka müşterisi olacaklar marifetli hesabı şubeden açmak zorunda olsalar da halihazırda banka müşterisi olanlar internet bankacılığından da açabilirler.

Hesap işletim ücreti işine gelirsek zaten danıştay o işi iptal etti. Hala ödeyen varsa dilekçe versin.

Ayrıca cepteteb hesabı açamıyorum, temsilci kartımı sözleşmemi getirmiyor diyenlere: Gidin bir Teb şubesine, standart bir banka hesabı açtırarak Teb'ü müşteri olun. Teb banka kartınızı alın. Sonra int bankacılığına girin ve 10 saniyede cepteteb hesabı açın. Size verilen teb banka kartını cepteteb hesabına bağlayın, isterseniz ilk açtığınız teb hesabını kapatabilirsiniz. Öyle yapın ki bizim gibi sokaklarda 3 ay kurye kovalamayın. İlk müşteriler çok çile çektiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve Dogs -- 20 Kasım 2018; 21:48:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xnet

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Haklısınız, aslında ben de mesajı gönderdikten sonra hata yaptığımı anladım ve değiştirip değiştirmemek arasında kaldım. Sonra düşündüm burada daha çok ilk müşterilik ile alakalı bir durum sözkonusu ve daha önce banka müşterisi olmayanların şubeden açmak zorunda olduklarını düşünüp değiştirmedim. Yoksa evet, cepteteb müşterileri marifetli hesabı int bankacılığından da açabiliyorlar, yanlış bilgi vermiş olmayalım.

• Xnet X kullanıcısına yanıt
    Hepimizin eksik/yanlış bildiği şeyler olabilir, forum sonuçta düzeltmekten çekinmememiz lazım.
  • Soylediginiz butun kriterleri tasiyorum fakat havale/eft ucreti kesiliyor. Magrifetli hesabim var %24 faiz aliyorum gunluk hatiri sayilir mevduatim var rakam vermek yanlis olur anlatabiliyorumdur.Simdiye kadar 10 ozel banka gezdim bu konularda yeni degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 25 Kasım 2018; 19:14:7 >
  • Cepteteb uygulamasindan on onayli kredi bildirimi almis arkadaslara bir sorum var.

Haftasonu cepteteb uygulamasina girdigimde 25000 liralik on onayli kredimin hazir olduguna dair bildirim gordum.Bunun 5 bin lirasini kullandim.Sonra bu bildirim 20000 liralik krediniz olarak degisti.

Bugunde kredi kartina basvuru yaptim.13000 lira olarak onaylandi fakat limit boslugum olmadigindan dolayi mevcut kart limitlerimi dusurmem gerektigine dair mesaj geldi.

Sorum suan on onayli kredi limitim gorunmuyor.Kredi kartina basvuru yaptigim icin mi gorunmuyordur?Eger oyleyse cok pisman olacagim.Yoksa bu on onayli kredi limiti ara ara gelen,kullanilmasi icin belli bir suresi olan bir sey mi?Bilgi ve deneyiminizi paylasirsaniz cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steve Dogs

Bu cepteteb başlığında bazı kafa karıştırıcı bilgiler dönüyor. Kafası karışanların karışması normal, burada teb'in de suçu var. Cepteteb normalde enpara gibi bir masrafsız şubesiz bankacılık ürünüdür, bir hesap türüdür. Teb hesabından ya da marifetli hesaptan farklıdır. Ancak IT departmanı da aşırı derecede kötü olduğunu düşündüğüm teb burada pazarlama açısından da çok büyük bir hata yaptı. Mobil uygulamasına da cepteteb ismi verdi. Bu sefer ne oldu adamın teb hesabı var, cepteteb uygulaması ile hesabına giriyor, sonra sanıyor benim de cepteteb hesabım var, neden eft'den para kesti. Burada suç bankada arkadaşlar, sizde değil.

"Cepteteb hesap" isimli üründe eft/havale ücreti yoktur. Şubesiz standart banka hesabıdır. Hesabınızdaki paranın 500TL si haricinde diğer kalana günlük %14 faiz işler. Örnek olarak 10bin TL'nin 9500'üne faiz işler.
    "Cepteteb vadeli hesap": cepteteb müşterisi olduktan sonra int bankacılığı ya da mobil uygulamadan 10 saniyede açılabilir. 32-46-55-92-181 günlüktür. %21-23 arası faiz verir. 10bin TL'nin 10bin'ine de faiz verir. Parasını uzun süre kullanmayacak olanlar için değerlendirilebilir. (Bunun da 500 lirasına faiz verilmiyor sananlar var ama hepsine faiz verilir)
    "Cepteteb kredi kartı": ilk 50bin müşteriye "kredi kartı aidatı" yoktu, mayıs 2017'de doldu, sonra alanlara aidat yıllık 95 TL'dir. 1 yıl da beklemez, direk alır aidatı. Standart bir teb bonus kredi kartıdır. Garanti bonus ile aynı sayıda taksit yapar. Sadece Garanti bonus 1000'e 100 verirken bu 75 verir, Bonusflaş uygulamasının verdiği ekstra 25TL puanları vermez. Bonusflaş kampanyaları için de bir aidatsız bonus flexi kart çıkarırsanız aidat ödemeden tüm garanti/bonus kampanyalarından yararlanıp üzerine bir de cepteteb ekstralarını alırsınız
    "Teb hesabı": Şubeden açılan teb banka hesabı. Eft/havale ücreti keser.
    "Marifetli hesap": Şubeden açılır, tanışma hesabı şeklinde bir hesaptır. İlk 3 ay güzel faiz verir, sonrasındaki faiz internet bankacılığı faizlerinin altındadır. Vadeli hesabına bağlı olan vadesiz hesabında 3500TL ve üzeri para bulunduranlardan eft/havale ücreti almaz, diğerlerinden keser.

Düzeltme: İlk kez banka müşterisi olacaklar marifetli hesabı şubeden açmak zorunda olsalar da halihazırda banka müşterisi olanlar internet bankacılığından da açabilirler.

Hesap işletim ücreti işine gelirsek zaten danıştay o işi iptal etti. Hala ödeyen varsa dilekçe versin.

Ayrıca cepteteb hesabı açamıyorum, temsilci kartımı sözleşmemi getirmiyor diyenlere: Gidin bir Teb şubesine, standart bir banka hesabı açtırarak Teb'ü müşteri olun. Teb banka kartınızı alın. Sonra int bankacılığına girin ve 10 saniyede cepteteb hesabı açın. Size verilen teb banka kartını cepteteb hesabına bağlayın, isterseniz ilk açtığınız teb hesabını kapatabilirsiniz. Öyle yapın ki bizim gibi sokaklarda 3 ay kurye kovalamayın. İlk müşteriler çok çile çektiler

Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler hocam elinize sağlık güzel taktikler vermişsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Google play alışverişi yapıcam. Haklarını kullanmayanlar iletişime geçebilir. 20 lira için 15 lira vericem.

• Kardeşim için ekkart başvurusu yaptım, bu kart cepteteb şubeye girebilecek mi? Kendi kartını takip edebilsin istiyorum, sanal kart oluşturup alışveriş yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Kardeşim için ekkart başvurusu yaptım, bu kart cepteteb şubeye girebilecek mi? Kendi kartını takip edebilsin istiyorum, sanal kart oluşturup alışveriş yapsın.
    Kendine ait hesabı ve cepteteb şubesi varsa görebiliyor ama ek karta ayrıca sanal kart oluşturulamıyor. Sebebi de sanal kart ek kart olarak kabul edildiğinden ek kartın ek kartı olamıyor.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Sanal kart çok mühim değil, ama kendi hesabı yok, banka ile bağı benim çıkarttığım ek kart. Sanırım bu şekilde uygulama üzerinden kartı görüntüleyemeyecek.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartını ilk kullanım sonrasımı yıllık aidat geliyor yoksa kart teslim edilse kullanım olmasa aidat ücreti dahi yansıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.