Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
225
Favori
457.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuh diyorum artık...İyice azıttı bunlar, tabi dur diyen yok...
  • Tüm bankacılık işlemlerimi Fortis zamanından beri TEB üzerinden yapıyorum. Cepteteb'i 500 TL için de bırakmamıştım ama 2.500 TL bardağı taşırdı artık.

Enparada günlük faiz işleyen hesaba banka kartını bağlayamadığımdan dolayı alışverişimi banka kartı ile yapamıyorum.

Ne yapacağız şimdi ?

Edit: Beyler ekşide e-turuncu diyorlar iyi midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 28 Şubat 2019; 16:28:59 >
  • Ben kredi kartı limitimi düşürteceğim, otomatik fatura talimatlarını iptal edeceğim. Zaten suni olarak faizleri düşürüyolar, bu 2500 TL olayı son nokta oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Cepteteb kendi ayağına sıkıyor maalesef. Rakipleri enpara ve GarantiOne'a göre çok pasif kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E çüş yani 2500 nedir

• Banada şimdi geldi mesaj.İşte bu olmadı teb.
  • Cepteteb bu işi biraz zoraki yapıyor gibi geliyor bana. Almadığı masraflardan pişman gibi.

Hem Enpara hem Cepteteb kullandım. Enpara'nın sözleşmesi bile birkaç maddeden oluşurken Cepteteb maddelerce sözleşme imzalatmıştı. Enpara kredi kartından aidat almaz ve üstüne aidat verirken Cepteteb daha ilk günden aidatsız kredi kartlarımız ilk 50 bin kişiyle sınırlıdır diye açıklamalar yapmıştı.

Şubesiz dijital bankacılık diyoruz, bu alanda başı çeken iki marka var biri Cepteteb diğeri Enpara. Haliyle ikisini karşılaştırıyoruz ve Cepteteb Enpara'nın yanında aşağılara çekiliyor gibi duruyor.
  • Bu TEB den hiç beklemediğim bir davranış. Bundan sonra bence Cepteteb Vadesiz hesapta para tutmak enayilikten başka birşey değil resmen.
  • Televizyonlara verdikleri reklam paralarının bir şekilde çıkması lazım. Dizilere de sponsor oluyorlar.

Onların yerine müşterinin avantajına kampanyalar yapsalardı, her türlü daha iyi olurdu.
  • Yapı Kredi Nuvo'nun akıbetini çok çabuk unutmuşsun Cepteteb… İnsanlar para için ölsem vazgeçmem denilen partsinden bile cayarken, senin gözünün yaşına kimse bakmaz. Şu an akın akın Enpara'ya mevduat geçişi olduğunu sistemlerine bakarsan anlarsın.

• Üzdü bu durum. Kendi ayağına sıktığının farkında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

Baya baya dalga geciyolar
    paranı bizim bankada tutma diyorlar bunlar şımarmış.

bu uygulamayla cepteTEB kendi ayağınına hunharca sıkıyor.

kimse CepteTEPte para tutmaz artık. zaten berbat bir müşteri hizmetsizlikleri var. TEBi tepin gitsin

• vitriol kullanıcısına yanıt
    anlamadığınız şu..adamlar dediği bizde para tutmayın..alın paranızı..çünkü biz de para olunca reis yukarıdan baskı yapıyor millete kredi verin diye..banka bu krizde kredi vermek istemiyor bu yüzden mevduat azaltmaya gidiyor..
  • Zaten kredi kartı da ilk 50 bin arasında değildim ve aidat vardı. Artık kartı kapatıp hesabı da ödeme alacağım zamanlar kullanırım. Aidat tutarını çıkarmak için harcama yapıp bonus kazanmaya çalışıyorduk.

• 8300 TL olan kart limitimi borçlar bitene kadar 1500 liraya düşürdüm.

150 bin liralık mevduatı da 5 marttan sonra çekiyorum.
  • Adamlar kredi vermemek adına mevduat azaltma yoluna gidiyor bence bunuda dolaylı yoldan yapamayacaklarına göre bu tür taktiklerle yapıyorlar mevduatım az kredi veremiyorum diyecek banka hiç bir zaman zarar etmez zaten kredi kartlarından aldıkları 75 tl işletim ücretleri hava parası

• Marifetli hesaba benzettiler...

• Başta masrafsız ve işlem ücreti almayan banka diye hesap açtım. Çokta önemli değildi benim için faiz vermesi.
    Ancak Diğer banka atm lerinden ücretsiz para çektiren ENPARA ve Kuveyt Türk ün SENİN BANKAN internet bankacılığı varken artık Cepteteb in hiç avantajı kalmadı.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    GarantiOne'ı öneririm. Yurtiçi tüm ATMlerden para çekme/yatırma üst limit olmadan ücretsiz. Aynı şekilde kart aidatı,havale,EFT ücreti almıyor. Bu tüm ATMlerin ücretsiz olması kampanyasıyla beni Enparadan kopardılar resmen. Tüm işlerimi GarantiOne'dan hallediyorum.

• doviz icin de limit 2500 mu oldu? yurtdisinda atm den para cekme disinda bi avantaji kalmadi. alternatif olarak ne onerirsiniz? e turuncu hesapta da varmis doviz secenegi

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.